Keresés

Részletes keresés

soldiers Creative Commons License 2006.04.11 0 0 309
ja félreértés, a srácok öregeznek - sajna teljes joggal, jópár a fiam lehetne....
Előzmény: kUGloF (308)
kUGloF Creative Commons License 2006.04.10 0 0 308
soldiers :DDDDDDDDDDDD
Most néztem a reagálásod az öregemberes böffenésemre :DDD
Nah kicsit nagy a félreértés asszem :P
Nem rád céloztam hanem aki a Szolnok TV-ben lehangolóan nyilatkozott a meccsről, és kijelentette h egy megye másodosztályú sima focit szívesebben nézne mint "titeket".
Asszem ezt is megbeszéltük :)
A reggeli viszont látásra
kUGloF Creative Commons License 2006.04.10 0 0 307
Kösz a tippet :D
Én láma nem láttam :P
soldiers Creative Commons License 2006.04.10 0 0 306
matatakakiba!

logokat találsz a honlapon az interaktív részben, a logo pont alatt
ha ne m1 a letöltés sikíts!

jóéccakátmenektentikéznihosszúvoltanapésmindjártittareggel5banyeklehetkelnimeg
robotolni

Előzmény: kUGloF (305)
kUGloF Creative Commons License 2006.04.10 0 0 305
Uff!
Megpróbálok segítséget keríteni de mailben közöljétek pls h mit szeretnétek / tokuci@tokuci.hu / Jah..... xeretném megszerezni a logo bármely formáját ugyanerre a címre. Előre is köszi

Hakuna Matata
soldiers Creative Commons License 2006.04.10 0 0 304
Mogyi! A kapcsolat él zitivel ugye? Húzzatok bele mind3an. Amiben gondolkozzatok:
- banner mindenfelé (pl.: ide is)
- mérkőzésplakát
- műsorfüzet
- mérkőzésjegy
- honlap dizájn (általában)
- roster portré hátér dizájn (Milánnal már beszéltem róla)

No persze ha van más 5letetek, ne fojtsátok magatokba.

haligalipípimamimorzsikutya
Előzmény: Mogyi! (289)
soldiers Creative Commons License 2006.04.10 0 0 303
süTi:kiegészítés az előbbihez: a 3. kapocs ziTi.1337 pá!
Előzmény: soldiers (302)
soldiers Creative Commons License 2006.04.10 0 0 302
Csákány kUGloF!

Honlap témában Mogyi az egyik kapocs, milán RG a másik no meg van 1 harmadik önkényesönkéntes is, de neki a nikjét most nem tom. Ha tudsz és akarsz segíteni, akkor velük kapcsold össze magad. Mindenesetre kösz a segítséget észrevételeket.

1ébként az öregember én vagyok, de nem én adtam a riportot a tvben, ha arra utáltál.

UFF
Előzmény: kUGloF (287)
soldiers Creative Commons License 2006.04.10 0 0 301
én is itt vagyok!! mizújs Felétek?
Előzmény: banya(H.H.) (298)
Csecsemő Creative Commons License 2006.04.10 0 0 300
Miért kerestél soldiersest????????
Csecsemő Creative Commons License 2006.04.10 0 0 299
ÉN épp most értem ide.
Kösz a jó kívánságokat és viszont kívánom Tzsozsoo.
banya(H.H.) Creative Commons License 2006.04.10 0 0 298

Melyiksoldiers es van fent?

kUGloF Creative Commons License 2006.04.10 0 0 297
Az öregembert csak akkor engedjétek a pályára ha pozitív riportot tud adni
Go Soldiers!!!!
Trugyina Creative Commons License 2006.04.10 0 0 296

Boldog névnapot a Zsoltoknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A meteurulógiai előrejelzés szerint holnap esik, szakad, és minden ami egy kemény tüdőgyuszihoz kell. Semmi értelme megfázni. Tehát az új időpont vasárnap 14:00!!

Mivel biztos, hogy nem lesz szervezett edzés vasárnap, így kötelezőnek tekintendő  az off részvétele!!! Ha a deff-ből jönne valaki azt tisztelettel megköszönnénk!! A helyszin változatlan!!!

Csak a Soldiers!!!!!!!!!!!!

Claudio Pizarro Creative Commons License 2006.04.10 0 0 295

Isten éltesse a Zsoltokat!!!

tzsozsoo Creative Commons License 2006.04.10 0 0 294

Sziasztok!

Végre én is idetaláltam. Holnap én is ott leszek az offense külön edzésén, remélem fejemben az összes play-el. :))

Ezen kívül szeretnék sok boldog névnapot kívánni kedves druszámnak, Csernus Zsoltnak. :))

Soldiers #64

banya(H.H.) Creative Commons License 2006.04.10 0 0 293

helo

örülök hogy jol van  a sérült fiu ja és nem baj hogy reklámoztam az oldalatokat  naonfajin  egyébkénthogy vannak a fiuk? Üdv banya

Claudio Pizarro Creative Commons License 2006.04.10 0 0 292

Szia Kicker / Gábor!

Köcce a gratulációt, de ez nem csak az én érdemem! Jó volt a snap, meg a holder is jól tartotta a lasztit! Hajnal Mihály vagyok és az  E-mail címem a következő: pizarro.ballack@freemail.hu ( ez az msn címem is)!

Sok sikert nektek  az osztrák ligában!!!

Go Wolves!!! Go Soldiers!!! Go Focsi!!!

ziTi.1337 Creative Commons License 2006.04.10 0 0 291
Helloszia!

Akit érdekel a mérkőzésről szóló összefoglaló, akkor megtekintheti este 19.30-kor kezdődő SzolnokSport-ban a Szolnok TV-n (!! NEM ZTV !!).  Elég testes anyag lett belőle, kb. 12 perc :)

Mogyi: Már beszéltem Zolival, este megbeszélhetjük a részleteket msnen, ha ráérsz.

Zentai 'ziTi' Péter
Csecsemő Creative Commons License 2006.04.10 0 0 290
Szevasztok.
A keddi edzés nem hülyeség örülök, hogy Trugyina ezt így gondolja, és remélem ott lesz minden támadó játékos. M.Z.-vel megbeszéltem, hogy a szerdai edzésen összeírom kinek kell szurkolói mez. Kérdezzétek meg a családot, a barátokat. Minél többet rendelünk annál olcsóbb, és annál jobban fognak kinézni a szurkolóink a leláton.

Köszi elöre is. Találkozunk holnap. :-)
Mogyi! Creative Commons License 2006.04.10 0 0 289
Hello Zoli!!! Mondd miről van szó? Telefonon nem bírlak hívni Petivel viszont tudok MSN-en beszélni...
Előzmény: soldiers (285)
Linoge #8 Creative Commons License 2006.04.10 0 0 288

Hi!

mégegyszer köszönöm a szép játékot mindenkinek, de amit a tartozásokkal és a halmozott hiányzásokkal kapcsolatban felvetettünk szankciót, azt komolyan is gondoljuk, és kéretik úgy is venni. Defense mielőtt elbízná magát, míg ők felelnek a playbookból, mi zúzni fogunk kőkeményen, ugyanis megint csak hátbaveregetést láttam, amiből egy nem kimerült játékos simán kifordul. Pap Lacinak üzenem, hogy nagyjából elégedett voltam vele, de ha nem jár gyakrabban, és nem figyel oda, akkor ebből nem futballozás lesz, ha nem mélytorok.

azt hitted elkezdik itt érzelgősködni, mi!? majd harmincadikán, mikor már kibővülnek az egriek és majdhogynem annyian lesznek mint mi, és akkor is győztök, akkor talán :)

minél hamarabb szeretnék kapni egy DVD felvételt a meccsről (Zsomborral való barterezés céljából is) + egy óriásposztert Varró taglózásáról.

további jó pihenést, szerdán találkozunk

kUGloF Creative Commons License 2006.04.10 0 0 287
Üdv Soldiers!
Mivel közeleg ápr.30.-a beharangozása, meg olvastam a plakátkészítésre utaló hozzászólást ezért nem tehetem meg h nem mondom el a véleményem :)
A nagyobb közönség vonzás érdekében véleményem szerint az Soldiers oldalon található rajzolt plakát figyelem felkeltőbb mint amit készítettetek /hozzá teszem az sem volt rossz/ Ha mégsem megoldható és olyat xeretnétek gyártatni ami 1 sablon és csak az időpont és az ellen feleket cserélitek ki akkor a halványzöld feliratot aranyra cseréljétek mert ugyebár az jobban megy a zöldhöz és jobban lehet látni :)
Ha elkészül az új plakát szívesen segítek 1-2 elhelyezésében.
Sok kemény sérülés mentes edzést és jó hetet Nektek.
Üdv kUGloF /Toka/
kicker Creative Commons License 2006.04.10 0 0 286
Én is felé rúgtam:) azért küldtek el rugdosni:D

Na, az nagyon frankó, gratula a kickernek is! Nagyon sokat számít a special teams...a játék egy harmada, csak ezt sokan nem így gondolják. A rúgó kontaktját megadná valaki? (Email, MSN)

Thx!
Előzmény: soldiers (284)
soldiers Creative Commons License 2006.04.10 0 0 285

MINDENKI!
Szerdán edzés a műfüvesen, teljes létszámban, felszerelésben, sebesültek is, mert fotózkodás is lesz!

OFFENSE!

Szerdán edzés és felelés a playbook-ból, +blokkolás tanulás a defense-zel, futógyorsaság fejlesztése és fülzsírtisztítás!

Milán+Mogyi+ZentaiPeti!
Plakátterv, banner, honlap, média ügyben mielőbb keressetek telefonon.

soldiers Creative Commons License 2006.04.10 0 0 284

Szia Kicker!

A felvételt még vissza kell nézni, hogy teljesen pontos adatot mondjak, de az első az kb. 40 yardos kísérlet volt és a másik is 30 yard környéki volt. Volt 1  50 yardos kísérlet is, de az rövidre sikerült. Na ha az jó lett volna, akkor ment volna 1 sms Neked Gyuszikán keresztül. :))

Kösz a gratulációt -> Pizzaro-t illeti meg! Neki egyébként a 2 meccsből már 9 pontja van rúgásokból! És képzeld, focista volt, de mindig fölé rúgta a szabadrúgásokat... :D

Előzmény: kicker (282)
Trugyina Creative Commons License 2006.04.10 0 0 283

Nem kell felszerelés a keddi lelépkedős átbeszélősre!

Előzmény: #32RADIS (280)
kicker Creative Commons License 2006.04.10 0 0 282
Gratula!

Milyen hosszú volt a 2 FG?:)
soldiers Creative Commons License 2006.04.09 0 0 281
Hullahoppp!

Kérvénybenyújtás: akik a pénteki edzésen elvitték a SOL@BKK és HER@SOL meccseket tartalmazó DVD lemeztetemet és VHS kazimamat, azok fütyifelvágva jelezzenek nekem vissza, hogy még emlékeznek erre a momentumra és ha már szombatra nem tudták elhozni az izgalom miatt, akkó a szerda edzésre hozzák vissza.

Hálás köszönet érte. (Már ha visszahozzák...) :)))
#32RADIS Creative Commons License 2006.04.09 0 0 280

Trugyi!

Felszerelést vigyünk, vagy akkor felesleges?

Előzmény: Trugyina (276)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!