Keresés

Részletes keresés

Rebelx Creative Commons License 2005.04.26 0 0 1120

Már megint okoskodok...

Ha kinyílik a kutyusok szeme, nem nagyon javasolják a szakértők a vaku használatát. Mivel a szem olyankor pár hónapig még elég érzékeny, ráadásul lassabban is mozog, mint a felnőtteknél. Ez gyerekeknél azt olvastam kb 1,5-2 év. Kutyinál ez sztem 3honapnál nem lehet több.

Egyébként tenyleg drágák. És még milyen édesek lesznek, ahogy majd csetlik-botlik mindegyik! :)

Előzmény: Kalema (1118)
tango30 Creative Commons License 2005.04.26 0 0 1119

Sziasztok!

Kalema, gyönyörüséges a kis "csipkerózsika";)))) tudjátok már mi lesz a neve a kutyusnak, amit megtartotok? vagy még nem gondolkodtatok rajta?

cumiztatás: anno mi is vettünk tápszert cumival, mert Pepinek be voltak gyulladva az emlöi. Gondolom a mütét miatt (is). Hát egyszer sem tudtuk a Kokot megetetni, mert a cumi akkora volt, hogy nem fért be a csöpp szájába... ráadásul elöször a száját sem találtuk:DDD De mivel a Pepi cicijeit borogattuk, hamar lelappadt, és akkor az összes cickó a Kokoé volt:) ... lehet hogy ezért is nött akkorára;)

Előzmény: Kalema (1118)
Kalema Creative Commons License 2005.04.26 0 0 1118

Belső késztetés miatt be kell szúrnom ide a pici-lányunkat is! :)))

Olyan édes kis tappancsai és körmei vannak... :)

Tina83:

Jut eszembe, ha véletlenül tápszert kellene adni a kicsiknek: Mindenképpen a Royal Canin 1st Age Milk-et ajánlom! Ugyan nem olcsó, de van benne cumisüveg direkt kutyusoknak több méretű cumival... és a legfontosabb, hogy az állaga, összetétele is rendben van! (Csak azért írom, mert mi másikat is kipróbáltunk, ami messze elmaradt az elfogadhatótól!)

Kalema Creative Commons License 2005.04.26 0 0 1117

Szerencsére Picim kedélyével már a szülés utáni 2.-3. napon nem volt semmi gond! :)

Anyu szerint még szeretetéhesebb lett mint eddig... Mindenesetre én jól megdögönyöztem a kis huncutot, nagy hancúrt csaptunk... No meg a kertben is jókat szaladgáltunk, bár ez még csak úgy ment, hogy futott mellettem, csóvizott, és tetszett neki, hogy én milyen lelkesen ugra-bugrálok neki... :))))

Persze egy kis idő itán mindig szaladni kellett megnézni a kicsiket... Rettentően vigyáz rájuk! :))

Tina83:

A képről ugyan tényleg nem jön le, hogy mekkora is Bonnie, de én azért el tudom képzelni, hiszen nem rég még mi voltunk olyanok... :)

Biztosan nagyon izgatott lehetsz már... :)

Előzmény: tango30 (1116)
tango30 Creative Commons License 2005.04.25 0 0 1116

Sziasztok!

Bekukkantottam még én is lefekvés elött;)

Julcsi! Nagyon szép a kutyus, biztos sok örömet lelsz majd benne!

Kalema! Én megmondom öszintén ma biztos vagy tízszer megnéztem már a képeket:))) ... én is nagyon örülök, hogy megosztottad velünk. De aztán ennyivel nem úszod meg, tessék beszámolni folyamatosan a csöppségek fejlödéséröl;)  .. fotóriportban! Nekem Pici is mindjár kicsit felnöttesebbnek tünik, most, hogy anya lett:) De Pepével is így voltam, kicsit megváltozott, ahogy kölyke lett:)

Az étvágya biztos, hogy fokozatosan vissza fog térni, meg a régi kedélye is. De gondolom nagy változás ez egy kutyus életében is, gondolom valahogy nekik is fel kell dolgozni.

Pepinél azért már pénteken este látni lehetett, hogy nagy baj nem lesz, mert a szeme még könnyes volt, még sírdogált, de a sült kolbászkarikák egy pillanat alatt lecsúsztak;))))

Jó éjt mindenkinek, holnap jövök!!!

Kalema Creative Commons License 2005.04.25 0 0 1115

Hát a csoki nálunk is mindig jöhet!

Éppen ezért bőgtem majdnem el magam, amikor a rettenetesen lesoványodott (8 kölyök után nem csodálkozom) Picim az ellés után még azt sem kérte... Semmi étvágya sem volt... :(((

Mostanában azért már szebben eszeget, bár még mindig 5-6 dolgot kell kínálni neki mire valamelyiknek nekifog...

Örülök, hogy minden rendben van nálatok! Már a képen is látszik, hogy nincsen nagy baj Pepe közérzetével! :)))

Olyan jó, hogy megoszthatom veletek kiskuytás örömömet... :)))

Előzmény: tango30 (1101)
Andromedus Creative Commons License 2005.04.25 0 0 1114
Szia! Nagyon szép kutyus! Írnál róla részletesebben?
Előzmény: Julcsi24 (1109)
neoja72 Creative Commons License 2005.04.25 0 0 1112
Szia! Nagyon aranyos lesz a kutyusod. Mit lehet róla tudni, pl. mennyi idős??? Milyen méretű uszi?
sholya Creative Commons License 2005.04.25 0 0 1111
nagyon szép!Mennyi idős?Mikor viszed haza?
Tina83 Creative Commons License 2005.04.25 0 0 1110

Nagyon szép kutyus!

gratula!

Julcsi24 Creative Commons License 2005.04.25 0 0 1109

Sziasztok

Vegre sikerult feltoltenem a kepet, o az en kis jovendobelim! A ti szakerto szemeitekkel nezve is olyan edes, ahogy en latom?

Tina83 Creative Commons License 2005.04.25 0 0 1108

Hát igen ez egy szőrös pocak:)

Sajna nem tudok jó képet csinálni róla, mert csak én látom ducinak:)

eddig mindíg soványka volt most meg duplája :)

Előzmény: tango30 (1106)
sholya Creative Commons License 2005.04.25 0 0 1107

ebböl én sem tudok sokmindent kivenni....

Molly sajna nem érzi jól magát egyedül,igaz ott a Kitty,de Jerryvel nött fel,öt imádja a legjobban!

Előzmény: Tina83 (1104)
tango30 Creative Commons License 2005.04.25 0 0 1106

hááát, sok mindent nem lehet kihámozni belöle;)

jól sejtem, hogy egy szörös pocakot látunk???? ;))))

Előzmény: Tina83 (1104)
tango30 Creative Commons License 2005.04.25 0 0 1105

ahhaaaa!!!!! sajna ez esetben nem sok tapasztalatom van;) Koko elvan az anyukája nélkül, és Pepi is a Koko nélkül (szerencsére nem sokszor vannak azért külön), de a viszontlátás az azért nagyon örömteli náluk:))) Most is amikor a Pepe hazajött, Kokot alig lehetett elvonszolni töle, állandóan csókolgatta, odabújt hozzá:))))

érdekes módon nem piszkálja a varratot... Párszor megnyalintja, de akkor is inkább körülötte, magát a varratot nem  nagyon birizgálja.... ma alig bírok vele, mert állandóan játszana:) hozza a plüssállatkáját, kötélkét, labdát...  de aztán lebeszélem róla, egy hasvakarással le lehet kenyerezni;)

Előzmény: sholya (1103)
Tina83 Creative Commons License 2005.04.25 0 0 1104

Tényleg nem látszik.:)

Gyógyuljatok hamar!

Képzeljétek Bonim már olyan kövér, hogy gurul:))))

Nemtom mennyire látszik:)

sholya Creative Commons License 2005.04.25 0 0 1103

hát a Jerry hiánya okoz neki ilyen problémát,nem a tüzelés.Én is akkor ilyedtem meg amikor a csokit csak megszagolta aztán otthagyta.

És egyáltalán nem piszkálja a sebet?Mikor veszik ki a varratokat?

tango30 Creative Commons License 2005.04.25 0 0 1102
nahát, nem nagyon látszik...:/  ... de akkor lehet mondani, hogy ügyes volt a doktornö;)
tango30 Creative Commons License 2005.04.25 0 0 1101

ne izgulj, elöbb-utóbb levonul Molly-ról ez a kedvtelenség. Pepe is néha van úgy, hogy pár napig nem eszik tüzelés alatt, vagy csak minimálisan. Bár az igaz, nem tudnám elképzelni azt a helyzetet, amiben a csokit el ne fogadná;)

Sajna a digitális nincs most itthon, így a Pepi lábáról nem tudtam közelit csinálni, de az egyik szombati képböl sikerült kiollóznom egy részletet, tán itt azért látszik a varrat. Tizenöt öltés, de nagyon szép seb, nem duzzadt, vörös, semmi gond vele.

Előzmény: sholya (1100)
sholya Creative Commons License 2005.04.25 0 0 1100

sziasztok!!

Hát örülök,hogy Pepi jól érzi magát!!Szurkoltam hogy minden rendben legyen!

Kalema:

Egyszerüen zabálnivalóak a picik!!!!!!!Gratulálok a mamának is,szép teljesítmény!

Jerrykém nagyon jól érzi magát anyuéknál,babusgatják,játszanak vele,ott a kert...viszont Molly lányom nagyon maga alatt van,MÉG A CSOKI SEM KELLETT NEKI!Egy kicsit kezdek aggódni miatta.Látom rajta hogy szomorú a Jerry miatt.Szerencsére este vacsizott,és játszott is egy kicsit,de inkább félrevonul és bánkódik.Mit csináljak vele szerintetek?

Előzmény: tango30 (1099)
tango30 Creative Commons License 2005.04.25 0 0 1099

Sziasztok!

Jó sok mindent írtatok a hétvégén, öröm volt olvasni:)

Kalema! Nagy gratuláció nektek!!!!!! Már nagyon vártam én is a híreket, képeket a többiekkel együtt. Majd elbögtem magam, olyan édesek a kiskutyák:))) Ja, és persze én is irtózatosan irigy vagyok most;) Szerinetm hamar fogsz találni gazdit a két kiskutyának is, egyszerüen zabálnivalóak:D

Sholya! Téged viszont nem irigyellek két tüzelö szukával, ráadásul szegény kisfiúnak is menni kellett:/ Hidd el, hamar levonul majd, nagy lesz aztán az öröm, ha mindenki ùjra együtt lesz;)

Ja, és mégegyszer köszi mindenkinek, hogy szorítottatok, használt is. Pepikém elég rossz állapotban volt mikor hazahoztuk, de hát ez valahol normális, pár órával a mütét után. A kis szemei teljesen könnyben áztak, csak feküdt a takaró alatt, sírdogált, nyüszögött. Akkor azt hittem, tán nem is volt olyan jó ötlet a mütét. De aztán estére már evett, ivott, gondoltam, hogy lassan, de rendbe jön. Éjszaka még nem sokat aludtunk, mert felkelktem hozzá négyszer-ötször biztosan, mivel sirdogált. Na, de aztán másnaptól totális fordulat: három lábon úgy szaladt, mint a szél:))) Semmi sírás, pisi, kaki rendesen. Na, akkor már viszont biztos voltam benne, hogy jó ötlet volt a mütét, pár hónap múlva (vagy tán elöbb is, ha ilyen ütemben gyógyul) el is felejthetjük, hogy sántított:) Persze most vissza kell fognom a kis energiáit, hiába szaladna, játszana, mivel pihentetnie kell a lábát. Sétálni abszolút nem megyünk, és a doki rendelése szerint a kertbe is csak pórázzal. Ez jó ötlet volt töle, mivel egyszer próbáltam meg póráz nélkül tegnap, erre teljes eröbedobással rohant a sövény mögé macskát keresni. Majd szívbajt kaptam:/ Elöször kapott gallért is, de azt már levettük, mert mindennek nekiment;) De végül is nem nyalogatja a varratot, úgyhogy nem gond.

Na, summa summárum, jól sült el a dolog a nagy aggodalom ellenére, egy nappal a mütét után a Pepe ugyanolyan élettel teli, vidám, mint régen:) Persze antibiotikumot és fájdalomcsillapítót kap naponta.

Na, ennyi a mi kis mütétes történetünk. Ha itthon van a digitális gép, csinálok majd egy fotót a lábáról, és felteszem.

neoja72 Creative Commons License 2005.04.25 0 0 1098

Látod, milyen érdekes? Egy éves korára szinte kifehéredett - bár megjegyzem eredetileg Ő fehérnek lett véve- csak a hátán van egy kis barna csík!

És még képek, amit a malackával barátkozik!

Így ismerkedik egy uszkár és egy tengerimalac! A végén már puszi is volt! :)

Előzmény: Kalema (1097)
Kalema Creative Commons License 2005.04.25 0 0 1097

Köszi! :))) Büszke is vagyok rájuk, legfőképp a mamára: Picimre!

Ezeken a képeken Pogi már teljesen hófehérnek tűnik, hová lett az apricot szín? :)

Nagyon cuki!

Előzmény: neoja72 (1096)
neoja72 Creative Commons License 2005.04.25 0 0 1096

Sziasztok!

Kalema! Gratulálok! Nagyon gyönyörű a család!

Én is teszek két képet Pogiról. Ezeket tegnap készítettem!

Amikor wc miatt rakom ki, akkor ki kell Őt kötnöm, mert csak egyedül szereti a dolgát intézni! Ja, és csak fém pórázt visel el, mert minden mást elrágott a rosszcsont! :)

Kalema Creative Commons License 2005.04.25 0 0 1095
Köszönöm az információt!
Előzmény: Törölt nick (1092)
Andromedus Creative Commons License 2005.04.24 0 0 1094
Kalema: megnéztem a kicsiket! Nagyon aranyos kis hurkák :) Borzalmasan irigy vagyok!!!!!
alfatau Creative Commons License 2005.04.24 0 0 1093
Szia! Szerencsére jól kijönnek. A cica a kazánházban, a kutyák a lakásban vannak. Néha az udvaron összefutnak, esetleg együtt eszegetnek, napoznak, néha a cicák hizelegnek nekik. Van, hogy heccből - megmutatni ki a főnök- kergetik a kutyák pár lépést őket, de csak játékból. Régebben volt foxink, az minden macskát kinyírt. Szerencsére az uszik nem bántják őket.
Előzmény: Andromedus (1086)
Kalema Creative Commons License 2005.04.24 0 0 1091

Rebelx:

:)))

Hát kíváncsi leszek, hogy végül mekkorára fognak megnőni...

Van egy tippem, miszerint a 3 nagylány szép méretes középuszkár lesz, a kicsilány és kan pedig törpe... Na majd meglátjuk... (Azt is sejtem, hogy ki lesz a legnagyobb!) :))))

Köszi neked is az aggódást!

Lenne egy fontos kérdésem:

Mikor nyílik ki a kiskutyák szeme?

Lehet, hogy buta vagyok, hogy ezt nem tudom, de most szeretném ezt a hiányt sürgősen pótolni!

Köszi előre is annak, aki válaszol!

Előzmény: Rebelx (1090)
Rebelx Creative Commons License 2005.04.24 0 0 1090
Mint sok-sok kis tengerimalac... Annyira edesek! Vigyazz rajuk, nojenek nagyra!
Előzmény: Kalema (1088)
Tina83 Creative Commons License 2005.04.24 0 0 1089

Én ha jól számoltam a 9 hetet akkor május 9-ére jönnek, ha viszont a 63 napot akkor május 11-ére asszem..minden esetre azon  a héten meg elötte jobban odanézek,....mi is van:)

Amúgy is mindíg velem van:)))

Én is remélem, hogy gond mentes lesz a dolog:)

Minden esetre konzultálok egy dokival.

Előzmény: Kalema (1088)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!