Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Amit néztem az a porzós változat.Nem nagy területre kellene azért nem gondoltam komoly márkára.Arra a 200 m2 krumplinak meg 400 m2 tengerinek untig elég ez is,legalábbis szerintem.
Hozzá teszel még párezer Ft-ot és ugyanezt szakkereskedésben is meg tudod venni, talán ott akkor is foglalkoznak majd veled, ha valami gondja lesz a gépnek.
Alkatrész van hozzá, mindent be tudsz szerezni a www.bulimoci.hu oldalon.
Vásárlás előtt nézd meg, hogy az a változat legyen, amivel porozni is lehet ! A gázkar mellett kell lennie mégegy karnak, ezzel állíthatod a por/pétisó mennyiségét.
A Tescósra meg azt hiszem rá is van írva, hogy "sprayer/duster", (permetező/porzó)
Meg kell nézni, hogy a dobozban benne legyen az összes tartozéka (tartály aljára való betét porzáshoz, szerszámok, tömítéskészlet, pótgyertya, benzin keverő edény, csövek stb)
Helló szeretném megkérni a fórumozókat, hogy szóljanak hozzá ehhez a videón szereplő géphez! A gép nem az enyém, de a terveim nagy hasonlóságot mutatnak hozzá. Véleményeket kérek kinek mi nem tetszik. A válaszokat előre is köszönöm
Jó gép, 100 néven, 100 színben árulják, permetezni is lehet vele, meg port is szórni, pétisóhoz is jó. Vásárlás után alaposan át kell nézni, beállítani.
Azt szeretném kérdezni, hogy van-e valakinek Fortschritt E930 vagy E931 hajtóműről, összeállítási rajz, robbantott ábra vagy hasonló dolog? Csupán csak érdekelne mi lapul a Simson motor alatt, hogyan áll össze a hajtóműve.
Előre is köszönöm!
Minden jót kívánok, kellemes ünnepeket kívánok a fórumozóknak!
iskra vagy más valaki aki tudja melyik gépről írok.
Van egy rex maxim a mi 200cm és 7.5le ennek a gyári dugattyú mérete 67.5mm sajnos az enyém az már 68.5-es és azt mondják hogy tulméretes dugó kellene bele a fúráshoz amit gyártatni kell.
A kérdeésem az lenne hogy a 3 gyűrüs dugóbol ami benne volt az első el volt törve. Kicseréltem a dugót és a gyűrűt.
Nameg a főtengely csapágyakat meg a szimeringeket. A főtengely és a hajtókar az jó álapotban van.
Az új dugó az már csak 2 gyűrűs és nem igazán van benne erő. Elég ha visszaraknám a régi dugót az első gyűrűt kicserélve (ami el van türve) vagy furasam meg és csináltassak hozzá dugót gyűrűt?
Robizásra használnám meg sorköz művelésre. Igaz a sorközött sokat kellene mozognia mert kb ösze visza van vagy 2.5 hektár.