Hétfőn - ahogy ígértem - felhívtam a UPC képviselőjét. Abban maradtunk, hogy még aznap egy egyeztetésen rákérdez a fejleményekre, és értesít!
Sajnos még nem tudok beszálmolni új dologról...
Állítólag 3 napon belül át szokott az egész menni a rendszeren (képviselő ezt újra hangsúlozta), majd lehet kötni a szerződéseket. Ő sem értette, hogy miért nem értesítették még a helyzetről!
Remélem nem gördítenek semmi akadályt a szerződés elé, mert én is szabadulnék a T-home-tól... ha eddig nem lett volna egyértelmű! :)
szia, megtudtál valamit? ezek szerint várni kell amíg a képviselő keres meg minket? szabadulnék a t-home-tól máááár...
egyébiránt óriási köszönet a ma reggeli "Héja-nász, zavarón" bábjáték szereplőinek, mert a hölgy örömhörgésére nem tudtam nem felkelni inkább, úgyhogy először a héten be fogok érni időben a munkahelyemre!!
Az csak egy szórólap volt, amit szintén a UPC-s értékesítő dobott a postaládákba. Én még várom, hogy mikor megy át a rendszeren a mi társasház kedvezményünk és keres meg konkrétan azzal a képviselő. Hétfőn (09.30) azért rákérdezek hol tart az ügy!
tegnap megjött az infoblatt a upc-s akciókról, de a társasház kedvezményt nem találtam benne, csak olyasmit, hogy némelyik csomagnál fél évig a dupláját kapod pl internetsebességből.
ha felhívom az üzletkötőt és jelzem h Balázsházak D lépcsőház, akkor ő fogja élesíteni a társasház kedvezményt?
nagyon jó, köszi h utána néztél! szerintem végig kéne szaladni a lépcsőházon, mert sokan lehet h nem tudnak erről a fórumról (főleg ha nincs még internetük), de ha ma este a D/305 környékén járnál az aláírós ívvel, akkor én azonnal csatlakozom!
(nem tudom mikor leszek otthon, mert elvileg egész héten söröznöm kell különböző okokból)
UPC képviselővel lehet alkudozni, mert pl. UPC-t az sem érdekli, hogy eladott lakásonként vagy összes lakásonként szedünk-e össze aláírásásokat.
Viszont ha megnézed a UPC online rendelő felületét, akkor a Balázsházak lépcsőházanként szerepel a nyilvántartásban. Lehet, hogy ezzel van összefüggében!? Csak találgatok!
mi az A-ban lakunk és már van UPC-nk. Tulajdonképpen nagyon jó, de elég drága. Kérdésem: miért nem lehet kedvezmény a házra? Miért van lépcsőházanként?
Lényeg, hogy lépcsőházanként az eladott lakások tulajdonosainak felének elég aláírni egy semmilyen extra kötelezettséggel nem járó nyilatkozatot, amiben mindössze ahhoz járulnak hozzá, hogy megkereshesse őket a UPC képviselője a társasházi ajánlattal.
Azaz a hozzájáruló nyilatkozat aláírását követően még lehet azt mondani, hogy nem kell nekik a társasházi kedvezmény, és esetleg mégsem szeretnének (vagy netán csak később akarnak) szerződést kötni.
"D" lépcsőházban jelenleg négy UPC előfizető van (értékesítő utána nézett), akik szintén aláírhatják a hozzájárulást, és megkaphatják a kedvezményt!
Ma átküldi nekem a hozzájáruló nyilatkozatot email-en, ezzel kell majd becsengetni a lakásokba!
Köszi a hsz-t. Egyszer nekem is össze kell szednem magam, és nekkiindulni, mert már nem győzöm taxival.. :) Másik: a bejátari kapu a B-nél a maga nehézkes csukódásával normális? Nagyon zavaró ám éjjel...
Mi is a D-ben lakunk, és nekünk már upc-nk van. Amúgy amikor mi kötöttük, akkor azt mondta az értékesítő (akinek írtál), hogy a th kedvezményhez az is elég, hogy az eladott lakások tulajdonosainak fele beleegyezzen, hogy megkeressék az ajánlataikkal.
IX. kerületben található Balázsházak egy tavaly átadott társasház, ahol idén jelent meg a UPC szolgáltatóként. Mivel az első beköltözésekkor szinte az egyetlen választható szolgáltató a T-home volt, ezért sokan döntöttek mellettük. Viszont az akkor vállalt 1 éves hűségidők java része már lejárt vagy a közeljövőben jár le. Jelen pillanatban a Digi-vel is tárgyalások folynak tv, illetve internet szolgáltatás indításáról.
UPC társasház ajánlata kedvezőnek tűnik, és jelen pillanatban igény is lenne rá a Balázsházak saját forumán megfogalmazott vélemények alapján. Úgy tudom, hogy a társasház kedvezmény jelenlegi formában akkor vehető igénybe, ha lépcsőházanként az eladott lakások 50%-ában UPC lenne a szolgáltató.
Konkrét esetet nézve: "D" lépcsőházban 32 lakásból 24 lakás van eladva, 12 lakásnak kellene szerződést kötni UPC-vel, hogy kedvezményes díjakat kaphassunk? Ebbe a számba beleszámítanak a már esetenként meglévő UPC előfizetések is?
Jobb megoldás lenne, ha a Balázsházak társasházban lévő nagyszámú lakásra és vásárlőerőre tekintettel tudnának tenni engedményt akár a társasház kedvezmény igénybevélenek feltétételei tekintetében, akár egyéb árkedvezmény formájában.
Amennyiben szükséges, akár a társasház közös képviselőjén keresztül is elindíthatjuk a hivatalos ajánlat kérést! Viszont véleményem szerint a fent részletezett körülményeket figyelembe véve a UPC és remélhetőleg az Ön jól felfogott érdeke is, hogy gyorsan lépjünk az ügyben!"
Ha holnapig nem érkezik válasz, akkor megpróbálom a levelet elküldeni egy UPC-s döntéshozáshoz közelebb álló embernek, talán tudok addig szerezni kontaktot.
Én jöttem már haza éjfél után gyalog a Tompa u. felől. Nem modnom, hogy nem izgultam, de nem volt gond. A Thaly - Balázs sarkán sajna nagy a csoportosulás, de beszólogatásokon kívül még semmi inzultus nem ért, pedig többnyire gyalog jövök haza, és nem egyszer sötétedés után. Lehet, hogy felbátorodtam és már túl merész vagyok, de 1,5 év alatt tényleg nem volt semmi gond. Remélem ez így is marad.
Nekem most jár le a T-home hűségem, és UPC-re váltanék, főleg ha tényleg ennyivel jobb a kínálat (8 Mbit vs. 120 Mbit)! 120 mbit-et ad!!!
Társasházi kedvezményt is megpróbálhatjuk, én D lépcsőházban lakom. Lépcsőházanként lehet el tudnánk érni az 50%-ot, most jár le sok embernek a T-home-os hűsége. Írni kéne a UPC-s üzletkötőknek, hogy járják ki az utat nekünk!
Délután megkeresem a lépcsőházban az elérhetőségeiket.
Mindentől függetlenül írtam azért Helgának DigiSport ügyben.
Új lakó vagyok, és arra lennék kíváncsi, hogy milyen tapasztalataitok vannak a környékkel kapcsolatban? Gondolok itt az esti sétára, a késő esti-éjjeli gyalogos hazajövetelre, stb... Néha néha hallom az utcai zajokat, szóval nem tűnik túl bíztatónak a dolog :S
Köszi szépen, sokat segítettél! Azt megkérdezhetem még, hogy a párodnak ki volt az orvosa az AAA Dentben?
Nálam is UPC van már régóta, általában nincs velünk semmi gond, bár pont tegnap este volt egy pár órás üzemzavar. A szerződéses sávszélesség stabilan megvan, 3-4 leállásra emlékszem az elmúlt évekből.
Amikor mi kötöttük, azt mondta az üzletkötő nő, hogy lépcsőházanként nézik, és csak az eladott lakásokat számolják bele. De nekünk jobban megérte a csomag ajánlat, így nem foglalkoztunk vele.
UPC internetem van kb egy hónapja, és teljesen rendben van. Társasházi kedvezményt nem kaphatunk, mert még sok az üres lakás, és legalább a ház felének kellene upc előfizetéssel rendelkezni.