Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Az a citu, hogy holnap hozom el.Csinálok róla képet.Amit bemásoltam az egy lombardini LA 490.Az enyém LA 400 És 10LE.Kető kardán kihajtás hátra.És kardán meghajtású lessz az "aprító",a te ötleted szerint!Remélem most még irígyebb vagy tesó.És még mindíg tudom überelni.Mindez 120.000 hf.
űdv mindenkinek honda g 200 stabil motornál nem tudjátok hogy kel beálitani a szelepeket?vagy mit kel vagy hol álitani rajta mer teljesen lezár és nagyon nagy a dekompreszio
Jó kis gép! Hátfájástól megkíméli az embert! A bátyámnak is van egy benzin motoros. Én meg most azon agyalok, hogy a fortschritt-re hogy lehetne rászerkeszteni.
Nem tudom hogy a motor eredeti-e rajta!Most szerváltam a gépet majd egy kicsit megrenoválom hogy kinézzen valahogy mert az előző gazdája nem nagyon törödött vele.
Csak az hogy om 220 a motorja OETL motorgyár budapest,a motorról van egy kis füzet,de én a hajtóműre lennék kiváncsi hogy milyen gyártmány nem találok róla sehol semmit.A gép az enyém táblát nem találtam a hajtóművön.Van rajta hátul kardán kihajtás,3 sebeség előre+1 hátra és még +egy irányváltó és a kormányt átt lehet forditani.
Keletagronál van egy Robi 250T, 280-ért adják, végülis az új árához képest tűrhető ár, az adapterekkel, újként biztos lenne vagy 700 ezer, persze áfával, huh. 700 ezer forint, azért az nem gyenge :-(