Sikerült beszélni Mátéval? És basszus a dugóidat nem adtam neki oda! Még a pénzt is elfelejtettem, de azt majd visz ő és akkor majd kifizetem neki. Majd börzén találkozunk! Legalábbis remélem. Addigra remélem hogy benne lesz a Simson villa a gépben.
Úgy néz ki, hogy jó a 26. Hozzál mindent amid van. Ha megjön a lóvém akkor lehet a másik blokkot is generálozni. kiszámoltam: -Fúrás, dugó, csapszeg+ persely 5500 -fötengely javítás+ hajtókar+ görgő 4500 - csapágyak simering 4000 -kuplung lánc+ Lamellák 4000
- és + Tyer Ennyibe kerül a tartalék blokk! Meg a sok rohangálás.
Kicsit faragtam a mustang hengertestet.Mivel a kipufogócsatorna közel van a hengertőcsavarok furatához,így óvatosan kell faragni,át ne szakadjon.Végül arra jutottam hogy kétoldalt mélyítem bele a segédkipufogó nyílások csatornáját az aluba,és úgy vezetem el a gázokat a hengerperselytől.Majd mutatok képet is meg rajzot is ha lesz rá időm.
Itt van haver Msn címe: fejes.mate[kukac]hotmail[pont]com Beszéljetek meg mindent, hogy hol, mikor és hogyan. Rátok bízom. Nem tudom mikor tud fent lenni Msn-en, majd szólok neki hogy dugja be a képet :)
Odaadom én ingyen is, hány méteres az a lánc? Mérd már le, ne kelljen szaroznom a láncszemek hosszával, van 8-10 lánc, pár berohadva, pár szétkopva, inkább vettem én újat, el ne szakadjon...
Nem baj, jöhet. Mennyiért adod oda? Frizbiznek vele? De jól megy egyeseknek :) Nekem az a 3 kis pöcök ami belemegy a kerékbe az már ki van kopva, lassan ki fognak törni.
:) Nincs neked egy fölös még használható Mustang láncod jelképes összegért? Az enyém nem egyenletesen van nyúlva. Meg még kellene egy hátsó lánckerék is. Ha már így belejöttünk az üzletelésbe :) Amúgy nekem gyári tanksapi van rajta, a babettán is. Sőt, még tartalék is van :)
Nem megy rá a lánc? Tudodmit? Ráér egy másfél hetet? 26-án vasárnap ráérsz? Elmegyek, összerakjuk a másikat is. Megpróbálom megkeresetni, meg felhozatni bátyámmal azt a váltósort, amit hoztam volna tavaly.(remélem ott van, ahova emlékszem, hogy raktam)
Láncvédőt, meg (legrosszabb esetben) darabokban lévő légszűrőt tudok adni. Ezen csepelé volt, ugye? Azt elkérhetem cserébe? :) Tanksapkából, mexából híján vagyok, de ezeket lehet kapni, a megszakító Skoda 105-ösé, de vigyázz, mert abból 2 féle van, vigyél mintát a boltba, ha nincs, akkor tudok hozni szarvasról 7-800 Ft-ért, itt a boltban még kapni, pumpát meg ha látok börzén, hozok.
Tyer! Az et bike ma mindent visszaigazolt, Akkor hajrá! Megfuratom a hengert +0,5re, rendeltem dugót, csapszeget, perselyt, stb... Neked van valamid az itt leírtakból? Az új parafás lamella olyan vastag, hogy a vaslemezzel együtt nem fér bele a láncba, mert vastag. mi a tököm legyen? Smirglizzek?