Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Köszi a kérdést, elvagyunk mit az öreg házaspár:) elmorgok rá de azért jól megy. Tegnap krumplit ültettünk, szépen húzta.
Most tömítem a szimmeringek takaróit, a héten kész lesz minden esztergálás az önindítóhoz, aztán remélem 2 hét múlva már teszem fel a videót az önindításról.
A rexmaxi hengert meg beadtam furatni. Visszavittem ugyan oda más volt az alkalmazott és kiderült hogy van még 2 lépcső hozzá ha minden igaz. Holnap kiderül.
Amit néztem az a porzós változat.Nem nagy területre kellene azért nem gondoltam komoly márkára.Arra a 200 m2 krumplinak meg 400 m2 tengerinek untig elég ez is,legalábbis szerintem.
Hozzá teszel még párezer Ft-ot és ugyanezt szakkereskedésben is meg tudod venni, talán ott akkor is foglalkoznak majd veled, ha valami gondja lesz a gépnek.
Alkatrész van hozzá, mindent be tudsz szerezni a www.bulimoci.hu oldalon.
Vásárlás előtt nézd meg, hogy az a változat legyen, amivel porozni is lehet ! A gázkar mellett kell lennie mégegy karnak, ezzel állíthatod a por/pétisó mennyiségét.
A Tescósra meg azt hiszem rá is van írva, hogy "sprayer/duster", (permetező/porzó)
Meg kell nézni, hogy a dobozban benne legyen az összes tartozéka (tartály aljára való betét porzáshoz, szerszámok, tömítéskészlet, pótgyertya, benzin keverő edény, csövek stb)
Helló szeretném megkérni a fórumozókat, hogy szóljanak hozzá ehhez a videón szereplő géphez! A gép nem az enyém, de a terveim nagy hasonlóságot mutatnak hozzá. Véleményeket kérek kinek mi nem tetszik. A válaszokat előre is köszönöm
Jó gép, 100 néven, 100 színben árulják, permetezni is lehet vele, meg port is szórni, pétisóhoz is jó. Vásárlás után alaposan át kell nézni, beállítani.