Akkor írd le negyedikes, hogy mi a teóriám mer végre én is tudni akarom
A lombik akkor is sátán.
Isten és istenfélelem megkerülése............ mámeséltem másik topicba egy mangalica keservesen csinált lombikot, de soha életében nem volt benne istenfélelem csak pénzimádat
Először kételkedtem, de te tényleg negyedmajom vagy
Igen, legyőztél, hisz én sose mentem le kutyába NS előtt és FL előtt se........ Görbiczet mindig is lenéztem, te meg ottan házasodtála kezei alatt. Ebben is legyőztél, reszpekt
"Ijesztő, hogy te a négy osztályoddal assziszed, hogy vitába tucc szállni velem."
Nem az a baj (neked, kétosztályos gyagyásan született) hogy vitába tudok veled szállni, hanem az hogy minden vitában le is győzlek. Nem nagy teljesítmény részemről, egy betegen és alig gondolkodóval szemben.
Koootkotkot Apám házasságtörő volt és utána született öcsém, aki most a nejével Ausztráliában élnek vaskos fizetésből, gyerekükkel, sok nyaralással és üdüléssel. Vagy mi a kérdés?
Alkoholisták és drogosoknak szokott végtag nélkül születni gyereke
A túlzott alkoholfogyasztás a magzat értelmi elmaradását, esetleg csont- vagy szívfejlődési rendellenességek kialakulását okozhatja. A drogok terhesség alatti használata pedig negatívan befolyásolja a magzati agy fejlődését.
Lelőtted a poént. Pont akartam írni az ezernickű átkozódó betegnek, hogy keresse ki a Bibliából és idézze ide, verje bele a fejét, csak megérkezett a buszom, nem tudtam tovább írni. Úgysem használt volna.
És a mint eltávozék, láta egy embert, a ki születésétől fogva vak vala. És kérdezék őt a tanítványai, mondván: Mester, ki vétkezett, ez-é vagy ennek szülei, hogy vakon született? Felele Jézus: Sem ez nem vétkezett, sem ennek szülei; hanem, hogy nyilvánvalókká legyenek benne az Isten dolgai...
Ha fogyatékosan születik a gyerek, akkor esélyes, hogy valamelyik szülő bűnben él. A Biblia szemszögéből nézve.
Te lehecc cukipofa meg a pasid is, ha háborúban álltok Istennel, akkor a közös gyereketek jó eséllyel gyépés lesz. Ha a férjed áll háborúban Istennel, akkor jó eséllyel a férjed Stroke-ban fog megmurdálni, mint EGW férje