Teljesen igazad van, fel kell kötni. Ami mellettünk szól, az eddigi hibátlan teljesítmény és a nagyon erős második félidők. Illetve eddig nincs idén a csapatban a tavalyi elképesztő kétarcácúság, PSG és Barca kontra Bukarest. Én nagyon bízom idén a csapatban és nem utolsó sorban Momirban.
Ha jol tudom 27 vagy 28ig van szerzodese. Az lenne a legnagyobb igazolas ha Cuparat es Rodrit evekre bebetonoznank nálunk. Ha igazak a pletykák és Gottfridson tényleg megy barcelonaba az ígyis bombaerős katalánok még erősebbek lennének,úgyhogy inkább jöjjön hozzánk:)
Jó lenne tudni a sérülések jellegét is. Mittomén lehet hogy sok az izomsérülése, mert túl gyorsan izmosodott, vagy inkább szalagsérülések, esetleg van valami krónikus problémára utaló. Vagy a játékstílusa olyan dinamikus, bevállalós, hogy önmagát égeti el. Hogy lehet-e számítani arra, hogy ez most csak egy rossz időszak, ami idővel kiegyenesedik. Ugye ő még pont abban a korban van, amikor a csontok befejezik a sűrűsödést, nő a tömeg, kicsit kopik a gyorsaság.
Tatabányán szerintem nekünk is fel kell kötni a gatyát, nem csak a Szegednek. Egyelőre kétarcú csapat - mint a tegnapi bajnokijuk is mutatta - de amikor megy nekik, akkor nagyon jók. És nk-kupaterhelésük sincs, lesz idejük ránk fókuszálni.
Egyfelől sokat várok Sandell és Omar párosától, másfelől aggaszt ez a sok sérülés, ami vele történik. Kíváncsi lennék, a meccsek mekkora hányadát kellett kihagynia az elmúlt két évben.
Off. A Handball FB-n azt írja egy Szeged szurkoló, hogy a Veszprém utasította a MOL-t a Szeged helyett Tatabánya szponzorálására. Nagy az Isten állatkertje. Csak gondolat, nem leszek meglepve, ha a Bányász megveri a Szegedet idén a formákat látva. On.
Alapvetően a játékosnak nem félnie kéne az edzőjétől. Az viszont tény, hogy Pastornak a lealacsonyítás és a sakkban tartás volt az eszköze. Szerintem elvesztette az öltözőt, a játékképe és a módszerei 2022-re már elavultnak látszanak. Régen volt az a 2005-ös világbajnoki cím, amiből azóta is próbál megélni.
És a Szeged, már majdnem sajnálom őket, Pastor percei meg vannak számlálva, a játékosok már nem félnek tőle, nem tisztelik, lehet rosszul érazékeltem, de a 3. időkérésnél Szita és Bodó konkrétan kiröhögték a mestert, v vmi máson, de jól szórakoztak. Szitánál nem tudom mi van, de fényévekre van attól amiért bántuk, h nem ide szerződött, keveset játszik és az alatt is szarul, ma is volt egy eladott labdája és csak kocogott visszafelé, nagyon kontrasztos volt egy Mahés visszarendeződéshez képest.
Nagyon úgy néz ki, hogy Sandel parkolópályára került. Nem is kezdő és csak akkor vetették be mikor 2 perceket kapott a fiatal dán aki helyette hoztak, illetve a végén mikor sorra rossz döntéseket hozott a fiatal dán.
Yahiával kapcsolatban egyetértek. Viszont a rajta lévő nyomás miatt, lényegében egyetlen klasszikus átlövőként folyamatosan a kaput támadja. A tegnapi meccsen volt egy gyönyörű betörése, amikor Sorhaindót és Racoteát rendesen megforgatta. Amúgy pedig tényleg leshetne Laugétól, akinek gyönyörűen diverzifikált a támadójátéka, átlő, betör, bejátssza a beállónak, összerántja a védőket és lehúzza szélre. Védő legyen a talpán aki - Mocsai szava járásával - elővételez a játékát.
Így pár meccsnyi tapasztalat alapján, Ilics valószínűleg a kiváló súlypontemelkedése és a magas lőpontja miatt kaphatta meg az esélyt. Valóban nemzetközi szintűnek tűnnek ezek a tulajdonságai. Viszont tegnap azért láttuk a korlátokat is, a románok nem hagytak neki olyan kifutópályákat a felszálláshoz, mint amiket a Porto engedett. Akik úgy látszik tényleg nem lesznek jók az idén.
A védekezéshez egyszerűen nincs megfelelő állomány (évek óta), ez egyértelmű, sajnos. Szerintem nagyon jókor jött ez a meccs és ez a rendkívül jól védekező és egyúttal jól is támadó csapat. Itt azért nem akárki az edző, szépen összerakta őket.
A széleket tényleg keveset használtuk pedig volt nem egy ordító helyzet amikor oda mehetett volna a labda. Yahia mint ha NFL-sisakban játszott volna, annyira vakon volt sokszor. Bízom benne, hogy Momoék is észlelik, mert egy középen ilyen jól védekező csapat ellen ez lehet a jó taktika ha már átlövőnk nincs.
A szurkoló ne, de a stáb bizony sokszor nézze vissza ezt a meccset!!!
A nézőtér is meglehetősen vérszegény (nem számszakilag hanem teljesítményben) volt ahogy a csapat, ugyanakkor példaértékű volt a megemlékezés Marianra. El is sírtam magam, bevallom. Mindenkinek köszönet, aki megszervezte.
Egyet értek! Ez főként az első félidőben rajzolódott ki. Nagyon nagy különbség volt a padon.
Egy nagyon nehéz mérkőzés volt, jól rávilágított a hibákra. Én továbbra is azt látom, hogy támadásban érdemlegesen bevethető "csere" játékosunk középen csak Nenadic. Illetve ami még nagy hiányosság, hogy Yahia le sem néz szélre, nem, hogy passzoljon. 2 ilyen képességű szélső esetén ez luxus.
Kemény ellenfél volt a Bukarest, de felvettük a kesztyűt. Beállóból nem voltunk most elég eredményesek és ehhez képest kevés labda ment szélre, pedig Vailupau szerintem tegnap megszórhatta volna magát. Nagyon tetszik a Belorusz hidegvére, sok örömünk lesz még benne. Momo az utóbbi időben jól kezeli Omart, ha elkezdi a marhaságait gyorsan lehozza megnyugodni, aztán visszamegy és hozza magát (eddig!). A védekezés összességében még mindig nem az igazi érzésem szerint, viszont a kapusaink felváltva hozzák az extrát.
Brusztulósnmeccse volt de A zseni megint hozta:) ezt a kapuspàrost hosszú ideig nézegetnèm. Nem értem miért Nem lehet 26 ig legalàbb szerződést ajànlani nekik.A legjobbakat,fiatalokat ( Omart is) évekig be kellene biztosítani,h a konkurencia még csak kopogtatni se tudjon