Keresés

Részletes keresés

hodográf Creative Commons License 2007.11.28 0 0 221
Igen, de nem mindegy a kiindulás, mert aszerint azért lehet kezelni.
Előzmény: Yv (220)
Yv Creative Commons License 2007.11.28 0 0 220
mindkettőt okozhatja mindkettő. de a talpbetét segít szvsz mindkét problémán. ha a gerinc volt a kiindulás akkor is leveszi róla a terhet.

nekem úgy volt, hogy egyszer elestem, kibicsaklott a bokám, ezért sántítottam, ezért megfájdult a hátam, aztán két csigolya közti tér deformlódott (vagymi)
Előzmény: AliceCsodaországban (218)
hodográf Creative Commons License 2007.11.28 0 0 219
Alíz, SZTK-t én kihagynám, a gerincközpontot kéne elérni valahogy inkább.
Előzmény: AliceCsodaországban (218)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2007.11.28 0 0 218
Na ujra beszéltem vele, éa hát megint elbizonytalanodtam, mert megrövidülhet a lába attól is, ha a csigolyái el vannak ferdülve. Írtam mailt ennek a budai gerincközpontnak, hogy adjanak infrmációt hogyan lehet hozzájuk bejelentkezni kivizsgálásra, de szarnak válaszolni. Most az lesz a vége, hogy kérek időpontot neki az sztk orthopédiára... illetve előtte el kell mennem valószinüleg a háziorvosnőhöz beutalót kérni.
Előzmény: Yv (217)
Yv Creative Commons License 2007.11.28 0 0 217
ettől símán fájhat a háta..
Előzmény: AliceCsodaországban (216)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2007.11.28 0 0 216
Na tessék... telefonált a nagyobbik lányom, hogy volt orthopédorvosnál, valami ludtalp bt-nél vagy hol. És azt mondta neki az orvos, hogy az a baja, hogy az egyik lába 2 cm-rel rövidebb...:-((( Hát igen, ő volt az aki csípőficammal született, de a 14 éves kontrollon teljesen normális volt a csípője, bár a versenyszerű sportolást nem ajánlották. Most majd el kell mennie megint kontrollra, meg magasítót venni a bal cipőjébe. Részleteket még nem tudok....
AliceCsodaországban Creative Commons License 2007.11.28 0 0 215
Na hála istennek, a testrabló ufók kezdenek kiszállni az unokámból, mert ezen a héten már nem volt vele semmi baj. Ma külön szólt az ovónő, hogy úgy látszik nagyon jó hatással van rá az, hogy ebéd után hazaviszem, mert mostanra teljesen lenyugodott. Eszik, iszik, játszik, nevetgél stb.

De hogy mi lesz belőle ha felnő... abba bele sem merek gondolni, mert a mai élményeim szerint leginkább valami selyemfiú vagy dzsigoló. A csoportbéli nagylánykák körében ugyanis elementáris gondoskodnivágyást vált ki a jelenléte. Ma konkrétan fel se tudtam öltöztetni, mert egy kislány kiragadta a kezemből és bevitte a fürdőbe kezet arcot mostni, közben: adj egy puszit Ivááááán... erre bejött még kettő, és ők is: Ivááán, adj egy puszit... Iván meg szeszélyesen vagy adott vagy nem. Aztán kicipelték az előtérbe, és ketten kezdték öltöztetni, én akkor már bele se szóltam, mert valahányszor segíteni akartam, fájdalmas rosszalló pillantást kaptam el. Mindeközben az unokám mintegy kegyet gyakorolva nyujtotta hol a karját, hol a lábát, hol a nyakát (sál).

Az ovónő, meg a dadus közben ott álltak velem együtt, és nevettek, aszondja a Záginéni, hogy higyjem el, a többi kicsi is aranyos, de csakis Ivánnal foglalkoznak, mert ő kifejezetten hagyja magát.... :-)))
Tipetupa Creative Commons License 2007.11.28 0 0 214

Férjem reakciója:

A-HA says:

a másik indok tényleg a mini-jégkorszak volt, és nem a teremőrök mondták, hanem egy volt kolléga...

Előzmény: H_G (212)
hodográf Creative Commons License 2007.11.28 0 0 213
Neked küldök épp mélt képekkel :)))
Előzmény: H_G (212)
H_G Creative Commons License 2007.11.28 0 0 212
Szerintem a teremőr hülye és inkább azért lehetett, mert a n.-alf. festészet fénykora a XVI-XVII. században egybeesett egy jól dokumentált mini jégkorszakkal.
Előzmény: Tipetupa (204)
Yv Creative Commons License 2007.11.28 0 0 211

pont most írtam a másikban, hogy bele kell húznom a diétába, mert a szép új kosztümömben úgy nézek ki, mint egy tehénke:)

a múltkor az állatorvosnál unatkoztam és megmértem magam:) és elhatároztam, hogy 15 kg-t le kell adjak. (bár már 10 is elég lenne a magasságomhoz, de a lelkemnek jót tenne a 15.)

tegnap pedig a kosztümös élmény rátett még egy lapáttal, mostantól keményebb fogyórúra következik.

Előzmény: Tipetupa (209)
cicó Creative Commons License 2007.11.28 0 0 210

Inkább arra alapoztam, hogy egyszer mikor síelni voltunk éjszaka leesett vagy 20 centi hó (olaszoknál) folyamatosan takarítottak,reggel kilencre a főutak járhatóak voltak.Szóval a pikk-pakk működött:)

De nyilván ez spéci eset...

Ez a "dugok az egész városban" tetszett :))

Előzmény: franciacsibe (199)
Tipetupa Creative Commons License 2007.11.28 0 0 209
Olyan mértékű elhízásnál mint az enyém, ez csak csepp a tengerben. :-(
Előzmény: Yv (208)
Yv Creative Commons License 2007.11.28 0 0 208
vagy mégis?:)
Előzmény: Tipetupa (207)
Tipetupa Creative Commons License 2007.11.28 0 0 207

Igen, de ahhoz már hozzászokhatott, rendszeresen teszem. :-)

Meg fogytam 9 kilót, de kabátban az úgyszem látszik.

Előzmény: franciacsibe (202)
Tipetupa Creative Commons License 2007.11.28 0 0 206

Használ esetleg Fastum gélt?

:-)

Előzmény: AliceCsodaországban (190)
Tipetupa Creative Commons License 2007.11.28 0 0 205

Írsz még valami vígasztalót nekem?

:-)))

Előzmény: AliceCsodaországban (188)
Tipetupa Creative Commons License 2007.11.28 0 0 204

Milyen hóhoz?

:-)))

Itt nagyon-nagyon-nagyon ritkán esik a hó. 

Amikor kijöttünk, akkor az első években országjárást tartottunk. Rengeteg múzeumba elmentünk. Férjemnek egy idő után szemet szúrt, hogy egy csomó olyan képet festettek amin gyönyörű havas táj van. Aztán az egyik múzeumban felvilágosították, hogy azért, mert annyira ritka jelenség, hogy a festők fontosnak tartották megörökíteni. :-)

Egyeske északon a jegesmedvéknél van gyakorlaton egész héten. Ne izgulj a válasz miatt.

Előzmény: franciacsibe (199)
franciacsibe Creative Commons License 2007.11.28 0 0 203
ez klasszikus - a sotettol Luka is fel, bar most mar ejjelifeny nelkul alszik, mert megmutattk neki, hogy kintrol beszurodik a lampak fenye :)
de pl egy sotet szobaba nem megy be egyedul, szerintem vki jol megijesztette, mindig jon, hogy kapcsoljam fel a villanyt :)
a hiszti nalunk ugy megy, hogy szivettepoen sir, elvonul es lefekszik, es duzzog egy sort. Aztan ha kiduzzogta magat, kikiabal a szobabol, hogy mar nem sirok! befejeztem a hisztit! es olyankor menni kell es megolelni :)de ez nekem boven az elviselhetoseg hatarain belul mozog, nem is panaskzodom.
Előzmény: AliceCsodaországban (115)
franciacsibe Creative Commons License 2007.11.28 0 0 202
:-DDDDDD

(biztos hajat festettel vagy ilyesmi :)))))))

Előzmény: Tipetupa (151)
franciacsibe Creative Commons License 2007.11.28 0 0 201
es mindenki attol fel (szerintem joggal), hogy az lesz mint ket eve, mindenhova kiterjed a dolog. Tegnap majdnem sirtam a tv elott, a hulye allatok pl. felgyujtottak az ovit (de minek??? az o gyerekeiknek epult, a kicsik semmirol nem tehetnek, csak alltak es neztek ertetlenul reggel a romok elott, ami az ovijuk volt, tobb gyerek sirt, ezt mutattak, igy pont karacsony elott es pont a gyerekekkel megtenni ezt, idiotak!!!), felgyujtottak a konyvtarat, autokereskedest, betortek az osszes kirakatot, es a rendorokre vadaszpuskakkal lonek (meg a mentosokre is, ez is egy agyrem).
Mindezt ket idiota kolok miatt, aki scooteren szaguldoznak esz nelkul, meg bukosisak nelkul. Barki eluthette volna oket, most egy rendorauto volt.
(ket eve azon indult ki a dolog, hogy a rendorok uldoztek par fiatalt motorlopas miatt, azoknak az idiotaknak meg nem volt jobb otletuk, mint egy trafohazban elrejtozni, persze ottmaradtak...)
Es tenyleg nagyon remelem, hogy nem terjed el a dolog, nalam meg okes, de itt pl. a Lovagnal, ket eve egy csomo autot felgyujtottak, meg a gyogyszertarat meg az ovikat...
Előzmény: Maminti (161)
franciacsibe Creative Commons License 2007.11.28 0 0 200
huuu, a vakarast hogy utalom viszont reggelente, korabban elindulni, a ket gyerek a kocsiban veszekszik mig en probalom a szelvedot valamennyire megtisztitani es persze kesesben vagyunk....
Előzmény: cicó (167)
franciacsibe Creative Commons License 2007.11.28 0 0 199
"pikk-pakk letakarítják főleg arrafelé"
ezen jot mosolyogtam.
a kolbaszbol van a kerites tipikus esete...
en csak azt tudom, hogy ha itt szall ket hopihe (na jo, nem gyakran, telente 3-4 nap), akkor dugok az egesz varosban es a kornyezo autopalyakon, a tomegkozlekedes leall, az emberek nem mennek be a munkahlyukre es egyaltalan, teljes a kaosz.
mondjuk nyilvan Tipeek eszakabbra laknak, ott talan hozza vannak szokva a hohoz.

Jo utat, Tipetupa!!!! (es koszi a ramgondolast vasarnap meg a mailt, majd irok a leanyzonak is, el vagyok havazva a mailekkel)
Előzmény: cicó (178)
franciacsibe Creative Commons License 2007.11.28 0 0 198
segit nyogni.. :-DDDDDDDDD
Előzmény: AliceCsodaországban (185)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2007.11.28 0 0 197
Régen legalább gusztusos volt, most meg oylan mint akit valami haláltáborból szalajtottak. Lelke rajta...
Előzmény: cicó (196)
cicó Creative Commons License 2007.11.27 0 0 196
Nézem ezt a Pokrvitsák Mónit...régen kissé dundus volt, akkor sem volt egy szépségkirálynő, de most egyenesen borzalmas olyan mint egy fogpiszkáló...ez is átesett a ló másik felére...
Tóthika Creative Commons License 2007.11.27 0 0 195
Inkább az idegei készültek ki. :-) Amúgy se volt kedve menni, a hó már csak a hab volt a tortán, meg a melóval is szívott. :-(
Előzmény: AliceCsodaországban (194)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2007.11.27 0 0 194
Hogy van a lába???
Előzmény: Tóthika (193)
Tóthika Creative Commons License 2007.11.27 0 0 193
Mindenesetre behordtam az ásványvizeket a kocsiból. Valahogy nem értékeltem volna, ha reggel 36 repedt üveget találok a csomagtartóban. :-) Persze az Ember is ilyenkor húzza el a csíkot. ;-) Szegény ment Poszonyba melózni, reggel nyolckor indult, és délután ért oda, olyan dugó volt mindenfelé.
Előzmény: cicó (191)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2007.11.27 0 0 192
Ja.. kezdem megérteni, hogy miért is bírnak annyit beszélni az időjárásról. :-)))
Előzmény: cicó (191)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!