Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
El is felejtettem,hogy a karbi csatlakozás a motor hátulján van "forg ház alja" ott viszont membrán van annak sűritésnél visszafelé kell fújnia a levegő-benzin keveréket? mert sztem nem de valaki esetleg egy beállitás javitási link vagy valami jó lene még ezt a tipusú motort nem ismerem a membránost
Mégpedig,hogy RK-01 robikapánál karburátor nem gyárija és egy tecumsech 4T fűnyírókarbit tetem rá ami szivatós (pillangószelep) és minden jó fordulatot is veszi de teljesen nyitott szivatónál pörög egy kis ideig kb 2-3 mp és leáll hiába zárom vissza a szívatót ez egy 2T talán tecumsech motor örülnék ha valaki tudna biztatni vele kapcdsolatban valamilyen info-val :s mert én főztengelyszimeringre gyanitok ... lehetséges lenne? torokátmérő 20mm körül van a motor kb 100ccm-lehet külsőre ránézve ...
Sziasztok! Az a cikk amit ajánlottam egyenlőre csak az autó-motor utólsó számában olvasható. Később elérhető lesz az interneten-is ha most elérhető lenne , nem venné meg senki az újságot. A traki mozgás közben megnézhető a youtube-on samutrakesz linken. (2db kisfilm)
Sziasztok! Szeretnék dicsekedni egy kicsit. A mostani (2012-év 1.szám) autó-motor-ban megjelent egy cikk az eddigi munkáimról. Traktornak kis túlzással csak a legutolsó tekinthető,de szakmai csemegének talán mindenki elfogadja az ajánlott írást!
Szia
tennél fel egy linket ahol olvashassuk, láthassuk a szóban forgó gépet ??
Sziasztok! Szeretnék dicsekedni egy kicsit. A mostani (2012-év 1.szám) autó-motor-ban megjelent egy cikk az eddigi munkáimról. Traktornak kis túlzással csak a legutolsó tekinthető,de szakmai csemegének talán mindenki elfogadja az ajánlott írást!
Igen az is 5x12-es, mondjuk nekem a terra felnije szimpibb, mármint a tömege miatt, mert öntvény.
Ma az agroforgban elhűlve tapasztaltam, hogy amit tavaly decemberben 72 ezerért árultak az most 80 ezer :-(
Nesze neked 2%-os áfa emelés, persze tudom, hogy a forint is sokat romlott, de a készleten lévő termékekre, nem "illene" az érfolyam változás miatt árat emelni, mind1, ennyiért a nyakukon fog rohadni...