Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
bár az a fránya fékszalag szívat:s hiába felragasztottam 2K-s ragaccsal sz..rt se ért:s mindkét felülret tiszta volt 4 napig száritottam szobában kályha mellett kivittem kiengedtem a drótot amivel összehuzattam a fékdobra és reccs:( le is vált valószinű hogy nem rugalmas amit vettem ragacs:s pedig 1800-huf volt még a nyáron vettem két kb 5ml-es tubus:s
Hát végülis mostmár teljesen üzemképesnek mondhatom a fékszalag híján tehát csak jobbra tud fordulni trabi kerekek eddig birják:D a sódercsomón kipróbáltam a dölésszöget:D én féltem :DD 1méter pár centi magas a sóderkupac és nem borult:DDD(köszönhető az alacsony súlypontnak:)Egyoldallal mentem rá
Mert ami helyettesithető alkatrész mint pl világitáscuccok... azt bárhol tudok bármilyet jobban hajtáslánc amiért érdekelnevalami "bolt" féleség ha van magyarországon
Semmi gond látom sok technokol rapidot használtál a kapcsolataidhoz eddig is ,a laza kötés csúcsa az,gúnyolódhatnék én is ,de sok vasutas barátaimra tekittettel én nem teszem veled.minden jót!!!
Egyébként megpróbálhatnál normális módon is viselkedni, nem kötekedni, mert ebből még gondjaid lehetnek az életben, illetve normálisan fogalmazni, hogy aki olvassa a hozzászólásodat, annak ne kelljen hosszú percekig fejtegetni a mondandódat...
Számomra nélküled nem lesz kevesebb az élet, tehát ha nem ragaszkodsz hozzám, akkor mellőzzhetjük is egymást.