Keresés

Részletes keresés

dészáz Creative Commons License 2016.01.11 0 0 3261
Oké. :-)
Előzmény: Derrickmanus (3260)
Derrickmanus Creative Commons License 2016.01.11 -1 0 3260

Jééé ez nemcsak nekem tűnik fel?:-)

Köszönöm az "egyértelmű rálátásod és együttérzésedet" de szerintem jobb ha te most ebből kimaradsz!

Előzmény: dészáz (3259)
dészáz Creative Commons License 2016.01.11 -1 0 3259
Tök átlátszó volt. 1-2 nick belédköt,3.-nick szalad a modikhoz.
Előzmény: Derrickmanus (3258)
Derrickmanus Creative Commons License 2016.01.11 -1 0 3258

Csak úgy gondolatébresztőnek és részemről nem is szeretnék most többet foglalkozni a témával.

Nem érdekes, hogy időnként megjelenik egy-két nick a moderációs topikokban  -persze előtte már más topikokban is kóstolgat ezek közül valamelyik-  akinek mintha életbevágóan fontos lenne az én kitiltatásom?:-)

Előzmény: Derrickmanus (3257)
Derrickmanus Creative Commons License 2016.01.11 0 0 3257

Nem én kezdtem a vitát és a személyeskedést sem sőt abból elég sokáig távol tudtam magam tartani.

Adtam egy szakmailag megfontolandó tanácsot erre mint a sáskahad rámrontottak néhányan szerintem egyértelmű szándékkal.

Ezt is igyekeztem higgadtan kezelni és bár irányomba durva személyeskedő hangnemben írtak ehhez képest normális hangnemben próbáltam vitázni.

Részemről valóban vita volt nem úgy mint egyesek részéről.

Érdemes ezt az előzményekkel együtt teljességében átnézni.

Szerintem ezt a hozzászólást is illett volna törölni

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=138070563&t=9210707

vagy meghagyni a rá született választ is ami semmivel sem volt durvább személyeskedőbb annál inkáb magyarázatot adott a hozzászólásban szereplő félreértésre.

És zárásképp a témához: az én hozzászólásaim valóban olyan dolgokról szóltak amik a fegyveres világban szakmailag elfogadottak sőt bizonyos szabályokban rögzítettek is.

A fegyveres világban a biztonsági rendszabályok és az ezekhez kapcsolódó témák elsődleges prioritást élveznek!

Előzmény: SzótlanJoe (3256)
SzótlanJoe Creative Commons License 2016.01.11 -1 0 3256

A fórum = vita

Senki sincs védve, vagy kényeztetve a fórumon...

Ha szabálytalan a hozzászólás jelzed a moderációs topikban...

Ha elegetek van valakiből, de szabályosan teszi, a moderációnak nincs dolga, nem teszünk igazságot. (egy-két kivételtől eltekintve...)

Ha nem akarsz vitázni, ignorálod, átléped, nem válaszolsz neki...

Előzmény: WC . (3255)
WC . Creative Commons License 2016.01.10 0 1 3255

Azért úgy gondolom érdemes egy percre megllni és elgondolkodni a mai tevékenysége láttán ennek tudatában levonni következtetéseket. Eddig ha vita volt ő volt az első hogy Bejelentette . Mostanában már ez is elmaradt. Vitákat pedig ő indít az ominózus harci nickjén. Több régi fórum tag is jelezze már priviben hogy elszaladt vele a ló. Talán a szabályok rá is kell hogy vonatkozzanak úgy gondolom.

De talán kicsit többet is megenged mostanában magának mert amolyan fórum kegyeltje lett .

:-(

Előzmény: SzótlanJoe (3254)
SzótlanJoe Creative Commons License 2016.01.10 -1 0 3254

Mindenki (minden nick) azt hitet el másokkal (pl. moderációval) ami neki jólesik.. mi meg azt hiszünk el ami nekünk jól esik...

A vitázók addig vitáznak, ameddig leáll velük valaki vitázni... pont mint a trollok esetében..

Az x-ls segít... ápol és eltakar... nem látszik - nem irritál.

Idővel kialakulnak kellemes beszélgető csoportok, ahová az új nickek belátásuk szerint csatlakoznak... vagy nem..

Előzmény: WC . (3253)
WC . Creative Commons License 2016.01.10 0 0 3253

Köszönöm! Másold be javított formában a technik.mod.topikba kérlek.

Hát ha örülnek neki ott. :-)))

Előzmény: Törölt nick (3252)
Törölt nick Creative Commons License 2016.01.10 -1 0 3251

OK."Megvan Oszi"/Bors cimű tv sorozat MTV/ sikerült ,de miután úgyis csak virtuális ügy  lényegtelen....

Asz,M.adatok  szerint élő .....

Előzmény: Törölt nick (3250)
Törölt nick Creative Commons License 2016.01.10 0 1 3250

Érdekes ez a "virtuális" világ két okból is:

1.Nagyon is valós és nagyon is fájó sértéseket tud okozni

2.Valamint annyira virtuális ,hogy a két profi állami adatbázisban/IM,CB/ sem, szerepel

Na erre kössél csomót....

üdv

Előzmény: Lampel (3249)
Lampel Creative Commons License 2016.01.10 0 0 3249

"...Csak a középkori pápák/vagy talpnyalóik róluk/ állították magukról,hogy tévedhetetlenek..."

Te csak azt hiszed!

Nekem pl. jónéhány nicknevem, többek közt a legelső is odaveszett, amíg rájöttem, hogy bizony vannak az "egyenlők", meg az "egyenlőbbek".

...ez egy ilyen - vrtuális - világ :-)

Előzmény: Törölt nick (3245)
Törölt nick Creative Commons License 2016.01.10 0 0 3247

Nem tudom kezd elmenni a kedvem az egésztől.Néhány pláne jelenleg vagy korábban a fegyveres szakmában ténykedőktől kaptam privát emilt,ami kellően lelombozott.A járhatalan ,csapdákkal tarkított mocsár vagy a korai középkori velencei uralkodók /dózsék/ udvarában uralkodó állapotok között ingadoztak a leveleik....Az óvatos udvaronc már reggel bevette az ellenmérget,valamint a ruhája alá a láncinget,hogy sem megmérgezni,sem leszúrni ne tudják....

No ennyit a humorról,de nem tudom kell-e ez nekem vénségemre....A régi gyűlések hangulatára emlékeztet amikor a kedves kollegák velem mondatták el mindenki sérelmét"Te olyan jól megtudod fogalmazni,szólalj fel" aztán én nem kaptam jutalmat,előléptetést stb ők meg lazán sajnálkozva "másfelé néztek"

Sic transit,gloria mundi"

üdv

Előzmény: nememecsekk (3246)
nememecsekk Creative Commons License 2016.01.10 -1 0 3246

Itt,még mindig alapvető identitási problémák mutatkoznak.Még(mindig) nem tiszta,hogy a fórum körül,ki-kiért(miért)van rendszeresítve!

Egy időben eluralkodott az a fals felfogás,hogy "kezet lábat mosva"kússzál a modik elé,ha valami bajod van.Néhányan,még mindig ennek az "inteligens megközelítésnek" a bűvkörében lebegnek.

Márpedig,"onnan" nézve,nehéz értékelni,néhány "agyament fórumozó" látásmódját!

Előzmény: Törölt nick (3245)
Törölt nick Creative Commons License 2016.01.10 0 1 3245

Csak a középkori pápák/vagy talpnyalóik róluk/ állították magukról,hogy tévedhetetlenek.

Nem hiszem ,hogy a moderátor megbízással ténykedő fórumtársak ilyenek volnának!

Tehát mindenkinek hasznos,befogadónak lenni a hasznos ötletekre,más fórumokon rég

bevett moderálási módszerekre.... 

Előzmény: Törölt nick (3243)
Törölt nick Creative Commons License 2016.01.10 -1 0 3243

néhány megszívlelendő moderálási tippet adtam

Majd el is fogadák?? ?:-DD

Nehogymán a nyúl vigye a puskát!

Előzmény: Törölt nick (3241)
Törölt nick Creative Commons License 2016.01.10 0 0 3242

*beszúrás:

Helyesen :  a merev mérlegelés nélküli "radírozás" ellen,mert a mindenféle moderáció célja etc

Előzmény: Törölt nick (3241)
Törölt nick Creative Commons License 2016.01.10 0 0 3241

Moderátor urak és hölgyek!

Bár a fórum egyetlen rovata sem "Mózes kőbe vésett táblája"amely mozdíthatatlan,de elfogadom

Nos ,úgy látszik ebben a topicba való inkább a felvetésem ami nem magyarázkodás!Tudnillik nekem nem kell magyarázkodnom.Ellenben néhány megszívlelendő moderálási tippet adtam a

a merev "radírozás" és a moderácíó igazi célja a "zavartalan és hasznos levelezés biztosítása

és KISZOLGÁLÁSA" terén" a közösség érdekében.

üdv

WC . Creative Commons License 2016.01.09 -1 0 3240

+1 !

Előzmény: Törölt nick (3239)
Törölt nick Creative Commons License 2016.01.09 0 0 3239

Világos, OK.ha ezt írja elő a száraz protokoll,bár nem tudom,mert nem láttam , "ki köpött  a levesbe"hogy amiatt, végül mégis a törlés mellett döntöttél

DE momentán a WC-vel folytatott levelezés,abszolúte előremutató írányt vett.

a hsz-ek /mindkettőnké/ tartalmazott a sokat kárhoztatott "troll" témában új szempontokat

amiből kiderült ,hogy mindenki JÓT akart.Végül mindketten kifejeztük az iránti szándékunkat ,hogy igényes szakmai eszmecserére/kevésbé vitára/szükség van.Tehát ebből konszenzus alakult volna ki.....Azt hiszem abban egyetértünk ,hogy a fórum "nem hemzseg" igazán,"míves"

hozzászólásoktól,annál inkább igénytelen hárommondatos "gorillapárbeszédekből",kötekedésekből,állandó "ugrásra készen várakozóktól "

üdvözlettel

Előzmény: trollgyalu (3238)
trollgyalu Creative Commons License 2016.01.08 0 0 3238

Ha "levegőben lógva" önállóan meghagyom, értelmetlen, ezért töröltem.

Előzmény: Törölt nick (3233)
Törölt nick Creative Commons License 2016.01.08 0 0 3235

Nem  tudom,egy korábbi vitában a Joe küldött egy az "alkotói csoportról " készült vidám fényképet,ott nő nem volt látható,különösen fegyveres moderátornak nem tartom valószinűnek...

de hát mit lehet tudni....

üdv

Előzmény: Törölt nick (3234)
Törölt nick Creative Commons License 2016.01.08 0 0 3233

Moderátor Urak!

Bár nem tudom még ki mindenki,írt még hozzá helytelenítendő hozzászólásokat,mert mire "gyanútlanul" bekapcsoltam a lánctörlés részeként a három hozzászólásom törölve lett,DE a törölt hozzászólásaim mind etikailag,mind stilisztikailag helytállóak voltak és azokat változatlanul fenntartom!

Derrickmanus Creative Commons License 2016.01.08 0 0 3232

Kifejtenéd bővebben?

Kíváncsivá tett a kijelentésed de én nem találtam erre utaló nyomot egyik általad megjelölt topikban sem!!!

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=138042915&t=9215894

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=138043267&t=9215894

bradfordiala Creative Commons License 2016.01.07 0 0 3231

Előzmény: SzótlanJoe (3230)
SzótlanJoe Creative Commons License 2016.01.07 0 0 3230

1:1

tévedni emberi nickes dolog..

Előzmény: bradfordiala (3229)
bradfordiala Creative Commons License 2016.01.07 0 0 3229

"Másod...huszad nicked sem engedélyezett addig a fegyveres (technika) fórumokon!"

Utána kerestem, igaza volt Joenak részben. Én a fenti kijelentésből vontam le a következtetést, hogy a fő nick mellett látja az összes másodnicket és erre emlékeztem. Tényleg nem írta soha, hogy a fő nickhez tartozó másodnickeket látja. Most akkor én követlek meg Joe.

bradfordiala Creative Commons License 2016.01.07 0 0 3227

Ez biztosan technikai probléma. Ezekkel a nickekkel a létrehozásuk pillanatától nem lehetett fórumozni. Ezért is lett ennyi belőlük. az emberfia létrehoz egy nikket nem működik. Erre csinál egy másikat az se. Újabbat és ujabbat aztán valamikor később új kísérlet és az működik. Néha, néha meg nem. Az meg, hogy a beírás milyen néven fog meglenni az teljesen összevissza.

Előzmény: Törölt nick (3226)
python 357 Creative Commons License 2016.01.06 0 0 3225

Magad ellen beszélsz?....:-D.......Jól vagy?....Hi-hi-hi 

Előzmény: WC . (3224)
WC . Creative Commons License 2016.01.06 0 0 3224

Ne etesd Pitesz!- itasd! :-)

Előzmény: python 357 (3223)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!