Baukó Éva és Molnár Anikó után Gesztesi Károly is megszólalt Havas Henrik ügyében, a színész szerint a televíziós rendszeresen zaklatta Liptai Claudiát, amikor közösen vezettek műsort.
Baukó Éva és Molnár Anikó után Gesztesi Károly is megszólalt Havas Henrik ügyében, a színész szerint a televíziós rendszeresen zaklatta Liptai Claudiát, amikor közösen vezettek műsort. Havas közben politikai támadásként állítja be a történteket, azt mondja, hogy a Fidesz áll a vádak mögött.
BUDAPEST — Elképesztő titokra derült fény: miért utálja egymást a magyar televízió két sztárja, Vágó István (61) és Havas Henrik (61). A két férfi személyes háborújának középpontjában, sőt kiváltó okaként egy nő áll, méghozzá Vágó felesége! (2010)
A helyében egyszer én válaszoltam volna a Nyuszikának küldött SMS-re, úgy azonnal.
Tuti, hogy a téma attól kezdve le lett volna zárva.
Bomba nő (már sokszoros nagymama) volt az én nejem is, zsongtak is körülötte nem is kevesen, aztán közösen kettecskén elmagyaráztuk a kelleténél pimaszabbnak, hogy mi vár rá, ha folytatja a hülyeségeit.
Egyébként én csak azt akartam írni, hogy attól, hogy Havas "okosabb" még nem jelenti azt, hogy nem molesztált. Simán kinézni belőle, olyan felsőbbrendűen arrogáns egy fasz.