Szia! Milyen az állaga a csomónak kemény vagy lágy! Nekem is volt ilyen! Én egy steril vagy fertőtlenített tűvel egy kicsit fel szúrtam és ha van benne váladék az kinyomtam egy kicsit vérzik de nem lessz tőlle semmi baja! Utána egy kis betadin oldat rá!
https://docs.google.com/forms/d/1iClnCAXzFNAfGOCzjGG9O9ThV0rwB5B6-eVzYberrI0/viewform Helló, kitöltenétek nekem ezt a kérdőívet? A madarász társadalom érdekében :)
én Ácson vettem, ha gondolod megadom a tel. számát akitol vettem, szép pulykák, parlagi bronzszínuek, szép nagyok, bár én novemberbe vettem de lehet hogy még van neki.
szia mindenkinek!tanácsot szeretnék kérni tőletek!vettem két pulyka tojót szeretnék velük keltetni az a kérdésem hogy ha nincs pulykakakasom ugyis tojnak?ugyis megülnek?
Volna 3 pulykám eladó.Egy fekete bak,egy sötétebb cirmákos tojó,egy vörös tojó.Az első kettő idén lessz egyéves,a vörös kétéves.Monorra tudom esetleg vinni de csak ha biztos,hogy kell.Annyi még,hogy a egyévesek nem nagy testűek,és mindháromnak megvan vágva a szárnya sajnos.