Keresés

Részletes keresés

markastor Creative Commons License 2006.04.02 0 0 394
Nyugi, ezeket saját magamtól gondolom így. Tudod, a kisebbik rossz.
Előzmény: PortoAllegre (393)
PortoAllegre Creative Commons License 2006.04.02 0 0 393
Indulj már a gyűlésre, mert még elkésel!
Előzmény: markastor (392)
markastor Creative Commons License 2006.04.02 0 0 392
Mondjuk ebben van valami, így visszaolvasva a hozzászólásaimat.
Én úgy gondolom, hogy fideszéknél is vannak sumákságok, de közel sem annyi és olyan bántóan nyilvánvaló, mint mszp-éknél.
Most összefogásra van szükség, hogy menesszük ezt a dilettáns, bűnöző bandát.
Előzmény: csakis_3 (391)
csakis_3 Creative Commons License 2006.04.02 0 0 391
Bocs, de a hozzászólásod eléggé Fideszpárti volt, ezért mondtam, hogy pártduma. Az, hogy nem jársz el pártrendezvényekre, nem jeelnti azt, hogy nem vagy pártos. Ha meg voltál 4 éve a Kossuth téren, akkor ne mond már nekem, hogy te MSZP ellenes vagy, mert nem igaz. És a hozzászólásaid után se állítsd már ezt, mert nem ez jön le belöle.
Előzmény: markastor (390)
markastor Creative Commons License 2006.04.02 0 0 390
Csak a miheztartás végett: én nem Fidesz-szimpatizáns vagyok, hanem emeszpé-ellenes. Pártdumám biztos nem lehet, mivel a "dumát" az előbb találtam ki, és nem szoktam pártrendezvényeken résztvenni (életemben eddig csak egyszer voltam, 4 éve a Kossuth téren).
Előzmény: csakis_3 (388)
csakis_3 Creative Commons License 2006.04.02 0 0 389

Na ha esetleg bebizonyítanás, hogy tegnap hozták az embereket és ma nem hozzák, mint ahogy takacsi is írta, akkor talán elhiszem!

Addig meg azt mondom, nem kell ez a szemellenzős pártos duma, és az, hogy a Fidesz fehér, az MSZP meg fekete. Ezzel csak magadat égeted. :DDDDD

Előzmény: markastor (387)
csakis_3 Creative Commons License 2006.04.02 0 0 388

Aha. És ha nem igaz a haír, akkor is össze kell ülni, ugye. Ne mond nekem, hogy ő nem nyalta be! Ne röhögtess már pártos dumáddal!

Előzmény: markastor (385)
markastor Creative Commons License 2006.04.02 0 0 387
Mennek azok maguktól.
Ez nem védjükmegaköztársaságotcsúnyagonoszfideszesbácsiktól, anyugdíjasokatültessükfelabuszraésvirslitsörtanépnekmájuselsejeutánzat, ahová a helyi maszopkáderek tuszkolták fel a népet vidékről.
Előzmény: Törölt nick (386)
markastor Creative Commons License 2006.04.02 0 0 385
Azért valamit kellett rá reagálnia.
Előzmény: csakis_3 (384)
csakis_3 Creative Commons License 2006.04.02 0 0 384
Gondolom Kövér is ilyen bologató birka, aki benyalta.
Előzmény: markastor (383)
markastor Creative Commons License 2006.04.02 0 0 383
És ez a döbbenetes, h. a sok bólogató birka az ilyeneket benyalja. Egy tök primitív logikai műveletet képtelen elvégezni. Mint anno fletó szegény anyukája. Azt is mindenki hogy elhitte.
Előzmény: takacsi (382)
takacsi Creative Commons License 2006.04.02 0 0 382
Egy biztos, hogy vagy túllépte hatáskörét, amikor terrorizmusról fantáziált, vagy hazudott.
Mivel másnap megváltoztatta a verziót, kiderült, hogy minimum egy dologban nem mondott igazat.
Megfélemlíteni az ország népét.
Ez cél volt már korábban is.
csakis_3 Creative Commons License 2006.04.02 0 0 381
... azt a hülyeséget ...  GyF ezt csak ...
Előzmény: csakis_3 (380)
csakis_3 Creative Commons License 2006.04.02 0 0 380

Na és ki találta ki azt a hölyeésget, hogy GyF-ezt cska kitalálta? És ki sugalta annak, aki azt hiszi, hogy ő találta ki ezt GyF-ről??

Előzmény: Törölt nick (378)
csakis_3 Creative Commons License 2006.04.02 0 0 379
Napersze. Éljen az összeesküvés elmélet!
Előzmény: takacsi (376)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.02 0 0 378

Nem tudom, melyikötök a hülyébb. Aki ezt kitalálta, vagy aki elhiszi, hogy ő találta ki.

Szvsz inkább az, aki suggallta az egészet annak, aki azt hiszi, hogy ő találta ki, pedig nem is:)))

Előzmény: csakis_3 (375)
takacsi Creative Commons License 2006.04.02 0 0 377
Indulnak a buszok, vonatok a Magyar Szolidaritás Napján.
Ünnepelni hozzák a magyarokat.
takacsi Creative Commons License 2006.03.29 0 0 376
Gyurcsány mondta.
Megféle,mlítés céljából.
Mivel sehol a világon nem foglalkozik ilyennel a miniszterelnök nyilvánosan, ha tényleg veszély van.
Egyszerűen összekötötte a bünelkövetéseiről a figyelemelterelést a megfélemlítéssel.
Előzmény: csakis_3 (375)
csakis_3 Creative Commons License 2006.03.29 0 0 375
Látom, mely a hülye szajkó ezerrel. Csakhogy ezt nem GyF találta ki. Nem tudom, melyikötök a hülyébb. Aki ezt kitalálta, vagy aki elhiszi, hogy ő találta ki.
Előzmény: takacsi (374)
takacsi Creative Commons License 2006.03.29 0 0 374
Most már arra is lehetőség van, hogy a Fidesz dafke dacot alakítson ki az emberekben:
csakazértis megmutatjuk, hogy minket nem félemlít meg egy kelekótya!

Gyurcsány eléri, hogy a tömeg még nagyobb legyen a Magyar Szolidaritás Napján.
kannibál Kovács Creative Commons License 2006.03.23 0 0 373

ÁPRILIS 2: SOKAN LESZÜNK!

ÁPRILIS 9: TÖBBEN LESZÜNK!

ÁPRILIS 23: ELEGEN LESZÜNK!

pofetta Creative Commons License 2006.03.21 0 0 372
Erre is emlékszem és akkor is sületlenségnek tartottam. Elvben persze igaz is lehetne.
A hatvanas években csak akkor mehettem 5 évente egyszer nyugatra, ha azt engedték a hatóságok. Most akár kétpercenként is átléphetem a határt, mégsem teszem. Szegény osztrákok, hogy reszkethetnek, amikor átbringázom Burgenlandba. :-)
Előzmény: Luby (371)
Luby Creative Commons License 2006.03.21 0 0 371

Attól tartok, hogy rosszul emlékszel. Azt nem feltételezem, hogy szándékosan igyekszel szebb színben feltüntetni minősíthetetlen szövegeket. Nem erre mutatott rá GyF. Igaz, rossz volt a kérdés. Ha ezt kifogásolta volna, akkor akár igaza is lehetett volna. De mit tett?

-veszélyben az egészségügyi ellátás

-veszélyben a munkahelyed

-veszélyben a nyugdíjad.

Ilyen és ehhez hasonló sületlen hülyeségekkel butította azokat, akik már előzőleg sem voltak valami okosak. Ez történt. Most már emlékszel? Gábor

Előzmény: pofetta (368)
pofetta Creative Commons License 2006.03.21 0 0 370
Vagyis egy bianco papírt írsz alá.
Előzmény: takacsi (369)
takacsi Creative Commons License 2006.03.21 0 0 369
Gyurcsány magyarok ellen uszított, hazugságokkal!

Nemzetárulást követett el.

A kérdés jól lett feltéve:

Akarja-e, hogy az Országgyűlés törvényt alkosson arról, hogy kedvezményes honosítással - kérelmére - magyar állampolgárságot kapjon az a magát magyar nemzetiségűnek valló, nem Magyarországon lakó, nem magyar állampolgár, aki magyar nemzetiségét a 2001. évi. LXII. tv. 19.§ szerinti "Magyar igazolvánnyal" vagy a megalkotandó törvényben meghatározott egyéb módon igazolja?

Tehát nem a népszavazás döntött volna a kérdésben, hanem az országgyűlés, törvényhozatallal.
Gyurcsány még ezt sem akarta. Ritka az ország történelmében, hogy egy vezető ennyire nemzetet megosztóan, megtagadóan járjon el.
Előzmény: sajtoskenyér (366)
pofetta Creative Commons License 2006.03.20 0 0 368
Most újítsuk fel a régi vitát ezzel a népszavazasással kapcsolatban?
A kérdés hibásan lett feltéve, nem lehetet rá jó választ adni. Erre hívta fel Gyurcsány a figyelmet. Arra sajnos nem fordított gondot, hogy ezt egyszerűen, világosan elmagyarázza.
Előzmény: mr. gerison (367)
mr. gerison Creative Commons License 2006.03.20 0 0 367

"Nem a népszavazás ellen kampányolt, hanem a Nemért"

mindekettő eléggé durva, de a NEM a legeslegdurvább ..

NEM tudom elfelejteni neki ..

s mondjak valami vicceset, ami most jut eszembe ..?

én ekkor már rég FIDESZ -barát voltam ..

mégis, emlékszem, hogy valakinke azt mondtam, hogy persze nyiván nemmel fogok szavazni ..

az a valaki - egy kocsmában futólag találkoztunk - rám nézett és azt mondta, ezt modt nem érti .. de mindegy ... mennie kell , majd még beszélünk ...

ebben a pillanatban (is) az beszélt belőlem, amit a ballib média révén magambaszippantottam ..

de aztán elgondolkodtam, és teljesen amagam erejéből rájöttem arra, hogy baromságot mondtam .. mert az mondtam, ami a szerepemnek, a vélt sintellektuális szerepemnek megfelelt volna ..

egy nappal később már kezdett leesni, hogy ismét barom voltam .. de hálistennek, ezúttal csak majdnem .. MAJDNEM :)

ráadásul sikerült az apámat is "rávennem" , hogy ő is igennes szavazzon, pedig rendíthetetlen MSZP-szavazó ..

egyébként az az igazság, nem volt nehéz rávenni ..

anyit mondtam neki, gondoljon az erdélyi magyarokra .. hogy hogyan nézhetne a szemökbe, ha NEM-mel szavazna .. ennyi elég is volt :)

legtöbb barátom persze az SZDSZ-ukászt reklámozta, és így napont n-szer javasolták nekem, hogy legyek oyan, mint egy okos ügyvéd .. ne menjek el .. és így hiába lesz IGEN a szavazás eredménye .. nem lesz elég a szavazatok menyisége ..

ekkor már csak vigyorogtam .. éreztem, hogy sikerült megtalálnom mire kell szavaznom .. mégpedig a propaganda ellenére .. :)

Előzmény: sajtoskenyér (366)
sajtoskenyér Creative Commons License 2006.03.20 0 0 366
 Nem a népszavazás ellen kampányolt, hanem a Nemért. Speciel most épp ő vetette föl az eurónépszavazás gondolatát (amit Pokorni szerint már a Fidesz nem támogat, pedig Orbán mást mondott).
Előzmény: Törölt nick (364)
sajtoskenyér Creative Commons License 2006.03.20 0 0 365
 A stílusoddal nem tudok mit kezdeni. A maga alá élvezésért megkövetem magam, de nem találtam jobb szót. Az írásod alapján azt hiszem, szándékosan nem akarod érteni a mondandóm lényegét. Tökmindegy. Nem neked szólt. A "népnek" :)
Előzmény: Conscience (359)
sajtoskenyér Creative Commons License 2006.03.20 0 0 363
 Ez van haver, ez a demokrácia. Négy év után el lehet zavarni a neked nem tetsző kormányt, politikusokat. Közben pedig néhány nagyobb volumenű döntésbe népszavazás útján be lehet szólnia bárkinek. A politikus pedig akkor "dolgozik", ha bejár a parlamentbe, részt vesz a bizottsági munkákban, a vitákban, a törvényalkotásban, a szavazásokban. Az nem "munka" hogy körbejárja az ország Fidesz-szimpatizánsait. Nem ítélem el persze, de ettől még nem lesz valaki politikus. Gyurcsány legalább a parlamentbe eljár. Ha ez nem tetszik, ha ez szerinted marhaság, ha neked ebből ez jön le, hogy a nép van a politikusokért, akkor a továbbiakban képtelen leszek ráhangolódni a frekvenciádra. Így csak elbeszélünk egymás mellett.
Előzmény: Törölt nick (361)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!