Légyszíves akkor írd meg nekem,én is írok neked egy 2006 tavaszi "Kestutismegmutatjahogykellavégénkosaratdobnihogybejussunkanyolcba" meccset kommentátor nélkül. Valamelyik nap hívlak ha kész vagyok vele,azt' cserélünk.
Hú, pont tegnap írtam a Norrisnak, hogy a meccsek digizése még igen kezdeti stádiumban van (ergo összeírtam a kazin, hogy milyen sorrendben, mi van meg :-).
A '93-as meccs viszont megvan DVD-n, azt bármikor kölcsönadom, kiírom ha mondjátok :-)
Nem vagyok naiv. Gondolom, hogy nem ingyé-hugyé maradt. De tudod, jópár éve hívja sok más csapat. Akkor mehetett volna el, amikor csak akart. De ő nálunk szeretne bizonyítani. Annó Dombóvárra is az edző miatt ment, aki enyhén szólva nem a megérdemelt játékidőt adta meg neki. Nem kéne szerintem a személyes ellenszenved miatt szinte minden Roncával kapcsolatos dolog negatívan tálalni. Inkább örülj, hogy az ország legtehetségesebb fiatal kosárlabdázója, a mi saját nevelésű játékosunk, és ahogy kinéz, fényes karrierre lesz lehetősége külfödön is!
Komolyan azt hiszed,hogy máshonnan nem ígértek többet neki? Annyira naív vagy! Miért kell mindig mindent a pénzen keresztül megközelíteni? Kezdem néha azt hinni,hogy néhányan többet akarnak ártani a csapatnak,mint segíteni...
Grat Roncának! Ez igazán nagy lehetőség, ezt nem hagyhatja ki. Még akkor se, ha esetleg mégis idén nyáron kellene távoznia ez miatt tőlünk. Ugyanakkor, ahogy szereti ő a KKK-t, ahogy megtiszteltetésnek veszi, hogy itt játszahat, az is példaértékű, főleg a mai világban. Szerintem mindenképpen szeretne egy nagy siker aktív szereplője lenni ő nálunk, és aztán távozni nagyobb klubhoz, nevesebb bajnoksába. Manapság a "profi" világban elcsépelt üres szó a klubhűség, de szerencsére úgy tűnik Roncának még igenis jelent valamit.
Hendlein Rolandra, a Kaposvári Kosárlabda Klub legértékesebb játékosára szemet vetett Európa egyik legjobb csapata, a Maccabi Tel-Aviv. A 21 esztendős, 204 centiméteres bedobó az olaszországi Trevisóban rendezett nyári táboron nyújtott pazar teljesítményével hívta fel magára a több mint negyvenszeres bajnok, izraeli együttes figyelmét. Az esemény után a Maccabi megfigyelői felvették a kapcsolatot a sportoló ügynökével és meghívták a fiatal kosárlabdázót a június 28-án kezdődő jesolói USL-be, mely az ULEB Summer League kiválasztó tábora.
– Már Trevisóban jelezte az egyik menedzser, hogy érdeklődik utánam egy neves együttes, de azt álmomban sem gondoltam volna, hogy ez a csapat, az ötszörös Euróliga-győztes Maccabi Tel-Aviv – mondta Hendlein Roland. – A jövő héten Olaszország felé veszem az irányt, ahol ismét egy játékosbörzén veszek részt. Itt már a Maccabi vezetősége is jelen lesz és, ha jó benyomást teszek rájuk, akkor már egyenes az út az izraeli csapathoz. Ha a Tel-Avivnál úgy döntenek, hogy leszerződtetnek, akkor is szeretnék még egy évet itthon, a Kaposvárban játszani.
A bajnokság után a játékosok pihenőre vonultak a Kaposvári KK-nál, a klub vezetése pedig a jövő csapatának építésén fáradozik.
Tárgyalás tárgyalást követ a bajnoki zárás után a Kaposvári KK csapatánál. A játékosok közül akad, aki marad és olyan is, aki távozik az együttestől. Mint arról beszámoltunk Dzunics Braniszlav vezetőedző nem fogadta el a kaposváriak újabb bajnoki évre szóló ajánlatát és a Dombóvár KC-nál folytatja pályafutását. Az utódjáról már régóta találgatnak a szurkolók. A szakember személye még kérdéses, ám Kovács László a Kaposvári KK ügyvezető-elnöke annyit elárult, hogy egy magyar edzővel – akivel egy előszerződést kötöttek már – közel állnak a végleges megállapodáshoz. – A játékoskeretben is lesznek változások, de hadd kezdjem inkább az itt maradókkal a listát – így a klubvezető. – Nagyon örülök, hogy Hendlein Roland elfogadta ajánlatunkat és még egy évig biztosan a Kaposvári KK színeit képviseli. Mellette egy másik fiatal saját nevelésű kosárlabdázó is csapattag lesz Vojvoda Dávid személyében. Bár több klubbal is hírbe hozták szóban már megegyeztünk a folytatásról Szőke Balázzsal és Orosz Lászlóval. A végleges megállapodás feltétele a feléjük még fennálló tartozások rendezése. Csirke Ferencnek élő szerződése van és tárgyalunk a folytatásról Kiss Kornéllal, valamint Kasza Dániellel és Márkus Tamással is. Filipovics Gordannak nem kínált szerződést a klub és elő kontraktusa ellenére elengedték az Albacompba távozó Dávid Gergelyt. – Dávid a szezon után keresett meg, hogy szeretne visszatérni Székesfehérvárra – tette hozzá a szakvezető. – Indokait elfogadtuk és nem gördítettünk akadályt távozása elé. Az ügyvezető beszámolt arról is, hogy mind a játékosok, mind a volt vezetőedző felé folyamatosan törlesztik a felgyülemlett tartozást. Legutóbb éppen pénteken utaltak egy részletet. A még fennálló összeg nagyságáról ugyan nem hangzott el konkrétum, az ügyvezető-elnök annyit árult el, hogy a korábbiakhoz képest jóval kisebb résszel összeggel adósak még. – Közben zajlik a játékoskeret kialakítása is – folytatta Kovács László. – A külföldi kosárlabdázók kiválasztásában döntő szempont lesz, hogy igazán húzóemberek legyenek, akik tudásukkal, hozzáállásukkal is példát mutatnak. Nem titok, hogy megkerestük a legutóbbi szezont a Dombóvár KC együttesében töltő Tömösváry Mátét. Szeretnénk, ha a kaposvári kosárlabdázó ismét nálunk játszana az ősztől. A bajnoki felkészülés augusztus elején (6-án, vagy 13-án) kezdődik. Az NB I/A csoportos férfi kosárlabda-bajnokság október 6-án rajtol.