Keresés

Részletes keresés

Lecso11 Creative Commons License 2007.06.13 0 0 3833
Pedig az olyan "menő"... semmiképp sem a szurkolói infantilizmus csúcsa :-))
Előzmény: norris21 (3832)
norris21 Creative Commons License 2007.06.13 0 0 3832
KAPOSVÁR!

(á, veletek még felelgetőst se lehet játszani)
Előzmény: norris21 (3831)
norris21 Creative Commons License 2007.06.12 0 0 3831
HAJRÁÁ!
Simi23 Creative Commons License 2007.06.11 0 0 3830

Vajvoda tettétevel kapcsolatban, amit mondok, azt te úgyis úgy fogod titulálni, hogy kaposvári szemüvegen keresztül nézem, de azért elmondom.

Szóval szerintem Vojvoda csupán minél elöbb fel akart kelni, közben meg az egyensúlyát vesztett debreceni átesett rajta, tehát szerintem nem akarta Vojvoda a debrecenit ellökni. Ez szerintem nem ér kiállítást. Viszont a debreceni egyértelműen utána rúgott, ami viszont kiállítás. És a felvételen az is látszik, hogy Vojvoda fut vissza, míg a debreceni egyből teszi fel a kezét!

Kár, hogy két dilettáns döntötte el a meccset és ezzel döntött romba egy éves munkát. Ettől függetlenül lehet, hogy nyert volna a Debrecen csak jobb lett volna, hogyha mindez 40perc alatt dől el a pályán.

Előzmény: Törölt nick (3828)
norris21 Creative Commons License 2007.06.11 0 0 3829
Grat. Vojának a legjobb játékos címhez! Váljék belőle magyar bajnok, kaposvári mezben! ;-)

Tud vki vmit, hogy mi a helyzet a KKK-val?
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.11 0 0 3828
Érdekes videó. Én úgy vettem ki, hogy Vojvoda miután elesett (az, hogy mitől esett el, már nemigen eldönthető ebből a kameraállásból), ellökte a debrecenit, az meg cserébe elgáncsolta. Mindkettőt kiállítottam volna.
Előzmény: Lecso11 (3826)
ttamás_ Creative Commons License 2007.06.11 0 0 3827
no comment...
Előzmény: Lecso11 (3826)
Lecso11 Creative Commons License 2007.06.11 0 0 3826
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.11 0 0 3825
Azt hiszem, a hazai szem nem jogosít fel senkit sem arra, hogy elferdítse a tényeket.
Előzmény: vanekúr (3822)
vanekúr Creative Commons License 2007.06.10 0 0 3824
Már soha nem derül ki,mi lett volna,ha... pályán maradhat Vojvoda. Ez van, a Pécs elleni leléptetésünk mindent elmond. Gratula a fiataloknak, remélem,többeket is viszontlátunk majd a felnőtt csapatban is. Bíró már többször kispados volt.
Előzmény: Baumka (3823)
Baumka Creative Commons License 2007.06.10 0 0 3823
Én meg kicsit debreceni szemmel válaszoltam.:)) Egyébként meglepődtem, hogy Vojvoda be tudta húzni a suliját a döntőbe, ezért jár a gratuláció neki, én a torna előtt Debrecen - Pécs döntőre számítottam.
Előzmény: vanekúr (3822)
vanekúr Creative Commons License 2007.06.10 0 0 3822
Mentségemre legyen mondva,hogy kicsit hazai szemmel nézve írtam...
Előzmény: Baumka (3821)
Baumka Creative Commons License 2007.06.10 0 0 3821
Annyit még a sztorihoz, hogy akkor már 15-tel ponttal vezetett a Debrecen, amikor kiállították Vojvodát, ebben egy kicsit csúsztat a cikk. Egyébként a Debreceniek sem tudták miért állították ki - legalábbis a padról nem látszott - de a jv-k szerint utána rúgott egy Debreceninek. Én így hallottam, de azt hiszem az igazság sohasem fog már kiderülni.
Előzmény: vanekúr (3820)
vanekúr Creative Commons License 2007.06.10 0 0 3820
Ezüstérmesek a Munkácsy fiatal kosarasai

A mai napon játszották az V. korcsoport országos döntőjét, amelyben a kaposvári Munkácsy Mihály Gimnázium fiataljai a debreceni Tóth Árpád Gimnázium csapatával mérkőztek.
Jól indult a találkozó, szoros volt az első 2 negyed mindaddig, amíg a 18. percben egy súlyosan sportszerűtlennek vélt szabálytalanságért (amelyet a videofelvétel cáfol) a kaposvári együttes legjobbját, Vojvoda Dávidot a játékvezetők kiállították. Ezzel mondhatni el is döntötték a mérkőzés kimenetelét, végeredményben 76-51 arányú vereséget szenvedtek. A kaposvári csapat legjobbja Fónai volt 18/15 ponttal.
Gratulálunk a fiataloknak, ez így is nagyon szép eredmény volt Fekete Ádám edző tanítványaitól.
kisloszos Creative Commons License 2007.06.09 0 0 3819
Azt a kúrva életbe.A tavaly a pécsi VI.korcsoportos területi döntőben a Fehér Csabi tolta így,meg rendszerint a Karagity Csabi.
Nem gondoltam volna,hogy a Babitsot így el tudják verni,mert azért nem Lepsényi az egyetlen korosztályos vállogatott abban a csapatban.
Előzmény: vanekúr (3817)
Baumka Creative Commons License 2007.06.09 0 0 3818
A döntőben a debreceni Tóth Árpád Gimnázium lesz az ellenfél, akik ma 26 ponttal verték az elődöntőben a Kecskemétet.
Előzmény: vanekúr (3817)
vanekúr Creative Commons License 2007.06.09 0 0 3817
Döntőbe jutottak Sopronban a Munkácsy V.korcsoportos kosarasai

Ezen a hétvégén zajlik Sopronban az V.korcsoportos középiskolai országos döntő, amelyen a - kaposvári selejtezőből biztosan továbbjutott - Munkácsy M.Gimnázium ifjú reménységei képviselik megyénket.Vojvodáék túl vannak már négy győztes mérkőzésen, mindegyiket megnyerték, így vasárnap a döntőben játszhatnak.

Az első találkozón a Sopron csapatát 71-48 arányban győzték le a fiúk, itt Vojvoda 35/21-ig jutott.
A második összecsapáson Kecskeméti ellenféllel szemben szoros mérkőzésen 73-70-re sikerült diadalmaskodni, itt Dávid 53/24-es mutatóval büszkélkedhetett.
Következett Tiszaújváros csapata, itt 72-46 lett az eredmény, Vojvoda 12, Fónai 15/12, Simon 10, Bíró 13 pontot szorgoskodott össze.
Következett az elődöntő , amiről kicsit bővebben:
Érdekesség, hogy a Pécs elleni mérkőzés - amely csapatban a most felnőttcsapat keretébe került Lepsényi Ádám is játszott - , csupán 18 percig tartott, mert akkor már 46-5 volt az állás a Munkácsy javára, és a szabályok értelmében 40 pontos különbségnél a mérkőzés véget ér. Így fordulhatott elő, hogy a Kaposvári KK ifjú kosarasa Vojvoda Dávid "csak" 27/12 pontot tudott szerezni csapata 46 egységéből, míg Simon 8, Fónai 5/3- ig jutott.
Fekete Ádám edző elmondta, hogy nagy akarással, pontosan játszva érték el ezt az eredményt a fiúk. Megemlítette még, hogy Hőgye is megbízható, jó teljesítményt nyújtott az eddigi találkozókon.
A holnapi - 1/2 12-kor kezdődő - döntőben a Debrecen-Kecskemét mérkőzés győztesével vívják a döntőt Fekete Ádám tanítványai, és ha sikerülne nyerni, akkor egyedülálló eredményt érnének el, hiszen ebben a korcsoportban kaposvári csapat még ilyen jó eredményt soha nem ért el.
vanekúr Creative Commons License 2007.06.09 0 0 3816
Egy-két nap, és nekünk is lesz. Ne türelmetlenkedjetek már annyit. Mindent időben meg fogtok tudni.
Előzmény: _Bazsy_ (3815)
_Bazsy_ Creative Commons License 2007.06.08 0 0 3815
De aggódok mert másoknak már legalább van edzőjük.
Előzmény: norris21 (3813)
_Bazsy_ Creative Commons License 2007.06.08 0 0 3814
Egy éve is ezt mondtad mikor szotyit köpködve könyököltél a pálya mellett.Láttam a Sport Tv-n. :D
Előzmény: saabee (3812)
norris21 Creative Commons License 2007.06.08 0 0 3813
Nem olvastad, hogy nem kell aggódni? Ne aggódj! :)
Előzmény: _Bazsy_ (3808)
saabee Creative Commons License 2007.06.08 0 0 3812
DE túlművelt vagy Paksilag. :D
Nah, majd várjá' csak, jövőre már télleg szénnnnnnéalázzuk a Rákoczit is :)
Előzmény: _Bazsy_ (3811)
_Bazsy_ Creative Commons License 2007.06.08 0 0 3811
Nekünk inkább egy nyertes szelvényre lenne szükségünk mint a Paksnak anno.
Abból vettétek meg a Bodnárt meg az Audi TT-t a Monroe-nak,ja meg a fekete BMW-t az Ernőnek és abból fizetitek a Czigler ügyvédjét.Mi inkább egy Pankárt vennénk és kifizetnénk az adósságot a feléből.A többit meg *icsekre költenénk.Szerintem. :D
Na már elég hülye vagyok.
Hallom körmendi mintára alakulgat a nagy család is Pakson.Gulyás is visszatért a bázisra és most hallom,hogy a névrokonod az a romboló focista is hazatért. A végén még a Barabás Évi is visszamegy. :o)
Előzmény: saabee (3809)
Simi23 Creative Commons License 2007.06.08 0 0 3810

Bazsy!

Egy hozzászólás a delfinekről:

"Mit keresett ma a Pankár itt Kaposváron?"

Remélem örülsz!:)

saabee Creative Commons License 2007.06.08 0 0 3809
Ha a csődöt megúszni a cél, akkor miért akarod, hogy új embert hozzanak? Lehet, nektek az lenne a legnagyobb előrelépés, ha egy ember távozna: Kovács László.
Előzmény: _Bazsy_ (3808)
_Bazsy_ Creative Commons License 2007.06.08 0 0 3808
Nekünk sajnos nem előrébb kell lennünk hanem valahogy megúszni a csődöt. Szerintem rettenetes év elé nézünk.
Előzmény: saabee (3807)
saabee Creative Commons License 2007.06.08 0 0 3807
Nah, már megint lányoskodsz? (mint minden évben...) Legalább az Adrit majd küld el TT-re ;)
Szőke meg Pankár egy kategória, és ha választani kellene, én is az utóbbit választanám. Viszont ettől még egyiket sem tartom jó játékosnak (már). Nem gondolom, hogy egy Pankárral előrébb lennétek. Akkor már inkább a Falco fiataljai közül kellene mazsolázgatni.
Előzmény: _Bazsy_ (3806)
_Bazsy_ Creative Commons License 2007.06.08 0 0 3806
Na ne várjunk addig,nem megyek TT-ra.
Tudom,hogy a Bobo-ra gondolsz! :o)
Gondolj bele,ha Sziko hazamegy Dvárra,megfelelő lenne a helyére a P.T.
Előzmény: saabee (3805)
saabee Creative Commons License 2007.06.08 0 0 3805
Na-na! :)

Kisszsoltot nem azért szeressem/sük, mert olyan iszonyat brutálMVPmastersztárhúzóemberplayer. De asszem ezt már párszor leírtam. Szóval lényeg, hogy CSAKAKISSZSOLT! :) [Nem mellesleg egyébként iszonyat nagyot fejlődött védekezésben, főleg a - Pankár analógiát alapul véve "néha nem lehet megverni" :) ]
A többi azért jogos, meg találó is. Azért dob, mert fél (akkor van para, amikor annyira fél, hogy már dobni sem mer :D ). Különben ez nemtom mér van nála, mert emléxem, az első paksi évében még lazán zsákolgatott leindulások után (most meg, elég ritkán iramodik meg egyáltalán) - azóta ez "kihalt" belőle; meg egy kicsit az "aztaqrva" is, bár ez inkább annak tudható be, hogy akkor még ismeretlen volt, és nem számított senki azokra a triplákra.

Valóban a Tibi nem egysíkú. Bár sokszor egész egyszerűen sík nélküli, annyira nem lehet észrevenni. 5-6 éve télleg jó játékos volt. Mostanában nagyon ritkán villant (a kaposvári meccs valóban jó példa volt erre).

De azt azért értékelem, hogy ragaszkodsz, az ilyen Pankár féle gyöngyszemekhez. Nekem is vannak ilyen játékosok (mint gondolom mindenkinek), akiket bírok, pedig a többiek kiröhögnek :D (példát most nem írok, esetleg majd a TT-n elmondom :D )
Előzmény: _Bazsy_ (3804)
_Bazsy_ Creative Commons License 2007.06.08 0 0 3804
Hirtelen elfáradtam és színeset ásítottam.
Veletek nem lehet komolyan beszélni,ezt a Pankár témát is elviccelitek pedig komolyan jó lenne nekünk egy ilyen játékos. Védekezik és néha jól is dob.
Saabee - hasznosabb mint a Kizzsolt mert ő legalább le is üti és vezeti egy meccsen a labdát. A Kizzsolt még életében nem verte meg az emberét 1-1-ben.Azért hajigálja a labdát mert fél. :o)
Ez a baj a magyar játékosokkal,hogy egysíkúak. (A Tibi nem az,ja meg a H.Ronca) Ha védekezni tud akkor támadásban nulla,ha jól dob akkor meg mást nem nagyon csinál.
És ...ics-ek is kellenek a csapatba mert amíg voltak addig jók voltunk.
Előzmény: norris21 (3803)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!