Általános trslgás, trsdlmi, pszihlgiai, és egyéb kérdésekről főzőcske közben. Leginkább magammal beszélgetnék, de minden barátságos nicket szívesen látok.
berontott hozzám, jajgatott, h kihasználják fillérekért. megkínáltam egy ideiglenesen kijárós esetivel, amiből lehetett volna váltós. Esetiben 3 K / órával, váltóban 20K/24-gyel ... elbaxta, levitte 9K-ra a 10 órás szolgálatot (Ő, a kolléga maga!!!), mire engem is behívtak volna, addigra elküldött a p.csába ...
sztem is elfogult, de én kb 60-70-snek tippelném magam ...
főleg az élet rövid, és ma is elpazaroltam egy napot egy hülyére ...*
az volt a hiba, h szórakoznom kellett volna rajta, és nem ezt tettem ...
szóval bőven 40 felett vok sztem ...
*nyilván benne volt, h lecserélhetem Jolánkát, és szerezhetek máshol tapasztalatot ... de a román kifúrt még azelőtt az általam szerzett melóból, h elfoglaltam volna a helyemet ...
neked valamilyen magyari neved van ugye?
(igen, előítéletes vagyok! és kvára leszarom, ki mit gondol erről!)
ezentúl min. 3. generációs magyarországon élő külhonival dumcsizok csak!
most hívnának engem, de csütörtökön lesz az első pofavizit ... vasárnap váltás Julikáho' ...
2x ajánlottam meg a személyes látogatást a saját szabad időmből, az ingyenes állapotfelmérést, az ingyenes gondozási tervet, és el lettem hajtva. most hívnak jajgatva, h AZONNAL ...
hát b+!, ha téged nem érdekel a saját anyád-apád, elvárás, h a személyzet őrüljön bele a beosztásba ... azon én nem tok seggíteni ...
és megkapom köszönöm helyett !!! a kollégától, h rossz a hozzáállásom.
mikor legutóbb behívtam egy kollégát egy melóba, két éve, megfogadtam, h nem csinálok többet ilyet ...
hallgatnom kellett volna magamra ...
már magamra sem hallgatok, mit várnak hát random emberek ??