Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Rendszer váltás miatt eladó hibátlan, karcmentes állapotú Panasonic GX9 vázam. Szerettem kis mérete és nagy tudása miatt, a mikronégyharmad rendszer egy jeles képviselője. Jár hozzá 2 gyári akksi és egy jó minőségű utángyártott. Valamint egy töltő 2 akksi számára. Garancia már nincs rá, de megvannak a papírjai is. Az objektíveket külön hirdetem meg. Mindössze 8600 expó készült vele.
Megtalálható: Dunaharaszti. Budapestre, Törökbálintra el tudom vinni komoly érdeklődő estén. Foxpost előreutalással a vevő felelősségére
Panasonic G7 váz és Olympus 17 f2.8 objektív eladó.
Eladó egy nagyon megkímélt G7 váz, és Olympus 17mm f2.8 objektív, lehetőleg egyben. Aváz karcmentes, abszolút megkímélt, az obi karc, gomba, pormentes. Gyári töltő, kifogástalan akku, a váz doboza nincs meg, expo: kb. 30000 körül.
Eladó kategóriaváltás miatt egy Panasonic G7 m/43 rendszerű fényképezőgép váz.
SN: WE5HB001004
Első tulajdonos vagyok, doboza, papírjai, gyári tartozékai megvannak. Ahogy az expószámból is látszik (4782) keveset, főleg hobbicélra és videózásra volt használva, ezért megkímélt állapotban van. A szett része egy utángyártott, jó állapotú akkumulátor is a gyári mellé. Átvehető Gyula, Békéscsaba környékén személyesen vagy csomagként is elküldöm. Érdeklődni a vinczeattila1988(kukac)gmail(pont)com címen lehet!
Panasonic G80 váz. 2023 március közepéig garanciális, dobozával, papírjaival. Hibátlan műszaki és esztétikai állapotban, hátsó kijelzőjén védőfóliával, valamivel kevesebb mint 8500 expóval. Egy gyári + egy Jackal akksival, és töltővel természetesen. sn: WE0LB002818 ára: ELADVA
Olympus 12-40mm f2.8 pro. Hibátlan műszaki és megkímélt esztétikai állapotban. Lencséje por, gomba és karcmentes, polaroid UV-szűrő védi. Napellenzővel. sn: AC5334302 ára: 195.000huf
Olympus 25mm f1.8. Hibátlan műszaki állapotban. Lencséje por, gomba és karcmentes. sn: 346021371 ára: 65.000huf
Ára egyben: 240.000huf
Személyes átvétel Pécsen. Postázás megoldható.
Amennyiben érdekel, küldj privát üzenetet (e-mailben küldhetek további képeket), vagy hívj az alábbi számon: +3630nyolcnyolchat5379
Csere, beszámítás CSAK Canon EF végű Sigma 18-35 1.8 és 50-100 1.8-ra érdekelhet. Kizárólag személyes átvétellel, Budapest X. kerületben vagy Székesfehérváron.
email: bencegulyas89[kukac]gmail[pont]com
Panasonic G80 - 2. tulajdonosa vagyok, tartalék váz volt, néhány alkalommal használt. Doboza nincs, nyakpánttal, töltővel, 3 db gyári akksival eladó. S/N: WE7BB001178
110.000.-
Objektívek: Panasonic Lumix G Vario 12-60mm f/3.5-5.6 ASPH Power O.I.S. - GH6-al kitben vett, ki sem csomagolt, fóliás állapotban, 2025.06.15-ig garanciális. S/N: XB2DM203504 90.000.- A G80-al együtt erre kitalálhatunk valami jóárasított kombót.
Panasonic Leica DG Vario-Summilux 10-25mm f/1.7 - Külföldről vásárolt, már nem garanciális, karcmentes, hibátlan állapotban, szütyővel, dobozával. S/N: JE9KC101226
490.000.-
Olympus M Zuiko Digital ED 12-100mm f/4 IS Pro - Külföldről vásárolt, már nem garanciális, hibátlan állapotban. Optikailag és funkcionálisan hibátlan, a tubus külsején apróbb karcok, használati nyomok találhatók. Gyári doboz, szütyő jár hozzá. S/N: ACC250275 320.000.-
Venus Optics Laowa 7.5mm f/2 könnyitett verzió (ezüst) - Hazai vásárlás, már nem garanciális, de optikailag és funkcionálisan is hibátlan, doboza is megvan. Adok hozzá egy átmenetes ND szűrőt is. S/N: 5710 170.000.-
Viltrox EF-M2 II - Canon EF-m4/3-ad speedbooster, karcmentes állapotban, első-hátsó sapkával. S/N: nem találtam rajta.
az előző hirdetésemből a GH6, GH5s és a TTartisan objektív már elkelt, kérem ezekkel kapcsolatban már ne keressetek, az összes többivel csak bátran! :)
Eladó kategóriaváltás miatt egy Panasonic G7 m/43 rendszerű fényképezőgép váz.
SN: WE5HB001004
Első tulajdonos vagyok, doboza, papírjai, gyári tartozékai megvannak. Ahogy az expószámból is látszik (4782) keveset, főleg hobbicélra és videózásra volt használva, ezért megkímélt állapotban van. A szett része egy utángyártott, jó állapotú akkumulátor is a gyári mellé. Átvehető Gyula, Békéscsaba környékén személyesen vagy csomagként is elküldöm. Érdeklődni a vinczeattila1988(kukac)gmail(pont)com címen lehet!
Eladó a m4/3 felszerelésem. Az idők során próbáltam a saját szempontjaim szerinti legjobb eszközöket beszerezni, tehát egyik darab sem zsákbamacska, a maga nemében szerintem mindegyik a rendszer legjobbjának tekinthető.
Csere, beszámítás CSAK Canon EF végű Sigma 18-35 1.8 és 50-100 1.8-ra érdekelhet. Kizárólag személyes átvétellel, Budapest X. kerületben vagy Székesfehérváron.
Panasonic GH5s - 2. tulajdonosként, csak videóra használtam, már nem garanciális, doboza nincs meg, de újszerű állapotban, nyakpánttal, töltővel, egy db. utángyártott akksival eladó. Magyar menü nincs! S/N: WG0HC001011 360.000.-
Panasonic G80 - 2. tulajdonosa vagyok, tartalék váz volt, néhány alkalommal használt. Doboza nincs, nyakpánttal, töltővel, 3 db gyári akksival eladó. S/N: WE7BB001178 110.000.-
Objektívek: Panasonic Lumix G Vario 12-60mm f/3.5-5.6 ASPH Power O.I.S. - GH6-al kitben vett, ki sem csomagolt, fóliás állapotban, 2025.06.15-ig garanciális. S/N: XB2DM203504 90.000.-
Panasonic Leica DG Vario-Summilux 10-25mm f/1.7 - Külföldről vásárolt, már nem garanciális, karcmentes, hibátlan állapotban, szütyővel, dobozával. S/N: JE9KC101226 490.000.-
Olympus M Zuiko Digital ED 12-100mm f/4 IS Pro - Külföldről vásárolt, már nem garanciális, hibátlan állapotban. Optikailag és funkcionálisan hibátlan, a tubus külsején apróbb karcok, használati nyomok találhatók. Gyári doboz, szütyő jár hozzá. S/N: ACC250275 320.000.-
Olympus M.ZUIKO DIGITAL 40-150mm f/2.8 PRO - Második tulajdonosa vagyok, doboza, napellenzője nincs, optikailag és funkcionálisan hibátlan, a tubuson apróbb használati nyomok (az Olympus Pro objektíveknek alapvetően érzékenynek találom a külsejét). Szütyőjében eladó. S/N: ABV294038 290.000.-
Venus Optics Laowa 7.5mm f/2 könnyitett verzió (ezüst) - Hazai vásárlás, már nem garanciális, de optikailag és funkcionálisan is hibátlan, doboza is megvan. Adok hozzá egy átmenetes ND szűrőt is. S/N: 5710 170.000.-
TTartisan 50mm f/1.2 - a legfrissebben beszerzett darab, gyakorlatilag egy alkalommal volt használva, tehát teljesen új. Egy Jackal varioND és egy black-mist filterrel együtt lenne eladó, mivel nincs, és várhatóan nem is lesz ekkora szűrőmérettel más eszközöm. S/N: 850373761 50.000.-
Viltrox EF-M2 II - Canon EF-m4/3-ad speedbooster, karcmentes állapotban, első-hátsó sapkával. S/N: nem találtam rajta. 50.000.-
Eladó egy Olympus OMD E-M5 Mk1 szett, az alábbi tartalommal:
- Olympus M5 váz. Kb 25.00 expo. Sn:BFH203850 -70.000 Ft - Olympus M.Zuiko 45 mm F1.8 objektív - 50.000 Ft - Olympus M.Zuiko 14-45 mm F3.5-5.6 objektív - 25.000 Ft - Sigma DN 19mm F2.8 objektív - 35.000 Ft A vázhoz és a két fix objekítvhez megvannak a dobozok, minden tartozékkal (töltő, kábelek, vázsapkák, rendszervaku, stb). Minden tétel magyarországi vétel, kivéve a 45mm, amit Németországból hoztam. Minden darab megkímélt, rendesen működik. A váz kijelzőn üvegfólia van.
Ha lehet, egyben szeretném eladni, az ár ebben az esetben 170000 Ft. A személyes átvételt preferálnám Debrecenben, de Foxpost is OK.