Az MTV van egy Pimp a Ride című műsor. Azok ilyen beteg embereknek készítenek flancos kocsit. Bármit beépítenek. Pingpongasztal, Bowliggolyóadogatófaszság, plüssállatgyüjtemény stb.
Amerika... Van egy amerkai hìres kosaras, nem tudom a nevét, de levetette az Enzoja tetjét... Ez màr nekem sok, a rohadt nagy kròm felnik meg szerintem rém rondàk... Mondjuk annyi kis extra az én autòmon is van, hogy csinàltattam egy spéci kipuf. rendszert, szép kròmozott csömeg jönnek ki a motorbol...:) Meg szépen is szòl...
Ja mert a gyémánt az fontos a felnire, azon haltam be mikor kristálycsillárokat láttam egy verdán az első kerekek felett a zászlótrtó helyén, meg akvárium a hátsó ülések közt. vannak akik kurvára unatkozhatnak és még sok pénzük is van. Ezekután már csak azt várom hogy valamelyik népművészeti agyagedény kocsija elején egy baluszteres korlátra támaszkodó aranyszínűre fújt meztelen szilikonmellű élő csaj tartsa azt a csillárt:-D
Már 20"-os felniken járnak... :))) A terepjárókra meg 22" és 24"-ost használnak. Krómozott meg a szegényebbeknek van, én láttam már olyat is ami aranyozott, söt létezik olyan felni is, amin gyémánt díszek vannak... :)))))
Nem csak divat volt.Az összes klasszikus USA kocsinak eredetileg (mai szemmel)viccesen kis kereke volt az óriási szögletes vas alá,meg lehet nézni a többi gépet a filmben azokon sem agyon krómozott 17es kerekek vannak.
Gyorsulásra amúgyis a kis kerék a jobb,meg az útminőség azért akkoriban még igencsak lötybölődős rugózást,és nagy rugóutakat követelt,nem lehetett a doblemez 3 cm-re a gumi felett.
és még szana széjjel is szakadt, de mindig összeugrott utána, és épp szemű égett hullákat hagyott maga után. Akkortájt azért (80as évek vége) a kis kerék volt a divat. most ott tartunk mint a 50-60as években akkor volt divat a 15 ös kerék, igaz csak virslivel:-)
Katonakoromban láttam ezt a filmet, visszatért az emberke bosszút állni. Az amerikaiak már akkoriban sem tudtak autót építeni, ennek is csak úgy szikrázott, villámlott a motorja. Valami elektromos zárlata lehetett. :)))
Jóval nagyobb kerék is rámenne,igen.Valamilyen indokkal mégis négy egyforma,relatíve kicsi kereket pakoltak rá..vagy egyszerűen csak ez volt kéznél.Akkoriban még más módszerrel és szemlélettel készültek a filmek:)
Én már annak örülök, mikor nem látok 356-ost. :))) De sajnos itt rohad az udvaron már vagy fél éve egy. / kaszni/ Most pont nem eladó a vas, neked amúgy is túl erös lenne, 3,6-os.
de nem mondom meg hogy 356 speedsteren ücsörögtem egész délután, és nem vajszínű dehogy és nem én fogom kipróbálni elsőnek ha kész lessz, dehogy :PPPPPP
Nagyon jó ez a kitcar honlap, ezt nézegetm most. Sajnálom, hogy nálunk minden mindig más, mint a többi országban :(
Egyszer beszélgettem a Csonka nevű, pilismaróti Super Seven építővel is, és ő is azt mondta, hogy megölték jogilag az ilyesfajta autókonstruktőrködést.
Ha nem is csókolgatni való a Porsche jelvény, de van egy ügyfelünk, aki Erdélyben él és ottani körökben nagyon elismert designer, grafikus és címerkészítő. Mi rendeztünk neki kiállításokat Magyarországon és többek között nagyon szép Porsche emlémás pajzsot és nagy emblémát, mint faliképet is kaptam tőle, kimondottan nekem készítette őket. Ezek nálam is nagy becsben vannak.
Felújítani való 911-est is tudok, de szélhámosokkal nem osztom meg az infóim. :))) Amúgy olyan olcsón adja a barátom a replikát, hogy még kerti dísznek is megéri megvenni törpe helyett... :)))