Én is ezt hallottam. Barkley nem titkolta, hogy azzal a céllal érkezne hozzánk, hogy fogyókúrás tapasztalatait megossza a szezon során a csapat doktorával, Néber Térdmesterrel is. Természetesen emellett a 4-es poszton Tömös cseréjeként beugrik néhány percre játszani is!
Zsüsztin :-) Esetleg a Bau jöhetne, ha Jusztin nem jön össze, de csak csomagban Korcsok Misivel 1+4 évre. Ez esetben edző Jerzí Frolow vagy a Matus. Új kommentátor Somos Ákoltán.
Talán a héten kiderül valami új a támogatóval kapcsolatban, attól függ minden...
Légyszíves akkor írd meg nekem,én is írok neked egy 2006 tavaszi "Kestutismegmutatjahogykellavégénkosaratdobnihogybejussunkanyolcba" meccset kommentátor nélkül. Valamelyik nap hívlak ha kész vagyok vele,azt' cserélünk.
Hú, pont tegnap írtam a Norrisnak, hogy a meccsek digizése még igen kezdeti stádiumban van (ergo összeírtam a kazin, hogy milyen sorrendben, mi van meg :-).
A '93-as meccs viszont megvan DVD-n, azt bármikor kölcsönadom, kiírom ha mondjátok :-)
Nem vagyok naiv. Gondolom, hogy nem ingyé-hugyé maradt. De tudod, jópár éve hívja sok más csapat. Akkor mehetett volna el, amikor csak akart. De ő nálunk szeretne bizonyítani. Annó Dombóvárra is az edző miatt ment, aki enyhén szólva nem a megérdemelt játékidőt adta meg neki. Nem kéne szerintem a személyes ellenszenved miatt szinte minden Roncával kapcsolatos dolog negatívan tálalni. Inkább örülj, hogy az ország legtehetségesebb fiatal kosárlabdázója, a mi saját nevelésű játékosunk, és ahogy kinéz, fényes karrierre lesz lehetősége külfödön is!
Komolyan azt hiszed,hogy máshonnan nem ígértek többet neki? Annyira naív vagy! Miért kell mindig mindent a pénzen keresztül megközelíteni? Kezdem néha azt hinni,hogy néhányan többet akarnak ártani a csapatnak,mint segíteni...