Keresés

Részletes keresés

Gozo Creative Commons License 2022.10.02 0 2 8259

Maradjon csak ez a páros Veszprémben

Előzmény: Tomek 87 (8258)
Tomek 87 Creative Commons License 2022.10.02 0 0 8258

szerintem evvel az is eldölt ,hogy Cupara nem megy Flensburgba mert ilyen pletykákat is lehetett hallani.

Előzmény: Gozo (8250)
dapro Creative Commons License 2022.10.02 0 1 8254

Teljesen igazad van, fel kell kötni. Ami mellettünk szól, az eddigi hibátlan teljesítmény és a nagyon erős második félidők. Illetve eddig nincs idén a csapatban a tavalyi elképesztő kétarcácúság, PSG és Barca kontra Bukarest. Én nagyon bízom idén a csapatban és nem utolsó sorban Momirban.

Előzmény: Sinnerman17 (8247)
Gaga84! Creative Commons License 2022.10.01 0 0 8253

:):):)

Előzmény: birka_zoli (8235)
Gaga84! Creative Commons License 2022.10.01 0 0 8252

Ha jol tudom 27 vagy 28ig van szerzodese. Az lenne a legnagyobb igazolas ha Cuparat es Rodrit evekre bebetonoznank nálunk. Ha igazak a pletykák és Gottfridson tényleg megy barcelonaba az ígyis bombaerős katalánok még erősebbek lennének,úgyhogy inkább jöjjön hozzánk:)

Előzmény: Anyagos5+1 (8251)
Anyagos5+1 Creative Commons License 2022.10.01 0 0 8251

Milosavljev-et nem lehetne vhogy Berlinből elhozni?

Gottfridsson pedig zseni, ez ma is látszik 

Gozo Creative Commons License 2022.10.01 0 1 8250

Akkor újabb "biztos" érkező nem érkezik...

Möller 2027-ig Flensburg

Sinnerman17 Creative Commons License 2022.10.01 0 0 8249

Jó lenne tudni a sérülések jellegét is. Mittomén lehet hogy sok az izomsérülése, mert túl gyorsan izmosodott, vagy inkább szalagsérülések, esetleg van valami krónikus problémára utaló. Vagy a játékstílusa olyan dinamikus, bevállalós, hogy önmagát égeti el. Hogy lehet-e számítani arra, hogy ez most csak egy rossz időszak, ami idővel kiegyenesedik. Ugye ő még pont abban a korban van, amikor a csontok befejezik a sűrűsödést, nő a tömeg, kicsit kopik a gyorsaság. 

Előzmény: Gaga84! (8248)
Gaga84! Creative Commons License 2022.10.01 0 1 8248

Igen,Sandell rengeteg sérülése nem túl bíztató…

Sinnerman17 Creative Commons License 2022.10.01 0 0 8247

Tatabányán szerintem nekünk is fel kell kötni a gatyát, nem csak a Szegednek. Egyelőre kétarcú csapat - mint a tegnapi bajnokijuk is mutatta - de amikor megy nekik, akkor nagyon jók. És nk-kupaterhelésük sincs, lesz idejük ránk fókuszálni. 

Előzmény: dapro (8244)
Sinnerman17 Creative Commons License 2022.10.01 0 1 8246

Egyfelől sokat várok Sandell és Omar párosától, másfelől aggaszt ez a sok sérülés, ami vele történik. Kíváncsi lennék, a meccsek mekkora hányadát kellett kihagynia az elmúlt két évben. 

Előzmény: tardelli15 (8245)
dapro Creative Commons License 2022.09.30 0 1 8244

Off. A Handball FB-n azt írja egy Szeged szurkoló, hogy a Veszprém utasította a MOL-t a Szeged helyett Tatabánya szponzorálására. Nagy az Isten állatkertje. Csak gondolat, nem leszek meglepve, ha a Bányász megveri a Szegedet idén a formákat látva. On.

dapro Creative Commons License 2022.09.30 0 1 8243

Legyen igaza, fontos lenne nekünk. A gólok, amiket dobott a Kielcének, reményt keltőek.

Előzmény: Gozo (8242)
Gozo Creative Commons License 2022.09.30 0 0 8242

Majd meglátjuk, legyen igazad...

Előzmény: tardelli15 (8237)
lincoln osiris Creative Commons License 2022.09.30 0 0 8241

Igen, 2020 óta mindenképpen. 

Előzmény: Psenior (8240)
Psenior Creative Commons License 2022.09.30 0 2 8240

Bocsánat! Pastor belőlünk él!

Thor. Creative Commons License 2022.09.30 0 0 8239

Alapvetően a játékosnak nem félnie kéne az edzőjétől. Az viszont tény, hogy Pastornak a lealacsonyítás és a sakkban tartás volt az eszköze. Szerintem elvesztette az öltözőt, a játékképe és a módszerei 2022-re már elavultnak látszanak. Régen volt az a 2005-ös világbajnoki cím, amiből azóta is próbál megélni.

Előzmény: birka_zoli (8238)
birka_zoli Creative Commons License 2022.09.29 0 0 8238

És a Szeged, már majdnem sajnálom őket, Pastor percei meg vannak számlálva, a játékosok már nem félnek tőle, nem tisztelik, lehet rosszul érazékeltem, de a 3. időkérésnél Szita és Bodó konkrétan kiröhögték a mestert, v vmi máson, de jól szórakoztak. Szitánál nem tudom mi van, de fényévekre van attól amiért bántuk, h nem ide szerződött, keveset játszik és az alatt is szarul, ma is volt egy eladott labdája és csak kocogott visszafelé, nagyon kontrasztos volt egy Mahés visszarendeződéshez képest. 

Előzmény: Anyagos5+1 (8236)
Anyagos5+1 Creative Commons License 2022.09.29 0 1 8236

Fasza kis csapat ez a Celje.

birka_zoli Creative Commons License 2022.09.29 0 0 8235

Mocsai csak olyat mondana, hogy anticipáció, nem elővételezés, ugyanmá :)

Előzmény: Sinnerman17 (8233)
Gozo Creative Commons License 2022.09.29 0 1 8234

Nagyon úgy néz ki, hogy Sandel parkolópályára került. Nem is kezdő és csak akkor vetették be mikor 2 perceket kapott a fiatal dán aki helyette hoztak, illetve a végén mikor sorra rossz döntéseket hozott a fiatal dán.

Kipihenten fog érkezni Veszprémbe.

Előzmény: tardelli15 (8225)
Sinnerman17 Creative Commons License 2022.09.29 0 0 8233

Yahiával kapcsolatban egyetértek. Viszont a rajta lévő nyomás miatt, lényegében egyetlen klasszikus átlövőként folyamatosan a kaput támadja. A tegnapi meccsen volt egy gyönyörű betörése, amikor Sorhaindót és Racoteát rendesen megforgatta. Amúgy pedig tényleg leshetne Laugétól, akinek gyönyörűen diverzifikált a támadójátéka, átlő, betör, bejátssza a beállónak, összerántja a védőket és lehúzza szélre. Védő legyen a talpán aki - Mocsai szava járásával - elővételez a játékát.

Így pár meccsnyi tapasztalat alapján, Ilics valószínűleg a kiváló súlypontemelkedése és a magas lőpontja miatt kaphatta meg az esélyt. Valóban nemzetközi szintűnek tűnnek ezek a tulajdonságai. Viszont tegnap azért láttuk a korlátokat is, a románok nem hagytak neki olyan kifutópályákat a felszálláshoz, mint amiket a Porto engedett. Akik úgy látszik tényleg nem lesznek jók az idén. 

Előzmény: Thor. (8230)
Zso_Re Creative Commons License 2022.09.29 0 0 8232

Behúztuk, és remélhetőleg jókor jött a figyelmeztetés, hogy nem 100%-osan készülve, talán indiszponáltan, nem lehet meccset nyerni senki ellen sem.

Ha jól néztem klasszikus átlövésünk 1 db volt, Laugétól. No comment.

Gyakorlatilag a fal előtti "toszakodás" megy, hátha valaki vhogy be tud törni.

tegnap - pár kivételtől eltekintve - kimondottan csúnya volt a játékunk

Pepének annyi jut a BLben, hogy ha valaki sérült, akkor csere balszélső lesz? 1 év kuka lesz így..

lincoln osiris Creative Commons License 2022.09.29 0 2 8231

A védekezéshez egyszerűen nincs megfelelő állomány (évek óta), ez egyértelmű, sajnos. Szerintem nagyon jókor jött ez a meccs és ez a rendkívül jól védekező és egyúttal jól is támadó csapat. Itt azért nem akárki az edző, szépen összerakta őket. 

A széleket tényleg keveset használtuk pedig volt nem egy ordító helyzet amikor oda mehetett volna a labda. Yahia mint ha NFL-sisakban játszott volna, annyira vakon volt sokszor. Bízom benne, hogy Momoék is észlelik, mert egy középen ilyen jól védekező csapat ellen ez lehet a jó taktika ha már átlövőnk nincs.

A szurkoló ne, de a stáb bizony sokszor nézze vissza ezt a meccset!!!

A nézőtér is meglehetősen vérszegény (nem számszakilag hanem teljesítményben) volt ahogy a csapat, ugyanakkor példaértékű volt a megemlékezés Marianra. El is sírtam magam, bevallom. Mindenkinek köszönet, aki megszervezte. 

Thor. Creative Commons License 2022.09.29 0 0 8230

Egyet értek! Ez főként az első félidőben rajzolódott ki. Nagyon nagy különbség volt a padon.

Egy nagyon nehéz mérkőzés volt, jól rávilágított a hibákra. Én továbbra is azt látom, hogy támadásban érdemlegesen bevethető "csere" játékosunk középen csak Nenadic. Illetve ami még nagy hiányosság, hogy Yahia le sem néz szélre, nem, hogy passzoljon. 2 ilyen képességű szélső esetén ez luxus.

Corrales mentette a csapatot

Előzmény: Kyra** (8227)
Psenior Creative Commons License 2022.09.29 0 2 8228

Kemény ellenfél volt a Bukarest, de felvettük a kesztyűt. Beállóból nem voltunk most elég eredményesek és ehhez képest kevés labda ment szélre, pedig Vailupau szerintem tegnap megszórhatta volna magát. Nagyon tetszik a Belorusz hidegvére, sok örömünk lesz még benne. Momo az utóbbi időben jól kezeli Omart, ha elkezdi a marhaságait gyorsan lehozza megnyugodni, aztán visszamegy és hozza magát (eddig!). A védekezés összességében még mindig nem az igazi érzésem szerint, viszont a kapusaink felváltva hozzák az extrát. 

Kyra** Creative Commons License 2022.09.29 -1 0 8227

Az volt az érzésem, Ilic nem, vagy nagyon rosszul készült és készített fel erre a meccsre.

Tanácstalan volt, hogy mit is kellene csinálni, vagy máshogy csinálni.

Az első félidőben darabokra szedték a védekezésünket, a kapusuk meg kivédte a szemünket.

Még jó, hogy jött Corrales, és a hajánál fogva kirángatta a csapatot a sza... kátyúból.

Erről ismerszik meg a zseni.

Csak a mazochisták nézzék meg ismétlésben.

Psenior Creative Commons License 2022.09.29 0 1 8226

Húhh de kemény meccsünk lesz majd Bukarestben. Aki ott győzni fog lépéselőnyt szerez. 

Gozo Creative Commons License 2022.09.28 0 0 8224

Magdeburg-PSG félidőben 10-18

Valaki írta hogy a Veszprém és a Magdeburg megy majd az első helyért. Úgy látszik a Párizs sem akar ebből kimaradni.

Gaga84! Creative Commons License 2022.09.28 0 1 8223

Brusztulósnmeccse volt de A zseni megint hozta:) ezt a kapuspàrost hosszú ideig nézegetnèm. Nem értem miért Nem lehet 26 ig legalàbb szerződést ajànlani nekik.A legjobbakat,fiatalokat ( Omart is) évekig be kellene biztosítani,h a konkurencia még csak kopogtatni se tudjon

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!