Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
én ugy emlékszem az 2 fordulat kifele, de érezni fogod hogy javul e, eszembe jutott ugy csaltam ezekkel, hogy a alapjárati fuvőka 45 ös, és fuvokadörszárral bövitettem rajta , így a sok levegöhöz több benzin ment , kicsit joobban füstöl alapjáraton de nem vészed.
fa van több fuvőkád vagy a régi alapjárati fuvokáját azt bövitsd meg kicsit és próbáld...
Nem tudom mire gondolsz 3 vagy 4 csavar. Prőbáld az oldalán a levegö csavart betekerni teljesen és kifelé1.5 fordulat onnan prőbáld. De ha uj fajta akkor még a gázbovden akaszto fül mögött is van egy keverék csavar amit müanyag dugo zár le egy lemezcsavar becsavarással ki tudod szedni. Akkor szokott ilyet csinálni mikor farsot sziv, az uj karbinak van egy kicsi szimeringje is a uszoházba ami rossz lehet.
Segítséget, tanácsot szeretnék kérni az alábbi ügyben.
Van egy trabant motoros kistraktorom, sajnos a régi karbim meghalt ( 3 csavaros karbi volt), feltettem rá egy "újat" (4 csavaros) szivatóval beindul, de nagyon pörög, viszont ha visszanyomom a szívatót szépen, lassan leáll, ha gázt adok iszunyúan felpörög, és ha nem játszom a gázzal ismét leáll?!! Soha nem volt tarbantom, így minden segítséget szívesen veszek tudna valaki segíteni mit és hogy állítsak be?, a traki tavaly került hozzám volt gondja, de most végre összeállt már csak ezt kéne megoldani.
Nem is tudtam, ennyire értek hozzá:) Én csak szépet akartam...
Ja meg ráhordtam 10 talicska komposztot a földre, közben gondolkodtam, hogy valami puttonyt rárakok a Fürge elejére egy kerékkel, mint egy motoros talicska. Láttál már ilyet?
Jó lesz a futód! Alig várom, hogy nekiállhassak az enyémnek de csak júniusban jutok oda.
jaja majd leszakad a hátam, a honda kapa után a robi 151 robosztus állat, he nem figyelek ugy elássa magát alig birom kiszedni, ha meg nagy gázt adok szemem szám tele... de legalább egyik megy...
ma megjavítottam a szivatót a gépemen, sokat javult az indíthatósága. felkapáltam a kertet, a Fürgével meg egy darab vontatott deszkával gyönyörűen eligazítottam, olyan lett mint a tükör. mehetnek bele a magok:)