Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Üdv urak! Az én gépemnek egy mz 250-es blokk a szíve. Olyan problémám van vele, hogy nem emel ki rendesen a kuplungja, ma már szétszedtem átnézegettem semmi eltérőt nem találtam rajta 1-2 lamella össze volt benne ragadva. Megmostam szépen áttörölgettem összeraktam, de a jelenség ugyanaz. Kiemelő szerkezete jól müködik ha meg állítok rajta akkor már elkezd csúszni. Mit lehet ezzel a jelenséggel kezdeni? Az a bajom, hogy láncal hajta a lada váltót és mindig ki kell venni a blokkot üresbe ahhoz hogy sebességbe tudjam rakni. Egyedül a lükvercet veszi ha sebességbe van :S.Olaj lehet a probléma? Válaszokat előre is köszönöm!
Köszi a kérdést, elvagyunk mit az öreg házaspár:) elmorgok rá de azért jól megy. Tegnap krumplit ültettünk, szépen húzta.
Most tömítem a szimmeringek takaróit, a héten kész lesz minden esztergálás az önindítóhoz, aztán remélem 2 hét múlva már teszem fel a videót az önindításról.
A rexmaxi hengert meg beadtam furatni. Visszavittem ugyan oda más volt az alkalmazott és kiderült hogy van még 2 lépcső hozzá ha minden igaz. Holnap kiderül.
Amit néztem az a porzós változat.Nem nagy területre kellene azért nem gondoltam komoly márkára.Arra a 200 m2 krumplinak meg 400 m2 tengerinek untig elég ez is,legalábbis szerintem.
Hozzá teszel még párezer Ft-ot és ugyanezt szakkereskedésben is meg tudod venni, talán ott akkor is foglalkoznak majd veled, ha valami gondja lesz a gépnek.
Alkatrész van hozzá, mindent be tudsz szerezni a www.bulimoci.hu oldalon.
Vásárlás előtt nézd meg, hogy az a változat legyen, amivel porozni is lehet ! A gázkar mellett kell lennie mégegy karnak, ezzel állíthatod a por/pétisó mennyiségét.
A Tescósra meg azt hiszem rá is van írva, hogy "sprayer/duster", (permetező/porzó)
Meg kell nézni, hogy a dobozban benne legyen az összes tartozéka (tartály aljára való betét porzáshoz, szerszámok, tömítéskészlet, pótgyertya, benzin keverő edény, csövek stb)
Helló szeretném megkérni a fórumozókat, hogy szóljanak hozzá ehhez a videón szereplő géphez! A gép nem az enyém, de a terveim nagy hasonlóságot mutatnak hozzá. Véleményeket kérek kinek mi nem tetszik. A válaszokat előre is köszönöm