Hívd fel Szilágyi Istvánt, ő hoz nekünk szlovákiából babetta, meg nagy jawa cuccokat, de előtte nézd meg, hogy hány szemes.
30/511-33-55
A szemcséid szerintem alumíniumdarabkák a blokkházból, amit a lánc szedett ki, ha szépen veszi a fokozatokat, akkor nem kell aggódni. :) A kuplung meg ilyen, ha nincs fémig kopva egyik oldalról sem, akkor még gond nélkül visszarakhatod.
Én vettem kuplungláncot, de egy rakás szar, kb. 100 km után ugyanúgy megnyúlt, mint a 30 éves gyári. Úgyhogy most az a tervem, hogy veszek valami jóminőségű láncot ugyanolyan méretben, csak esetleg hosszabbat és itthon összehekkelem.
Persze, de azért hozzá kell tenni, hogy a villanymotorok sokkal jobb hatásfokúak, ezért egy adott energiamennyiséget hatékonyabban használnak föl, mint a robbanómotorok, ergó azért valamivel mégis környezetbarátabbak. Ráadásul az erőművek kéményei is "katalizátorosok", meg tele vannak baszva mindenféle szűrőkkel, úgyhogy azért a levegőbe nem megy csak úgy natúrba a füst. Emellett már régen át kellett volna térni megújulóra, legalább 50%-ban.
Najó, persze, de a németeknek '41-ben már volt éjszakai vadász harckocsizó alakulatuk is, infrás látókészülékekkel felszerelve :-))) Nemhiába csak egy fél világ tudta őket legyőzni.
A sok hülye elektrobiciklis vigyorog hogy milyen környezetkímélő az ő suhanó haláluk,közben meg igaz nem füstöl de az erőmű okádja a füstöt hogy fel tudják tölteni az akksit is.Erről hallgat a média is.
Nincs új a nap alatt:) A fritzek már a 2.nagy grillezés idején is bevetettek ilyen kis távirányítós tankokat...Goliath volt a nevük.Ja és ellenséges tankok felrobbantására tervezték...észrevétlenül meg tudta közelíteni,az meg ráfutott és bang:))
Igen, és épp ezért jó, ha ilyenekkel kísérleteznek, fejlesztik az egyre jobb, hatékonyabb akkukat. Ennyiből valóban jobbak a villanymotorok, már alacsony fordulatnál is kifejtik a maximális nyomatékot.
Na akkor marad a péntek :( Sajnos akkor nem jönnek össze a számításaim. Csütörtökre itt lettek volna a kormánykonzolok, meg minden. Így legalább több időm lesz összeszerelni mindent, nem kell kapkodni. A villaszárakkal nem tudom még hogy mi lesz mert vagy nincs vagy pedig csak a garázs padlásán van hidraulikaolaj. Lassan mindent csinálgatok, ma a villaszárakat csinálgattam, meg a kormánykiflit szedtem szét meg beleraktam a csészét. Zsírozás után beszerelésre kész.
holnap 13:30-14:15 között, vagy 5 után jó a blahán, vagy a keletinél fél6 fele, holnapután megint csak 5 után jó, vagy 13:20-ig, csütörtökön fél1-ig, vagy fél4 után, vagy pénteken fél1 után.
Sejtettem :-))) De amúgy a viccet félretéve a villanyhajtásnak nem csak a környezetvédelmi része érdekes, mivel azt sok környezetvédő elfelejti, hogy az egy dolog, hogy maga a villanymotornak nincs károsanyag kibocsátása, nade basszemeg! Az akksit miről töltjük? Hát a hálózatról! És oda hogy kerül villany? Hát úgy, hogy nagyrészt szén-, olaj- és gáztüzelésű, nameg atomerőművek dolgoznak. Tehát azért nem fenékig tejfel a dolog. Viszont a villamos hajtásoknak sokkal jobb hatásfokuk van, mint a robbanómotoroknak, jobb nyomatékgörbéjük, viszont amíg az akkuk ilyen drágák és lassan tölthetők, addig meg van baszva az egész.
üdv megint! megjöttem Londonból... lényegtelen ami viszont lényeges szükségem lenne egy világítótekercsre és egy gyújtótekercsre, amelyek tökéletes állapotban vannak. Akinek van írjon fizetek ésszerű árat. S.O.S. a cucc