Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
űdv urak kérhetek egy kis segitséget?nem tudnátok nekem valahogy elmagyarázni hogy kell beálitani gyujtást simson star blokon meg esetleg egy mz etz 125 őn?
Akkor már megérte megnézni, végül is a lényeg, hogy az ilyesmi videókból ellessük azt, ami a mi helyi adottságainkhoz megfelelő, legyen az klimatikus tényező, anyagi keret, stb.
Segítséget szeretnék kérni.Ha valaki szűkitett már le ZUK hátsóhidat,legyen szíves írja már le a menetét és esetleg azt ,hogy mire kell figyelni.Előre is kösz.
Kolega üzletelek egy lombardini LA 400 -ra ehez a géphez is tudsz valami leírást?Én nem igazán találok .Annyit tudtam lenézni a táblájárol, hogy 402 cc de semmi mást.Saccolgatva kissebb típusokhoz kb:8Le.A haver azt mondja muzeális darab.A blokkon van egy számsor de nem tudom mit nézzek.Tudnál segíteni?