Itt a lehetőség, hogy a sok politikai guru megméresse magát !
Mi lesz a szavazás eredménye?
Hány százalék szavazza meg ? (itthonról kik?)
Mennyi ellene és mennyi tartózkodó?
Netalántán elhalasztják?
A tavalyi elolvadt, de fog esni 19-ben, 20-ban, 21-ben és 22-ben is:)))))) Amíg ilyen ellenzékiei vannak az országnak, addig minden évben esni fog a hó, meg az ellenzékiek népszerűsége is:)))))
Sargentini-szavazáson két küszöböt kellett átlépnie a támogató szavazatoknak. Egyrészt a teljes tagság felét. Corbett magyarázata szerint ez az a különleges többség, amiről az EP eljárásrendje beszél. És ennek a többségnek megállapításakor számítottak is a tartózkodások. Ahogy számítottak azok is, akik nem nyomtak semmilyen gombot, és azok, akik nem is voltak az ülésteremben, vagy kihúzták a kártyájukat.
Másrészt a leadott szavazatok kétharmadára volt szükség, ami azt jelenti, hogy kétszer annyi „igen” szavazat kellett, mint ahány „nem” szavazat.
Pszichiáter segítségére szorulsz. Aki más ember dehonesztálásában leli örömét, az komoly önértékelési zavarokkal küzd. Nem mellesleg az ellenfeleidet trenírozod lelkileg, tehát még önkárosítasz is.
Tulképp már az szúrja a szemüket, hogy 1 konzervatív párt már 3x tudott 2/3dal nyerni!!!!!! Ez nem lehet demokrácia!!!!!!! Demokrácia az, ha a demokraták nyernek!!!!!! Hajrá Trump:)))))
ha állítólag a magyar nép lett megsértve, akkor nem velük együtt kellett volna gyártani valami védekezést? Nélkülük kell gyártani valamit szűk körben,
A libtard haverod kicsit lentebb csak azzal tudott "érvelni" velem szemben, amikor a jogszabályváltozás bemutatásával és annak hatásával cáfoltam a jelentésben felhozott Gazsó ügyet (és akkor még nem is említettem, hogy 2006-os ügyről van szó, tehát a Fidesznek nem sok köze van az ügy elhúzásához és az akkori jogszabályokhoz), hogy az ilyen cáfolatokat hagyjuk meg a szakembereknek, és szerinte az hülyeség, amit írtam.
Így ne toporzékolj, ha kérhetlek.
ráadásul angol nyelven?
Miért, azt nem tudod elolvasni? :D
A libtardok szakmányban szokták fikázni a fideszes politikusok angoltudását, erre kiderül, hogy bagoly mondja...
Mert az Orbánfóbiád miatt nem látsz, például nem okvetlen buta, aki tőled eltérően gondolkodik. Fordított ember vagy, elképzelsz és ahhoz igyekszel gyömöszölni a világot.