Látványos volt, de azért az igazi inyenceknek a védekezés nagyon hiányzott szerintem. Aki elindult a fal felé jószerével két lépés után már ziccerben volt.
Ha Krivokapic elvállalja ideiglenesen akkor most nem hoznak edzőt (csak ha felszabadul a jelölt és ez még lehetséges is Győrben)
Martin pedig már éreztette hogy ez az utolsó idénye az ETO-nál (Tervel nem véletlenül lett elhozva) és azt is már többször kijelentette hogy férfi csapatot akar.
Szeged védekezése rendbe lenne rakva viszont a támadás...
Amúgy az az összeesküvéselméletem, hogy mivel Ambros Martín el fogja hagyni a női szakágat, az első férficsapata a Szeged lesz. Itt olvastátok először.
NSO közvetítés :D :D "44. perc:Mikler visszatért a szegedi kapuba. Négy lövést is véd egy támadás alatt, de egy kipattanót sem sikerült a veszprémieknek megszerezni..." hát ha nem is játszottak hogy szerezték volna meg :D
'sztakurva, ilyen csúnyán lefejelni az ólajtót! Kíváncsi vagyok mekkora hányada van ebben az eredményben Pastor munkájának, és mekkora a személyiségének?
Szívem szakad meg értük :) Mr. Szemöldök megmagyarázza ezt is. Menni kell tovább, dolgozni és tavasszal meglesz az eredménye, vagy nem. A szögediek meg nyelik neki mint kacsa a nokedlit.
Már bocs,de miez hogy Pepe nem játszik eleget?60 meccsünk van a szezonban,a bajnokikon valsz.ő fog játszani,mint Gyöngyös ellen.
milyen alapon adnánk a kis veszprémnek?Nekünk kell,mert hosszú a szezon a legjobb éveiről annyit,hogy izomban talán most éri el az ideálist.Nem kell hajtani,illetve nyáron volt egy válogatott túra is.Ilic simán lehet 3.mert a magyar bajnokikra biztos meglenne a helye,mondom ezt úgy hogy szétekéztem,de az utóbbi 3-4 meccsen látszik már valami plussz
Nem tudok mit kezdeni ezzel a nem mindiggel. Ha az akkor fújják le mindenkinek mindenhol.
Most Te szinte azt kéred számon rajtuk hogy lefújták, holott az nem volt hiba hanem egy tökéletes ítélet volt. És le a kalappal előttük hogy ezt a hazai csapat ellen ebben a szituban meg merték fújni.
Pedig a jó játékvezető az azonos szituációkat azonosan ítéli meg mégpedig a szabálykönyv szerint akár serdülő meccsen vezet, akár a BL döntőben, akár a meccs első percében, akár az utolsóban és akár 20 néző előtt, akár 20 ezer előtt.
Erről is szólt Éles a kézivezérlésben, h már nem olyan bő 24-es kerettel dolgozik a nagy Veszprém mint korábban, ezért érthető, hogy szükség van Pepére és Ilicsre is, de most ők a beáldozhatók, nem hangzik jól, de a csapat érdek előrébb való az egyéninél. Persze bőven lehet, h mi látjuk ezt rosszul és Pepének ez egy sima win-win szitu, örök álma volt itt játszani, most itt van később még lehet bármi, fizikálisan biztos fejlődik, a többivel meg akár rá is érhet, az ő élete, az ő álma.
és Ilic is ugyan ez jövőre 3. számú jobb lövőnek maradni nem biztos ,hogy építené a jövőjét ...Bár Sandellt elnézve ,hogy milyen sérülékeny lehet több lehetőséget kapna jövőre is Ilic Z .
Az oké ,hogy lépés volt akkor lépés de nem mindig ez az ítélet . Final 4 ben láthatunk sok hasonlót Dusabejevtől ahol a bírok ilyen szituban mind befele ítéltek ..
Pepe legrosszabb döntése volt, hogy a Fradiból (ott már stabil játékos lehetne) elment Veszprémbe kispadozni. Ha bármit el akar még érni, akkor most kell a kis Veszprémbe kölcsönbe mennie erre a szezonra. Az EL-ben játszhatna vezérként és sokat fejlődhetne.
Gratulálok a győzelemhez. Komoly kűzdés volt. Viszont a végjátékon én felhúztam magam, pedig ezzel nyertünk...
Nem értem, hogy miért egy 11 m-es átlövésre bízzuk a sorsunkat, aminek az esélye 50% alatti, szemben egy szélre húzással, ahol a sikeres befejezés esélye 70-80%.
Egyet értek, hogy Ilicnél abszolút lehet látni a fejlődést! Ennek örülök. Szélső játék sajnos tegnap megint nem volt, remélem ezen még csiszolunk. A 4 lejátszott BL meccs alapján azt tudom mondani, hogy Lékai Máténak lenne helye és játékperce ebben a csapatban!
El Deraa meg.... hagyjuk is
Petar gólja a legvégén nem semmi volt!
Grat az eredményhez a Csapatnak, izgalmas kis meccs volt.
Jár a gratuláció, nem tudták erőltetni a játékukat, a mi akaratunk érvényesült. Bár van négy extra szélsőnk, de nem használjuk ki őket amennyire lehetne, ehhez túl sok az egó és a majd én megoldom önbizalom, ezért marad nekik a néha leosztott labda és a gyors lerohanások. Továbvra is a vesszőparipám, h Margucnak nem tesz jót a posztrivális, jobb szezonjai voltak mikor egyedül volt.
Végén bírok mi javunkra itéltek de hozzá kell tenni azt is ,h GOGnál szinte alig volt passzív pedig azért sokszor lehetett volna Veszprémnél +pár passz után fent volt a kéz .Sokszor szidtam Ilic Zoránt ma is voltak hibái de látszik a fejlődés rajta és egész jól helyetesítette Yahiát.Nekem már csak egy hiányzik ,hogy Bl meccsen végre El Dera megjöjön végre már....