Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Semmi gond látom sok technokol rapidot használtál a kapcsolataidhoz eddig is ,a laza kötés csúcsa az,gúnyolódhatnék én is ,de sok vasutas barátaimra tekittettel én nem teszem veled.minden jót!!!
Egyébként megpróbálhatnál normális módon is viselkedni, nem kötekedni, mert ebből még gondjaid lehetnek az életben, illetve normálisan fogalmazni, hogy aki olvassa a hozzászólásodat, annak ne kelljen hosszú percekig fejtegetni a mondandódat...
Számomra nélküled nem lesz kevesebb az élet, tehát ha nem ragaszkodsz hozzám, akkor mellőzzhetjük is egymást.
El is felejtettem,hogy a karbi csatlakozás a motor hátulján van "forg ház alja" ott viszont membrán van annak sűritésnél visszafelé kell fújnia a levegő-benzin keveréket? mert sztem nem de valaki esetleg egy beállitás javitási link vagy valami jó lene még ezt a tipusú motort nem ismerem a membránost
Mégpedig,hogy RK-01 robikapánál karburátor nem gyárija és egy tecumsech 4T fűnyírókarbit tetem rá ami szivatós (pillangószelep) és minden jó fordulatot is veszi de teljesen nyitott szivatónál pörög egy kis ideig kb 2-3 mp és leáll hiába zárom vissza a szívatót ez egy 2T talán tecumsech motor örülnék ha valaki tudna biztatni vele kapcdsolatban valamilyen info-val :s mert én főztengelyszimeringre gyanitok ... lehetséges lenne? torokátmérő 20mm körül van a motor kb 100ccm-lehet külsőre ránézve ...