100 Prozent Frauenquote: Diese Uni stellt nur noch Frauen ein
100 Prozent Frauenquote – Ja so sieht Feminismus 2019 aus. Die TU Eindhoven hat beschlossen, nur noch Frauen einzustellen – als Zeichen der Gleichberechtigung 🤔
100%-os női kvóta az eindhoveni műszaki egyetemen... - az egyenjogúság égisze alatt...
Nem tudom, hogyan süllyedhet oda valaki, hogy nála ezerszer különb embereket, ártalmatlan művészeket aláz a hatuk mögött, milyen aljasság kell már ehhez. Szégyelld magad, te utolsó fidesstroll.
Betartotta e a női kvótát a házasságában avagy teljesen kirekesztette a nőket belőle ez a művész úr?
Nem gurultam be, nyugi, de mindig elképedek, mekkora különbségek vannak emberek között, és mindig az legalsó fertályon lévők ugatéroznak a leghangosabban.
Nem tudom, hogyan süllyedhet oda valaki, hogy nála ezerszer különb embereket, ártalmatlan művészeket aláz a hatuk mögött, milyen aljasság kell már ehhez. Szégyelld magad, te utolsó fidesstroll.
Ez a kirekesztő nádasdy ma a nőket zárná ki a házából,holnap meg már a szegény klímamenekülteket is.Holnapután meg meg lövetne is rájuk,ha bekérezkednének hozzá enni meg aludni. út
Azt szeretem, amikor feministák kikérik maguknak, ha nem az embert látjuk meg bennük, mi férfiak, hanem a nőt, aztán az első dolguk a rúzs meg a szexi ruha, hogy inkább mégis...
:D
(erről ez jutott eszembe, de túúúdom egyébként miért tetted be: fúj, fúj Trump!)
Az van, hogy egyszer csapdába csaltam Júárkát, és nagyon dühös volt emiatt. Most is csapdát állítottam neki, de már inkább nem is válaszol, mert csapdát sejt - jogosan.