Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Hornet topiktárs tud mesélni róla,igaz az övé másabb,de eléggé hasonló.
Egyedűl a váltóra kell odafigyelni,mert a kapa ,v kisflex topikon volt egy emberke akinek a hibás hézagolás miatt(vagy olajhiány) kinyiffant a kúpkerék.
Üdv! Attól függ, 2 kerekű gépet vagy 4-est akarsz? Egy két dologban tudok segíteni, én most építettem 4 kerekűt 250es mz blokkal. Nem tudom a szám a végén a születési éved jelzi? Mert akkor 1 korosztály vagyunk! :D
helló uj vagyok eben a témában.most szeretnék egy kistraktort öszerakni panónia blok lene benne .és kérdésem vagy kérésem lene hogy tudna valaki küldeni képeket akinek van ilyen hogy miként kezdjek hozá meg mik kelenek hozá.előre is köszi.
A traktor építése nem csak az igények kielégítése hanem valahol művészet is. De van pár előnye a gyári taktor vásárlásával szemben, pl: nemkell egyszerre kifizetned ha van egy kis pénzed veszel valami alkatrészt, nem kell kompromiszumokat kötnöd, stb de nézd meg ezt a videót ilyet is épithetsz ha akarsz.
Igen, ezt bakit láttam már énis rajtuk. Egy váltóm van mint a vartesz egyben az osztóművel és úgy megy hátra a kardán a hátsó egyenes hídhoz. Még nagyon gondolkozom rajta, mert beleölök egy vagon pénzt, időt és lehet jobban járok, ha 300 e ért veszek egy működő 50 es MTZ-t... Meg unirak kerekeket akarnék. A váz kormányzás, hidaulika rendszer, ezek mi pénzbe lesznek. És még lehet nem is fog működni normálisan. Nem tudom hogy ténylegmegcsinálom-e.