Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Most kezdenék kistraktor építésbe,trabi motor+váltó hajtana zsiguli difit,eddig megvolnék,viszont trabi első futóműből szeretném összerakni az első futóművet,ha lenne valakinek hasonló gépe,akkor ötleteket,tanácsokat elfogadnék,esetleg képeket is!
üdv! Sajna nagyon rosz minőségü lett a videó, telefonal nem sikerült jobbat! :/ Az első útja a kis panninak! :) Hibák akadnak még rendesen,de üzemképes! Sajna fogalmam sincs miért,de fogyasztás az valami borzalom! Pár kör és benyelt 3 litert! De alakul! Lassan de biztosan! Lehet karbit kell szereznem rá még másikat! Fénykép akad pár róla,de nem engedi feltenni! :/ A sebességhadban eltévedek néha! :D
helló. segitség kéne.van egy panónia motoros traktoromés nem tudom beinditani.tudni kel rola hogy már kb 10 éve nem volt inditva.megtakaritotam mindent rajta .szikrát ad meg néha pukadozik egyet ketőt.már a gyujtásán is álitotam.miliméterenként végigmentem már az alaplapal de semi gyergyákat is cserélgetem de semi.mit tanácsoltok???
Kistraktor Eladó!Kis polski motoros,4 sebességes,+rükverc.Hátsókerék hajtású.Irányár:150 ezer forint.Érdeklődni napközben:06-20-361-22-00,telefonszámon lehet.
Nem tűnik rossznak ennyi pénzért, viszonylag könyen lehet elöre TLT- ét csinálni. Mondjuk a vonószemet én átalakítanám kicsit erősebbre. Nekem is van egy Rotax motorom az 300cm-es és az enyém az snagyobb!!
Valaki meg tudná nekem mondani a 8,3-20-az traktormintás gumiabroncs külső átmérőjét? A 11,2-20-as helyet szeretnék ilyet.Keskenyebb futófelületű jobb lenne, csak az összkerékhajtás miatt nem mindegy az átmérő. Esetleg valakinek eladó, vagy hasonló méretű? Köszi!
Frankó lett gratula, én is ilyen tárcsásat akarok majd, csak elhasználtam az utolsó két tárcsámat a rotakésekhez. De le fogom szedni öket mert nem rá való, egy kicsit kicsik!!