Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Hát én sokat használtam az Oetl om 220-as motort . Régebben itt bemutatott hajtóművemen is ilyen motor üzemelt évekig.Még most is megvan, gondolkodom az eladásán, sok gyári új alkatrészem van hozzá, mivel az évek során nem volt rá szükségem, pedig kapott hideget, meleget rendesen. Szerintem nagyon jó motor erős, könnyen indul, nem túl nagy étvágyú, gyenge pontja a berántószerkezet, nekem 2 db van. de az egyik mindig velem volt ha dolgoztam vele. Nem egy strapabíró megoldás. Másik a kuplungszerkezet. Az enyémen egy kúpos gyári -volt összeköttetésem a gyárban dolgozókkal, annó- kuplungszerkezet van, hát annak az agymérete igen alá volt méretezve a teljesítményhez képest. Magával a motorral soha semmi bajom nem volt. A nyáron próbaképpen 2 év álldogálás után egy rántásra beindult.