Ha nem esik az eső kedd du. 5-re szervezek egy play book tudás elmélyítő gyakorlati foglalkozást az ományiroda elé. Az edzés tematikája a play-ek lelépése, és a minél rövidebb hudle megtartása érdekében a játékhívások egyesítése. Semmi ütközéses póverkodós témát nem tervezek. Mindenkire számítok aki úgy érzi, hogy számít neki az offense, a csapat. Kérlek benneteket, hogy adjátok tovább az infót azoknak is akinek nem adatot meg a lehetőség, hogy net közelben legyenek.
Köszönjük, hogy szurkoltál nekünk és örülünk, hogy tetszett a meccs. Igyexünk segíteni a debreceni túrában, de még konkrétumotez ügyben sztm senki sem tud mondani, hisz majd 1 hónap van odáig. Az a javaslatom, hogy itt a fórumon folyamatosan jelzed igényed. Reméljük 1re több szurkoló, érdeklődő is regisztrálja majd magát, így kialakul olyan kör, akivel közösen tudtok jönni meccseinkre.
GO SZURKOLÓK! SO SOLDIERS! GO EAST! GO FOCSI! GO LLAM!
Fekete Sereg! Iszonyat jók voltatok! Az mindent elárul a teljesítményetekről, hogy az Eger 1db first down-t sem tudott elérni! Csak így tovább és akkor télleg valóra válhatnak az álmaink! Csontinak gratula, hogy így összefogta a társaságot! (ez sok szurkoló véleményei is)
Támadó Sor! Gratulálok az elért 19 ponthoz! De szerintem mindenki érzi, hogy nem ez volt életünk meccse. Kérek mindenkit arra, hogy tanulja meg pontosan a playbookot!!! Tiszeljük meg MZ-t (AZ ÖREGET :D) azzal, hogy megtanuljok a playeket és pontosan végrehajtjuk a kéréseit, és figyelünk rá hamár ennyi energiát és pénzt belefeccölt a csapatba!!! Mert ha nem azt csináljuk, amit kell, akkor egymással szúrunk ki!
De összességében nem volt rossz, maradt a makulátlan mérleg!
Tudom h mikor vannak a meccsek de azért thx h emlékeztetsz :) Természetesen ott leszek és újult erővel fogok szurkolni. Ha minden jól megy a meccs után a kocsmában találkozunk :) A Debrecenbe való eljutás a gondom mert nem akarok vezetni :) Ha valaki mellé betársulhatok megköszönöm, mert hát a Debrecen legyőzéséről sem szeretnék lemaradni :)
Örülök, hogy tetszett a mérkőzés, gyere legközelebb is (30-án ugyan itt 14:00 Eger ellen bajnoki)! Debrecenbe úgy tudsz eljönni, ha kocsival jössz a csapat busza után, mert hála a jó égnek annyian vagyunk, hogy a legnagyobb buszon is alig férünk el.
Üdv Soldiers! Lássunk 1 kis szurkolói véleményt is :D Nagyon jó volt a game és ezentúl is mögöttetek fogunk állni :P Rám számíthattok :) /VIP jegy rendel :D:D:D:D:D/ Sok sikert a továbbiakban is! HAJRÁ SOLDIERS!!!!!!!
U.I.: Ki tud segíteni abban h én is eljussak Debrecenbe?
Én is csatlakozok az előttem szólókhoz.Egész jó kisjáték volt,leszámítva a szabálytalanságainkat :-) GERY végig jól választotta a taktikákat mi pedíg megpróbáltuk ezeket megvalósítani,szerencsére összejött,és ugyanígy az offense is
Csonti: nem voltál semmi :-) legközelebb kicsit lassabban és akkor mi is odaérünk
Én kiemelném a szurkolók teljesítményét is!
Külön köszönet a BÉKÉSCSABAI - MISKOLCI - KISKŐRÖSI - SZARVASI és persze a SZOLNOKI emberkéknek akik eljötekk szurkolni,nagyonjól esett hogy itt voltatok remélem az első bajnokin is itt lesztek! Köszi köszi köszi
Az előző csak főpróba volt,bocs!A Star száma nekem is kellene remélem valaki beírja.A játék sikerrel zárult,nagyrészt köszönet a Diff-nek,30.-ára összeszedi magát az Off is és az lesz az igazi JÓ játék!!!Kösz a HEROES-nak az ismételt sportszerű játékot és köszönet a Bíróknak a korrekt játékvezetésért!
Nem akarom ismételni egyik előttem szólót sem-köszi mindenkinek,aki lehetővé tette ezt az élményt (tudjátok, nekem ez volt az első meccsem...) A hibák javításával igyekezni fogok.Köszi az építő kritikát H. Petinek és a W2nek is (a reverse-t meg hiába nézték le,mert a Mester ugyis kitalál vmit :D ).
Nagyon köszönöm mindenkinek a tegnapi meccset, ismét egy hatalmas élménnyel lettem gazdagabb! Igaz, nem voltunk annyira ott, mint az egri meccsen (ez csak az off.-ra vonatkozik), de nagyon jó látni, érezni, hogy mennyire együtt van a csapat. Akkora összetartás van bennünk, amekkorát én ilyet még nem tapasztaltam! Ez hatalmas erény, a technikán, taktikán meg lehet javítani. Az off. (természetesen magamat is beleértve) nem volt mindíg a helyzet magaslatán, szeretném ha a köv. meccsen def.-i magaslatokba emelkednénk. Nem mentegetőzés képpen mondom, de építeni valamit mindíg hosszabb és nehezebb feladat, mint lerombolni azt! Gratulálok és köszönöm a def.-nek, hatalmasok voltatok, HATALMASOK VOLTUNK!!!
Nem teszek megjegyzéseket a tegnapi meccsről (biztos vagyok benne, hogy ti jobban ismeritek ezt a gyönyörű sportot és ezúton kérek elnézést minden "kollégámtól" aki ezt nem így látja), nem szeretném, ha valaki megszólna véleményemért. Valóban sok volt a hiba, kifejezetten az támadók részéről.
A DEFENSE hozta a maga kirobbanó formáját, (hangsúlyozom, csak) egy-két kisiklással. De egy csapat vagyunk, - és a kutyafáját - akkor is egy csapat leszünk, ha az OFFENSE egy nyomorult yardot sem tud hozni. Ugyanígy, ha a védők minden helyzet mellet elcsúsznak... A hibákon mindig lehet javítani. A legfontosabb, hogy minden bakit kiküszöböljük és megmutassuk végre, hogy nem csak a szél zörgeti a harasztot. Fel tudunk nőni a feladathoz és ha mindenki hisz benne nem lehetetlen a legrejtettebb vágyink megvalósítása sem.
A magam részéről köszönöm a lehetőséget a játékhoz *Zoli&Geri*, a FAL-nak az ember feletti helytállást, Szaszának és Misinek a jó labdákat és a megértést, RB társaimnak a kitűnő futásokat és a TD-t, a DEFENSE-nek pedig az eredményes játékot és a LÁTVÁNYT. :)) Állatok vagyok!!! Nem utolsó sorban minden tiszteletem az egri hősöknek akik odaléptek és nem kis kellemetlenséget okoztak a sorokban. Köszi G*mbi! Épülj fel minél hamarabb! Peti, neked ajánlom az első TD-m, várunk vissza! A CHEER-jeink tündérik!
Szurkolóink még kisebb indegenkedéssel, de kezdik érteni, hogy ez a több tucatnyi fanatikus miért is rohangál a füvön... THX minden SOLDIER és HEROES fan-nak!
Szívjátok teli magatokat önbizalommal, mert innentől kezdődik igazán a háború.
Az első meccsünk a HEROES ellen lesz, a többit tudjátok.
"I have a dream..." de ezt már mondta előttem valaki... :) Mindent a játékért!
A hozzászólásokkal 10.000%-ban egyetértek, ezt ugattam és ezért az ugatásért már meg is szóltak. Sebaj csak fejlődjünk. A W2 lenn volt, megfigyelt és adott jó tanácsokat is. Aki ezt nem fogadja meg az hülye.
Na pihenjetek bogaraim, válasszatok, aztán szeretném ha nem férnénk el a pályán a szerdai edzésen. A offense playbook-ból vizsga lesz, aki kettőt hibázik mehet haza az edzésről. UFF!
frankó meccs volt megint! a hangulat euforikus. Eger igazi testvércsapat szerintem nekünk!
vélemények:
- a visszajelzések szerint közönséget megnyertük magunknak, szerintem hírünket viszik és még többen jönnek majd a következő csatára TRANSZPARENSEKKEL (a legjobb volt a "GO BÉLA" felirat)
- igaza van a w2-s srácnak: kevés a csattanó hang a meccsen. a lerántások most bejöttek DE ezekkel a puha az ütközésekkel lepattanunk az erős ellenfelekről. Szarka Csaba tud jól ütközni! A Black Knights is tudott,na ott éreztem miről van szó a pályán. Szerintem értitek mit akarni mondani én. GYEREKCIPŐBEN JÁRUNK!
- még tőbb edzés mindenkinek, koncentrálás az offnak, ütközéstechnikák a deffnek
Gratulálok az EGRIEKNEK nagyon HŐSIESEN küzdöttek megint!
Soldiers:
A mecs nem volt rossz:))))Mindenki nagyon ügyes volt még az off is annak ellenére hogy nem minden jött össze .Ez is azt mutatja hogy mindig járni kell az edzésre mert akkor egy-két dolog jobban ment volna az biztos.A köv. meccsen majd megmutatjátok hogy milyen k...rva jók vagytok GO OFFENSE!
A DIF-nek:Nem rossz, nem rossz de még mindig nem az igazi.Kell az edzés nagyon sok de ez már jobban tetszett mint az egri de még nem elég.Egy biztos most nem maradtunk az öltözőben az biztos.Köszi srácok!!!
Egy kis személyes:Nekem ismét szar volt a meccs mert lehet hogy nem mindenki tudja de sajnos azért mert hülye voltam megfosztottem egyik csapattársamat egy TD-t és attól a csodálatos érzéstől ami ezzel jár, mert nem blokkoltam neki.NAGYON DE NAGYON SAJNÁLOM MOGYI.Remélem ki tudom majd javítani ezt a hibámat!Bocsi!
GERInek meg köszönöm hogy van ez a csapat!Hálás vagyok!
Köszönjük a szép délutánt, a Heroes sajnos elég nagy hátrányban volt a létszámhiány miatt, valamint a QB és az előtte álló fal sem volt a helyzet magaslatán. A Soldiers-ben egy nagyon lelkes és nagy létszámú csapatot ismertem meg. Ha adhatok (és elfogadtok) egy tanácsot: TACKLING,TACKLING,TACKLING!! Ütközzetek rengeteget és nagyon keményen edzéseken, mert ha jól tudom a Gladiators lesz az első tapasztaltabb ellenfeletek, és ég és föld lesz a mai meccshez képest. De hát ez egy ilyen út, végig kell járni. Pünkösd hétfőn jövünk legközelebb, de akkor egész "hordával". Reversek jók voltak, de nagyon hiányzott a csattanások hangja. Gratula a rúgótoknak, 50röl majdnem berakta ellenszélben!
Én mint off. azt mondom a mai meccset a def. nyerte meg! Köszönjük!!!!!!! A megfigyelőknek üzenem a mai off soha nem volt ilyen sz...r!!! Örülök, hogy a W2 érdeklődik irántunk!!! Én is alig várom, hogy találkozzunk. Könyörgöm Istenhez, hogy addig ne sérüljek meg, hogy játszhassak ellenük. Életem egyik legnagyobb kihívása lesz. A papírforma sejteti a végeredményt de a meccset még le kell játszani............:)
Addig is go Soldiers! Go magyar focsi!!!!! Go east side!!!!!!!!!!!!!
Jó mecs volt mind két csapat küzdött keményen, de most a SOLDIERS kerekedett felül!(remélyük mindig igy lesz) Rossz volt kicsit, hogy nem lehettem pályán!
De eljön az én időm is...