Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
Egy barátom komoly, gyűjtőszámos hidegtűrő echinocereus, mamillaria, ill. escobaria kaktuszgyűjteményt ,2 - 3 éves növényeket ( több tucat növényről van szó ... ) cserélne kizárólag oltott adeniumokra...
Aki szeretné metszeni a fűzfáját szívesen aláállnék a felesleges biomasszának elsősorban Buda és vonzáskörzetében, van esetleg valakinek dugványozási gyakorlata, melyik hónapban ideális?
Akkor már csak egy probléma akad:én nem írtam boungainvillát, sem a lánykori nevén murvafürtöt. Sajnos nekem sincs, de nagyon szeretnék, mert igen-igen tetszik ez a szép futónövény
A Dáliagumó miatt ne aggódj; jövöre is jó lesz. Nálam jelenleg Fullhouse van; tudod nekem áprilisban mindent el kellett intéznem; aminek akkor nem jutott hely, az idén már nem is fog.