Nagy csalódás lenne számomra, ha Cupara elfogadna egy Szegedi ajánlatot. Akármekkora pénzt is ígérnek Neki, nem tudom elképzelni, hogy a hazai riválishoz írjon alá. Szakmailag is erős visszalépés lenne.
Nagyon nagy meccset játszott a kis Veszprém. Az utóbbi idők egyik legnagyobb sportélménye volt ez most nálam. Nem tudom, mit jelenthet ez a klub életében hosszú távon, de most nem is ez a lényeg. Remélem a bentmaradásuk idén is meglesz!
Igen engem is az aggaszt leginkább h nincs még semmi hír a hosszabbításukról. Nem tudom amúgy hogy jönnek ki egymással… Lehet megköveztek de én Rodri hosszabbítását priorizálnám,Ő nálam a top3 kapus Cupi nekem még mindig nem extraklasszis szimplán klasszis,viszont szerethető és most remek formában van és a pályán jól kiegészítik egymást látszólag. Szóval maradjon mind2 de ha választani kell Rodri,nálam…
Igen gondolom ő ha menni akar akkor olyan helyre menne ahol stabil első számú kapus lehetne.Na már most Pastortol nembiztos ,hogy azt az ajánlatott kapta ,hogy gyere Cupi te leszel itt a number1.Mellesleg akárki akármint mond Cupara szerintem imád itt játszani ahogy a szurkolok is imádják és nem mellesleg idén szerintem ha nem is első számú kapusként számolnak vele itt de sokkal több lehetőséget kap és több a bizalom is fele és ez meg is látszik a játékán .Árpit én jó kapusnak tartom de tavaly Cuparát sokkal hamarabb le volt véve a pályáról ha rossz volt a teljesítménye mint Rodri és ez simán befolyásolni tudja hosszú távon a teljesítményét .Idén mindenki láthatja ,ha meg kapja a bizalmat bizony nagyon jó formában tud védeni.Engem az aggaszt ,hogy egyik kapus jövője sincs még bejelentve...Valószínű mind két kapus iránt van ajánlat ami miatt nem hosszabítottak még.Mert gondolom Laci már hónapokkal ezelőtt eléjük tett egy ajánlatott ami szerintem anyagiakban biztos gazdag volt...
Teljesen igazad van, fel kell kötni. Ami mellettünk szól, az eddigi hibátlan teljesítmény és a nagyon erős második félidők. Illetve eddig nincs idén a csapatban a tavalyi elképesztő kétarcácúság, PSG és Barca kontra Bukarest. Én nagyon bízom idén a csapatban és nem utolsó sorban Momirban.
Ha jol tudom 27 vagy 28ig van szerzodese. Az lenne a legnagyobb igazolas ha Cuparat es Rodrit evekre bebetonoznank nálunk. Ha igazak a pletykák és Gottfridson tényleg megy barcelonaba az ígyis bombaerős katalánok még erősebbek lennének,úgyhogy inkább jöjjön hozzánk:)
Jó lenne tudni a sérülések jellegét is. Mittomén lehet hogy sok az izomsérülése, mert túl gyorsan izmosodott, vagy inkább szalagsérülések, esetleg van valami krónikus problémára utaló. Vagy a játékstílusa olyan dinamikus, bevállalós, hogy önmagát égeti el. Hogy lehet-e számítani arra, hogy ez most csak egy rossz időszak, ami idővel kiegyenesedik. Ugye ő még pont abban a korban van, amikor a csontok befejezik a sűrűsödést, nő a tömeg, kicsit kopik a gyorsaság.
Tatabányán szerintem nekünk is fel kell kötni a gatyát, nem csak a Szegednek. Egyelőre kétarcú csapat - mint a tegnapi bajnokijuk is mutatta - de amikor megy nekik, akkor nagyon jók. És nk-kupaterhelésük sincs, lesz idejük ránk fókuszálni.
Egyfelől sokat várok Sandell és Omar párosától, másfelől aggaszt ez a sok sérülés, ami vele történik. Kíváncsi lennék, a meccsek mekkora hányadát kellett kihagynia az elmúlt két évben.
Off. A Handball FB-n azt írja egy Szeged szurkoló, hogy a Veszprém utasította a MOL-t a Szeged helyett Tatabánya szponzorálására. Nagy az Isten állatkertje. Csak gondolat, nem leszek meglepve, ha a Bányász megveri a Szegedet idén a formákat látva. On.