a műsorfüzet elején van egy ablak reklám felirattal. Oda rakd be a honlapon már kinn lévő cég reklámját/logóját.
Gyuri!
tudnál-e beszélni az optikusoddal, hogy valamivel nagyobb tételben, és minden játékosnak adjanak lencsét (min. egy naposat, minden edzésre, meccsre. kb. 12db/fő/hó) és akkor felkerülne honlapra, műsorfüzetre, mint támogató.
Jani+Béla!
bírók mondták, hogy vékony a szivacs a kapufán! tudnátok-e még szerezni? mehet számlára, ha már teli a tökötök vele.
#56 és #77 jelentkezik a kecskeméti tanítóképző főiskola kollégiumának 7.emeletéről "kicsit" ittasan,egész este este dumáltunk a csapatról és 2 mézes pálinka között rájöttünk hogy ha eggyetlen mondattal kellenne jellemezni a csapatot akkor ez lenne az: "HAJT MINKET A VÁGY,HOGY KÜLÖNBEK LEGYÜNK MINT BÁRKI MÁS"
Inkább mondjuk úgy átnézném hogy mitől ilyen erős . :D:D:D:D És rögtön szívrohamot is kapnék attól mennyit dolgozik !!!!!! Go Soldiers !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Császtok !!!!!! Tudom most ez nem kapcsolódik ide de azért megkérdezem. Valakinek megvan a Cseperkáló féle edzésterv ??? Mert azt szívesen hasznosítanám az enyémben !!!!!!! Go Soldiers !!!!!!!!!!!!!!!!
Részemről nem viszek plakátot/tervet,egyfelől,mert kíváncsi vok a Geri repianyagára (hátha télleg rajzol... :D ),másfelől a Kuglof vázlataira is kíváncsi vok. Banner (mindjárt) kész.Este találkozunk.
:( Rossz hír! Most jöttem a sráctól aki rajzolja a plakáttervezetet de más halaszthatatlan ügyei miatt csak péntekre készül el a pár 5let. Sajnálom :( Mivel idő szűkében vagytok(unk) lehet nincs idő az 5letem megvalósítására /vázla+készre készítés/ de nem adom fel :D A nyomdai kapcsolatról csak annyi h nem tudom biztosan de lehet h van. Utánajárok!
Mai edzésre előkeresem a már említett repi anyagokat, műsorfüzeteket, és az alapján megbeszéljük, hogy milyen is legyen a miénk pontosan. Ha mégse találnék, akkor majd rajzolok egyet. :)
Ha valakihez nem jutott volna el, a mostani plakátok olyan "gyengén" sikerültek, hogy nem csak a mi játékosaink, de még a bírók is vittek belőle.
Re Személyesen nem tudok sajnos megjelenni mert melózok ezerrel / hozzáteszem ezért nem lehetek csapattag sem :( / Amit megpróbálok azaz h eljuttatom az edzésre. Persze ez valószínűleg vázlat lesz de ha rábólintotok akkor intézem a többit is ahogy csak tudom. A tackle az nem különösebben érdekel :D jöhet :DD
Soldiers – Heroes / 19-0 Szolnok próbálkozik mindennel. Szépen gyakorolják a playeket a bajnokságra, néha dobnak, sokszor futnak, ezt teszik mindenféle variációban. Nagy érdekessége a mérkőzésnek, hogy az Eger egyetlen first down-t sem tudott elérni, így pontot sem szereztek. Info ----> http://www.amifoci.freeblog.hu/
Készül a szurkolói honlap is :) Mikor megtekinthető állapotba kerül adom a linket.
Az egriek által készített vidót próbálom megszerezni de még semmi érdemleges.
Nem is ismertek és mennyi mindent csinálok :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
plakátozók+műsorfüzetezők, miszerint Mogyi, Milán, Ziti, Kuglóf, figyelem!
a szerdai edzésre hozzatok nyomtatot verziókat, ott elsőkörös köpködés, megbeszéljük min változtassunk mi maradjon ami tutira kell: plakát és műsorfüzet külön mérkőzésjegy nem lesz, a műsorfüzet lesz a jegy
menetrend:
plakát -> ez a sürgősebb szerda este köpködés péntek este véglegesítés hétfő este végleges verzió jóváhagyása kedden irány a nyomda
műsorfüzet -> jobban ráér, ennek ellenére, szerda megbeszélés péntek este első köpködés köv. szerda véglegesítés köv. péntek végleges verzió jóváhagyása mérkőzés hét hétfőjén irány a nyomda
ha kérdésetek van, itt a fórumon, vagy telefonon jelezzetek.
mostmár ne hagyjatok szarban, mert mindenkin nyomok 1 tackle-t.... :)
GO to 100
BANYEK HOL VANNAK A FORMÁZÓIKONOK? MINDEN 2. NAP ELTŰNNEK...
Vasárnap 14:00 okmányiroda!! Playeket lelépjük ,rögzítjük. Aki igazoltan késik annak nem vesszük a fejét. Remélem a hétvégi meccs fényében mindenki átlátja a vasárnapi edzés fontosságát és eljön!
A kicking.com-on regisztráld magad és nyomhatod fel a statokat minden meccs után.
http://kicking.com/freesignup.asp
Nem érdekel a Magyar rúgótábor?:) Csinálunk egyet Miskolcon és egyet Pesten. Aztán július végén csinálunk egyet az Európai rúgóknak és puntereknek is Peter Krambergerrel (Vienna Vikings).
Amúgy megnéztem a Debrecen rosterjének a hátterét -nem rossz- hasonlót (értsd:jobbat) össze tudok hozni,csak ehhez az kéne, hogy vmilyen (színre) homogén (+el is üssön az emberkéktől) háttér előtt fotózkodjunk, hogy ne hulljon ki az összes hajam, mire kicserélgetem a háttereket. Plakát rajzolásában benne vok, T. KugloF, csak nem tudok rajzolni, aki tud hajrá! Segítek,ahol tudok. Bannerről már van 5letem, a műsorfüzetet gondoljuk át sztem,mert így már mocsok drága mulatság lesz a "papírmunka"... (persze,ha az egyik oldalon a szponzor vigyorog...)