Keresés

Részletes keresés

TDI-DRAG Creative Commons License 2005.12.02 0 0 899

NA most fogtok tiszta idiótának nézni...

A varadero megrendelése még csak szóban történt meg, a kereskedő nem küldte az írásos anyagot. Hívogattam, semmi. Aztán láttam az akciós árakat itt publikálva az egyik suzi kereskedőnél, akit dühömben felhívtam. A DL 1000 nem volt a listán, de végül mondott egy olyan számot, hogy meghasaltam..

Azt hiszem, így mégis " köztetek" maradok, és egy ezüst DL 1000 lesz belőle...)

Szavazásra bocsájtanám: fekete, vagy ezüst? A fekete szebb, de kényes - szerintem!

Daty Creative Commons License 2005.12.02 0 0 898
Szia Tonyo!

Jól elküldted!:-(((((
Azt is elárulod hozzá, hogy hogyan lehet elolvasni egy olyan word dokumentumot, amelyik jelszóval van levédve??:-)))
Előre is köszi!

Üdv!

Daty

Előzmény: tonyo arn (879)
szasa6 Creative Commons License 2005.12.02 0 0 897

toga!

Mármint a Finster és Finster között is van külömbség? Gyártáskor választatsz, hogy milyen legyen a dob?

Sza.sa

Előzmény: toga (890)
Daty Creative Commons License 2005.12.02 0 0 896
Szia Toga!

Kíváncsian várom!!
Beszúrás menete:

1- Tallózásnál megmutatod a kép helyét
2- Feltölt gomb, itt várni kell kicsit a kép nagyságától függően
3- Az új kép feliret alatt megjelenik egy beszúr felirat, arra katt, és ekkor megjelenik a miondandódban egy (image1) felirat, de a kép csak akkor fog látszani, ha rákattintasz a mehet gombra.
Természetesen ír6sz is hozzá kommentárt!!
Várom!!

Üdv!

Daty
Előzmény: toga (895)
toga Creative Commons License 2005.12.02 0 0 895

Daty!

Hogy lehet képet beszúrni? Szívesen meg is mutatom.

toga

Előzmény: Daty (893)
Daty Creative Commons License 2005.12.02 0 0 894
Szia Hygy!

Örülök, hogy bejön a vas!
A csattanásról nem tudok nyilatkozni, de biztosan jelez majd neked olyan akinek már van tapasztalata!

Üdv!

Daty
Előzmény: hygy (882)
Daty Creative Commons License 2005.12.02 0 0 893
Szia Toga!

Gratula a vasadhoz!!
Nem semmi hangja lehet!!:-))))

Üdv!

Daty
Előzmény: toga (881)
Daty Creative Commons License 2005.12.02 0 0 892
Köszi Tonyo!!

És megértettem!!:-)))))))))

Üdv!

DAty
Előzmény: tonyo arn (879)
Daty Creative Commons License 2005.12.02 0 0 891
Szia Strada Alias Vadarédó!:-))

Az automata váltóról annyit, hogy ha olyat akarok, akkor majd veszek egy burgmant, de adig szívesen váltogatok!:-)
Észbontó miket találnak ki a túrásoknak!:-((
A másik hozzászólásodról meg annyit, hogy eddig is szívesen láttunk bármilyen néven, ez után is szívesen látunk bármilyen néven!!!:-))
És tényleg jobb, ha egy néven futsz, mert aki ismer legalább tudja ki vagy, bárhol is fut veled össze!!:-))
Sok hosszú, tartalmas hozzászólást kívánok!

Üdv!

Daty
Előzmény: Vadarédó (877)
toga Creative Commons License 2005.12.02 0 0 890

Csak keveset mentem, pár km-t és nem pörgettem 4000 fölé a hangja miatt (város ugyebár), nem tűnt kifejezetten rángatósnak. Nyilván 2000 alól indítani egy gyorsítást más mint 5000-ről.

Beszéltem Finszter Csabával, valószínű a legbrutálisabb dobjuk van a gépemen, nekem kicsit sok.

A dobok között jelentős különbségek vannak, erre figyljetek, ha cserélni akartok.

Üdv, toga

Előzmény: TDI-DRAG (883)
gstibb Creative Commons License 2005.12.02 0 0 889

Ja de a kappa is jó lehet, és az Euromotorban most 15%-kedvezmény van a cuccokra. Így csak 17 pénz lenne....

De ha meg nem jó akkor csöcs...

Bájker írt már ilyen esetről CBF 600 esetében..... Bizonyos sebesség fölött iszonyatosan lökdöste a mocit a szél:-(

Előzmény: szasa6 (888)
szasa6 Creative Commons License 2005.12.02 0 0 888

Én is így jártam.... ha lebujtam csend, ha feláltam, akkor is csendesebb volt, mert megszűnt a turbulencia a sisakom tetején.... Most nekem a legnagyobb állásban nem olyan vészes.... Talán a Givi magasabb plexije jó lenne, ráadásol tök jól mutat a motoron.... A MRA túraplexi nem tudom hogy hogy szuperál, kíváncsi vagyok rá...

Sza.sa

Előzmény: gstibb (886)
TDI-DRAG Creative Commons License 2005.12.02 0 0 887
Igen, a 650-est már tapasztaltam, de én az 1000-re kérdeztem rá!
Előzmény: hygy (885)
gstibb Creative Commons License 2005.12.02 0 0 886

Túraplexivel van valakinek tapasztalata?

Csak a gyári plexivel próbáltam, hogy kb 10cm-t bebújok a plexi mögé máris totális szélcsend van. Így viszont a három állásban bárhová teszem a plexit, mindig rázza a fejemet a szél:-(

Előzmény: hygy (885)
hygy Creative Commons License 2005.12.02 0 0 885
Hat, en elotte jawaval mentem tartosan. :) Ahhoz kepest isten.

Aztan probaltam egy CBF500-at na az 4000 alatt mind a vadallat rangatott, hiaba huztad nem ment csak rangatott.

A DL650 3000-nel nem rangat. Erezni, hogy nincs ereje teljeben de nem rangat. 2000-nel nagyon nincs ereje teljeben, de azert onnan is gyorsit meg, picit olyankor rangatozik, de kb 10-ed reszet mint a CBF500 4000 alatt.
Szal 2000-es fordulaton nem szeret annyira menni, de onnan gazra kikecmereg.

bye
HyGy
Előzmény: TDI-DRAG (883)
szasa6 Creative Commons License 2005.12.02 0 0 884

A 650-es? az nekem is "koppan" elölről.... de állítólag ez ilyen....

Sza.sa

Előzmény: hygy (882)
TDI-DRAG Creative Commons License 2005.12.02 0 0 883

Nem raplis alacsony fordulaton? Sokan mondják, hogy 3000 alatt rángat, nem akarja tűrni az alacsony fordulatot.

Kíváncsi lennék egy User véleményre, mert az újságírók idióták..

Előzmény: toga (881)
hygy Creative Commons License 2005.12.02 0 0 882
Hi!

Na en mar 70km-nel tartok. :)
Tapasztalatok:
- jonak tunik a vas
- saros gumival kanyarban motorfekkel pettyet csuszik
- amugy is nagy a motorfek jawa utan szokatlan de mar kezdunk megbartkozni
- tologatni dog nehez, 95kg vagyok de meg kiszedem a tarolobol a vegere jol lihegek :) bar mondjuk ma reggel sikerult megfordulnom vele iranyba es nem hatast kellett vegig leengednem a dombon
- szepen viselkedik, bar meg a lanc surrogo hangjat szoknom kell

Ja es masnak is csinalja, hogy mikor belemegyek egy kicsit durvabb godorbe akkor elorol bazi nagy csattanas hallatszik.

bye
HyGy
toga Creative Commons License 2005.12.02 0 0 881

Hello Mindenki!

A tegnapi jó időt kihasználva megtettem első métereimet a szörnyeteggel. Az első pár elindulás után olyan barátságos tulajdonságokat mutatott, hogy meglepődtem. Az előző motorom 250-es volt, ahhoz képest ez egy álomhajó. Hihetelen stabil utazás.

A kipuja Finster, talán egy kicsit hangos, vagy megszokom, vagy valami más. Mindenesetre az autók riasztója beindul a hangjától.

Egyenlőre visszatettem a garázsba, lehet hogy hosszabb idöre, ahogy az előjelzés mutatja.

Adatok: DL1000

2003.06.

10800 km

(én most vettem)

Rinocérosz Creative Commons License 2005.12.02 0 0 880

A Louis is olyan mint a Tesco meg hasonlok. Becsabitanak az akcioikkal, es ha mar ott vagy, ugyis veszel mast is, es akkor mar mindenkeppen megerte nekik.

A 129€-s Schubert sisak lattan en is rohantam a Louisba, csak aztan kiderult, hogy az egy bovli (szerintem abszolut nem konkurencia az S1-nek), de megis ott vettem sisakot, csak masikat (SHOEI RAID II), meg meg egy-ket aprosagot ha mar ott voltam. Otthagytam majdnem 300€-t, pedig csak egy 129-es sisakert menem be. Szoval jol kitalaltak a dolgot szerintem.

Amugy az a QM1 sorozat egy mellefogas lehetett a Schubertnek, mert nagyon szabadulni akar tole. Nemcsak a Louisban kerul ennyibe, hanem szinte mindenhol.

Előzmény: BIKE-R (864)
tonyo arn Creative Commons License 2005.12.02 0 0 879

Én nem görcsölök.........

:)

Azért nem írom le mert egy másik kereskedéssel vagyok kapcsolatban.

Sok mindenben segítettek.

Nem szeretném ha szájhúzás lenne.......

egyébként ment nekes is :)

Előzmény: Daty (875)
Vadarédó Creative Commons License 2005.12.01 0 0 878
Daty!

Korábban Strada néven hozzászóltam a topicotokhoz, kérdeztem, kaptam is választ,köszönöm.
Azóta megtaláltak a Varadero-sok és örömmel lettem klubtag.
Ha eng-eded-ditek a Vadarédó- ( kislányom adta név ) néven szólnék a jövőben,ha lehet, akkor nem keverem, hogy hova milyen néven, hisz egy vagyok!?
Vadarédó Creative Commons License 2005.12.01 0 0 877
"Egy húron pendülünk "

Túrások ehhez szóljatok AUTÓMATA VÁLTÓ............
Ezt nekünk csinálták túramotorosoknak? Eszembe nem jutott volna, mikor megkérdeztek a nagy gyárak a nem létező közvélemény kutatásukon. Tényleg minket nem kérdez meg senki milyen motorokat gyártsanak nekünk.
Mit kérnénk, mire költsék a fejlesztők a milliókat?

http://www.motorkari.cz/index.php?show=00000003322
Előzmény: Daty (816)
Daty Creative Commons License 2005.12.01 0 0 876
Egy húron pendülünk Biker!
Én is épp így gondoltam, meg ha figyelted a fórumot, erről szól az egész!:-))
Csak kötözködni kartam vele kicsit!:-))

Üdv!

Daty
Előzmény: BIKE-R (873)
Daty Creative Commons License 2005.12.01 0 0 875
Tonyo!

Mi lenne ha hallgatnál rám, és kiírnád és nem görcsölnétek tovább?
Mellesleg kíváncsi vagyok rá én is!:-))))

Üdv!

Daty
Előzmény: tonyo arn (871)
jim32 Creative Commons License 2005.12.01 0 0 874
Ne küldjek egy gmailes meghívót?
2,6 GB tárhely, egy levél max 15MB lehet és mindig működik. A google levelező-rendszere. Szerintem szuper.
Előzmény: D H (872)
BIKE-R Creative Commons License 2005.12.01 0 0 873

De remélem ez a nem hagylak itt titeket, nem csak amolyan "elbocsátó szép üzenet", hanem komolyan így is gondolod!!!

Daty,

Ha igazán komoly motoros (és miért ne lenne az), akkor nagyon jól tudja, hogy ez már régen nem csak motor típustól és márkától függő.

Lehetsz csopperes, speedes, endúrós, vagy túrás, EGY DOLOGRÓL BESZÉLÜNK, A MOTOROZÁSRÓL.......

És erről ugyanúgy fog vélekedni, akár milyen motoron is ül.....

Szóval biztos lehetsz benne, hogy ugyanolyan sűrűn fogja látogatni ezt a topikot is :)))))

Előzmény: Daty (869)
D H Creative Commons License 2005.12.01 0 0 872

köszönöm!!!!

ez a kurv.@ mailbox honlap meg csak nem akar elindulni!!!!

tépem a hajam!!

áááááhhhhhh!!!!!

:((

mondok egy másik címet:

cs..j@freemail.hu

Előzmény: tonyo arn (871)
tonyo arn Creative Commons License 2005.12.01 0 0 871

Ment megint..... :)

Előzmény: D H (870)
D H Creative Commons License 2005.12.01 0 0 870

:)

még mindig szeretném!

cím a régi: cs.j@mailbox.hu

(remélem előbbutóbb működni fog a honlap, mert ma egész nap nem jött be a login-péjdzs...)

thx előre is!

Előzmény: tonyo arn (865)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!