A kérdésre, hogy mifenére figyeltem eddig: hát lányos zavaromban csak nézelődtem, hogy ki mit ír, és csodálkoztam, hogy tudja, akinek szól, hogy pont neki..:)))) Nna, szóval ebből tisztán látszik nyilván, nem lettem sejobb, seokosabb mint rég voltam:)
Úúúúú! Na, akkor tisztázzunk 1-2 dolgot.
1. A Népszabi nem a főállásom.
2. Ma a főállásomból rúgtak ki.
3. Effektíve nem tudok semmit tenni a cset ügyében, ámde ha csak nehezítem itten a munkát, akkor mindenki lelassul. Ergo még annyi esély se lesz a ládára, mint így. Brrr... ez nekem is zavaros. Szóval ha pl. Inti azzal foglalkozna, amit most én csinálok, akkor nem tudna a saját dolgával foglalkozni, és lassabban készülne el, és akkor még később lesz Láda.
kezdek megkavarodni. nem azt mondtad, hogy mától nem Népszabizol? a másik: napok óta arról megy a duma, hogy Fáradt Vándor se, meg te se tudsz semmi effektívet tenni az ügy érdekében, csak közvetlenebbül cseszegetni az illetékeseket. FV még azt se.
most akkor ki a hülye? nekem meggyőződésem, hogy én nem.
ennek tudatában most el, haza. ég áldjon
Ahelyett, hogy örülnél neki, ha valaki még dolgozik kicsit, hogy gyorsabban működjön a Népszabi, és talán így hamarabb lesz újra ríltájmcset? És én még a meló közben is szakítok rád időt, ez semmi? Heee? :o)
nos, "ez a valaki, aki megjelenik", kb. tíz percenként kegyeskedik szólni. és bár ez nem egy ríltájm cset, ahol kapkodni kell, azért mégis megengedhetetlen az ilyen magatartás. ezek után csodálkozik még valaki, hogy kicsit morcosabban szólok? :-)
nem azért, de már megint az én kis privát helyem lett az úgynevezett fórumból? meglehetősen felemás így az érzés, hogy egyszerre itt hagynak, akikkel beszélgettem.
Igen, még rémlik valami régenről:)
Most pedig egy nagy kő eshetik le a szivedről, hazamegyek, mert lejárt végre (a túlmunkám is).
Szervusz, király!:-))