Hát ha valaki rebellis, outsider, én az vagyok. Volt is belőle bajom az életben sokszor. A gimi 4 osztályát 4 suliban végeztem el, mert mindenünnen elbocsátottak: " Persona non grata" Apám filozófia tanár volt. Útravalónak azt kaptam tőle hogy "nem vagy jó politikus fiam" Hát megpróbáltam azzá lenni. Ellenemre van minden, ami az emberek ellen való, vagy nem logikus. Azután évekig tanítottam. Akkor megtudtam mi a tolerancia. Számolhatalanul van mögöttem sok rendezvény amit szerveztem. Legyen az koncert, sportverseny, találkozó stb. Csak az a több tízezer ember tudná megmondani milyen sikerrel, akik ott voltak. Ennek ellenére ma is beleszaladok olyan ellentmondásokba, mint amilyen korábban a másik topikon Bb-vel volt. Pedig tisztelem mint hajós ember, a tapasztalatát, a tudását. Csak egy-két dologban más véleményen vagyunk.
Szeretném ha ejtenénk ezt a témát. Mert csak egy dolog lehet fontos! Akkor, és ott jól érezni magunkat!
Egyébként még ede111 is hajlandó volt meghallgatni örökös ötletelgetésemet, pedig ő aztán makacs a tervek változhatatlanságáért.
Doktor4 több verziót írhatott volna, pl. hülyeség, de hallgassuk meg a többieket is, vagy pl. ha neked így jobb, csináld így, de az, hogy így lesz, és ez változtathatatlan, én nem tudom elfogadni. Nem engedi a rebellis természetem.
Vannak bizonyos be,-fel,-avatási procedúrák. A diktatúrikus dolgokat senki nem szereti. Volt, van, lesz. Mi maradjunk meg a demokráciánál, így mindenki legyen a saját maga kapitánya.
A hajó alatti áthúzást kockáztatod, ha ilyen sértődékeny leszel. Gondolj vissza azokra a szép söröskorsós nyári képekre, amelyeken finom étkek mellet Te a matrózból egy nyár alatt kapitánnyá avanzsált Úr vagy látható. Hát megsértődik egy ilyen Zodiac kapitány? Állom az egyik esti italotokat , a békülés reményében. Üdvözlettel : Zsolt a vidéki kishajós
Remélem szerdán találkozunk!! Igaz nem Tiszaugon hanem Kecskeméten, mivel ott lakom, de ezek szerint Neked az is útba esik. Hát nem ígérem hogy öltönybe leszek, mert nem vagyok az az "öltönyöscsávó". Zenész létemre van ugyan szmokingom is, de kedvelem azokat a helyeket ahol az van kiírva hogy " No Smoking" :))
Más: Szeretném ha mindenki mielőtt írna átgondolná a mondanivalóját. Számolni tízig.... Higgyétek el a jóindulat, a pozitív hozzáállás, a segítőkézség, mindig mindennél előbb célhoz vezet. Írom ezt mindazok után hogy ezelőtt másfél órával egy friss jogsis kisrác összetörte az autómat. Nem kiabáltam vele, nem csaptam rá az ajtót. Pedig valószínű egy terepjáró javítási költsége fényévekre van a lehetőségeitől. Szóval csak nyugodtan.
Pitty: Szerdán lesz sofőröd? Mert akkor úgy készülök sörrel:)))))
Helyesbitek !" Az utolsó lista érvényes amit én irtam " természetesen uj és ujabb jelentkezőket VÁRUNK. De a listáról senkit nem akarunk elveszteni .üdv doktor4
Semmi gond fiúk! :)) A túra ötletének előzménye egy topiktali volt nálam T.ugon. Jól sikerült, és akik ott megismerték egymást, gondolom szívesen fognak újra találkozni. Ez alapozta meg az ötletet amelyet Doktor4-gyel találtunk ki, hogy csináljuk meg ezt a túrát. Semmi gond azzal ha valaki javasol valamit. Lesznek olyanok, akiknek Tiszaug van a legmesszebb, és Tiszacsege a legközelebb. Nekik a fordított indulás plusz költség lenne. Olyanok is lesznek, akiknek nem mindegy hogy hegynek hajóznak, vagy völgynek, mert így is sokba fog kerülni. Felajánlottam azt is hogy T.csegétől biztosítok hivatásos sofőröket, akik levezetik a szerelvényeket Ugig. Ennél logikusabb, olcsóbb megoldás nincs. Ha valaki saját sofőrrel akarja megoldani, annak felajánlom a nyaralómat, ott megvárhat bennünket. De van szuper Hotel is a helyszínen. Igen! Támogatom hogy ez a túra arról szóljon hogy megismerjük egymást, barátságok szövődjenek, mint korábban írtam társadalmi és anyagi pozicióktól mentesen. De keressük meg ehhez azt az arany középutat, amely mindenkinek megfelel.
Remélem az utolsó érvényes lista az marad, amelyet én írtam ;-))
Kedves Pityy Palko! Ez a Túra útvonal mint egy 300 hozzászólással ezelőtt eldőlt ,szóval erre készül mindenki ezt hirdettük meg . Azt hiszem ez nem diktatura de olyan eseményt amit komolyan gondolnak nem célszerű a meghirdetés után változtatni . Én részemröl sajnálom ha nem veszel részt rajta . De van még idö remélem meggondolod magad . üdv doktor4
Ajaj, ezt jól elkúrtam. A nevemet akartam vastag alkoholos filccel kihúzni. Útálom a diktatúrát! Lehet, hogy nagyon-nagyon hülye ötlet, de akkor sem így kéne elvetni. Érezzétek jól magatokat!
Volna egy eretnek javaslatom. Mi lenne, ha a túra Tiszaugról indulna?
Előnyök: nem kell a kocsikat, utánfutókat mozgatni. Akár esik, akár fúj, akár árad, akár apad, elsején mindenki oda tud menni, sőt, szerintem szinte mindenkinek jobban megközelíthető Tiszaug, mint Csege. Az első nap elindulunk fölfelé, a második nap visszajövünk és az éjszaka megint Tiszaug. Harmadik nap Csongrád, éjszaka esmeg Tiszaug.
Szerintem nem a Tiszán megtett kilométer a fontos, hanem, hogy együtt legyünk, szokjuk egymást.
Szombaton igyekszem elmenni a kiállításra, de szerdán Orosházára megyek, s visszafele bé tudnék szaladni Tiszaugra ha néked jó lenne. Gondolom, hogy délután 2-4 között érünk oda. (Én mentében leszek, tehát min. öltönyt vegyél). :-)))
Akkor most nekem lenne egy kis kérésem.: Pénteken ki kellene vinned a kiállításra azt amit elküldenék Neked csomagban, és leadni oda, ahová a rendezőséggel megbeszélem. Ha mehet a dolog a többit privátban.
Megoldom valahogy. Elképzelésem hogy valahol a bejárat körül lesz kitéve a szórólapunk és mondjuk egy plakát. Azon meg lesz egy telefonszám ami épp nálam lesz. Így aki később jön, annak meg tudom mondani hogy épp merre jár a csapat.
Nagyon úgy néz ki hogy akkor logónak marad a B változat. Kicsit még ki kell javítani hogy szépen nyomtatható legyen.
A kiállítás az tuti, bármikor.Sörözés kétséges----/sofőr hiány miatt./ Hogy fogjuk fel ismerni egymást . Mindenki hoz egy 20 kilós vas cicát magával ismertető jelként, vagy egy evezőt !!!