Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Nem is tudtam, ennyire értek hozzá:) Én csak szépet akartam...
Ja meg ráhordtam 10 talicska komposztot a földre, közben gondolkodtam, hogy valami puttonyt rárakok a Fürge elejére egy kerékkel, mint egy motoros talicska. Láttál már ilyet?
Jó lesz a futód! Alig várom, hogy nekiállhassak az enyémnek de csak júniusban jutok oda.
jaja majd leszakad a hátam, a honda kapa után a robi 151 robosztus állat, he nem figyelek ugy elássa magát alig birom kiszedni, ha meg nagy gázt adok szemem szám tele... de legalább egyik megy...
ma megjavítottam a szivatót a gépemen, sokat javult az indíthatósága. felkapáltam a kertet, a Fürgével meg egy darab vontatott deszkával gyönyörűen eligazítottam, olyan lett mint a tükör. mehetnek bele a magok:)
Az az igazság , hogy egy örökölt telket sikerült hosszútávú szerződéssel kiadnom én oda használtam. Eddig is komoly gondot okozott a telek gondozása sajnos nem vagyok már fiatal és meg kell gondolnom meddig szabad erőlködnöm.
Nagyon sajnálom a gépet eladni sok munka van benne ami soha nem térül meg de nem tudom kihasználni itthon a konyhakert 50nöl arra van rotációs kapám , a hétvégi házban a telken csak fű van. Ezért döntöttem így remélem lesz olyan gazdája aki értékeli, hogy mi kerül a kezébe.
Vissza olvashattál volna 6 hsz-t:) Van gépkönyvem, képeim a motorról szétszedve, összerakva, igaz a gépem nem fürge, csak a motorja az. mire van szükséged?
Ha megnézed a rotációs kapa topicot, két hete ott kért vki segítséget fürge ügyben. Kérdezd őt is, tett fel képeket a problémájáról, ott látszik a difi is.
Tudna valaki infót arról ,hogy a Fürge SP300-as kistraktor meghajtása hogy van megcsinálva? Differenciálmű van benne,vagy csak egyszerű kúpfogaskerekes megoldás,vagy csavarorsós?