" Szeretném látni azt a felvételt, ahogy Lengyel kárt akar tenni magában "
Kérd Népszaváéktól, nekik talán már megvan ... :-)
" Népszava Online - Belpolitika 2007. július 10. kedd | 05:52 Lengyel ellen ügyészségi eljárás indult - a politikus szerint megverték a járőrök
Hivatalos személy elleni erőszak miatt indult eljárás Lengyel Zoltán fideszes országgyűlési képviselő ellen, miután vasárnap éjjel egy rutinellenőrzésnél összetűzésbe keveredett két rendőrjárőrrel. Az ügyben a Központi Nyomozó Főügyészség folytat vizsgálatot.
Összetűzésbe keveredett két rendőrjárőrrel a Fidesz egyik képviselője, miután igazoltatták a Lánchídnál lévő Alagútnál vasárnap este - értesült lapunk. Megbízható forrásaink szerint Lengyel Zoltán nem tudta magát igazolni, egyedül parlamenti parkolókártyája volt nála, de az nem elég az azonosításhoz. Úgy tudjuk, hogy Lengyel közölte a rendőrökkel: országgyűlési képviselő, de személyi adatait már nem mondta meg a járőröknek. Az egyik tanú szerint a képviselő és a rendőrök között ezután kisebb dulakodás alakult ki és információink szerint Lengyel - véletlenül vagy tudatosan - megütötte az egyik járőrt.
A fideszes honatyát az I. kerületi kapitányságra kísérték, ahol értesüléseink szerint a képviselő "megpróbált kárt tenni magában". Megbízható, de hivatalos forrásból egyelőre meg nem erősített forrásaink szerint többször is a "földhöz verte magát" és közben hangoztatta, hogy "sérülései miatt majd a brutális rendőröket teszi felelőssé". A rendőrkapitányság épületében azonban biztonsági kamerák vannak, amelyek állítólag felvették az esetet, s ezen tudomásunk szerint jól látszik: a képviselőt senki nem bántotta.
Valaki válaszolja azt meg, hogy a Rendőrei miért éjszaka portyáznak azonosító nélkűl.Az igazoltatásí tapasztalatok nagyon rosszak, mert sok esetben ilyenkor van az, hogy saját zsebre dolgoznak és ez nem legenda.Lengyel valami olyasmit mondott, hogy kettő járgány volt, de az egyik elhajtott mikor őt kirángatták a kocsiból, és arra akarták kényszeríteni, hogy szálljon be egy másíkba, mire mondta, hogy mindjárt itt a papirja, erre tarkon nyomták, és ütlegelték, miközben a kocsija motorja még járt.Ezekután szállították az I.ker kapra, két óra fogda, de Mentöt hívtak, akik ellátták, s utánna a Jánosba szállították.Az Ő kérésére vették le töle a vért(alkohol teszt), amit tegnap megkapott, és 0.00 lett..Fényképfelvételek, létlelet és egyébb doksíkkal együtt feljelentést tesz.Nagyonérdekes, de az őszi események után én már semmin nem csodálkozom, hísz akkor is kimosták őket a szarból és többször későbbiekben lehetett bebízonyítani, hogy egymásnak hamis tanuztak.A legédesebb az volt, mikor hat Rendőr azt vallotta, hogy megtámadta őket egy tüntető, s mikor kíderűlt, hogy az illető 70 éves 50 kilos mamika a biró elájult, és nem látta bizonyítottnak a cselekmény bekövetkeztét.Ilyen eset rengeteg volt, hogy csapatostól mentek tanunak, s kíderűlt, hogy a vádlott nem is járt arra, ahol ők szolgáltak.Ezek után mit gondoljon az ember.
szereném látni én is... csak már valamit szeretnék látni. egy kurva tényt, vidót, valamit. vagy majd itt is DNS, ilyen vizsgálat, olyan vizsgálat, szépen el lesz mosva minden és soha a büdös életben nem derül ki mi volt.
sajnos az a baj, hogy a jelenlegi politikai / közögazgatási állapotban mindkét eset lehetséges:
vagy
- bunkó rendőrök vertek meg tényleg totálisan paraszt módon egy ártatlan parlamenti képviselőt
vagy
- bunkó parlamenti képviselő ferdit, nem mond igazat, sőt esetleg nagyon ferdit, hogy ezzel politikai előnyt kovácsoljon
az a kurva nagy sajnos, hogy mind a kettő abszurd szitu lehet valós.
Ez attol fugg, hogy pontosan mi tortent. Lehet, hogy a kepviselo ur beszolt a rendoroknek vagy kiabalt veluk. Ha a zsaruk mindenaron meg akartak volna rakni akkor nem hagyjak, hogy elotte telefonaljon. Ha tenyleg van felvetel akkor ez kornatsem ongol, sot a kepviselo lesz nagy bajban. Mivel egy rendor is megserult, ilyenkor hivatalbol fel kell jelenteni a delikvenst. Vajon a mentelmi jogai moge bujo kepviselok valoban azt hiszik, hogy a torveny felett allnak?
Lengyel Zoltán most fogalmazandó feljelentésében külőn sérelmezi, hogy kárt tettek a felvonulásra drága pénzen vásárolt jelmezében. Elszakadt a flitteres melltartója.
Szeretném látni azt a felvételt, ahogy Lengyel kárt akar tenni magában, ahogy megrúgdalja a hátát és a veséit, bemos magának úgy a szeme alá, hogy frankón véraláfutásos lesz, továbbá megbilincseli a kezeit, hogy kiserken a vére.
Te, én nagyon örülök, hogy van a rendőröknek videója! Remélem, térfigyelő is van az Alagút bejáratának közelében.
Helytelen, szabálytalan, ha valakinél nincsenek személyi okmányok, de számomra érthető: velem is megtörtént, hogy az egész paksamétát otthon felejtettem. Halál ideges voltam, miután észrevettem, de szerencsére megúsztam. Mármost nekem az a kérdésem, hogy ha valaki így jár, akkor feltétlenül össze kell verni?
A képviselő a maga-csinálta hülye helyzetben azt az egyetlen dolgot tette, amit tehetett: telefonált egy rokonának, hozná be a papírjait az I.ker-i kapitányságra.
Rövidesen ott is volt az útlevél.
Én nem értem, miért vonszolták ki a kocsijából, miért teperték földre, miért ütlegelték
a rendőrnek látszó erőszakoskodók és hogyan van az, hogy még ők próbálnak feljelentgetni, miután ekkora rohadt nagy öngólt löttek megint?
Miért vonszolták be a földön a tehetetlenné tett embert? Tényleg azt hiszik ezek az egyenruhába bujtatott vadállatok, hogy ők törvény fölött állnak?
a rendőrségnek felvétele van arról hogy a képviselő kárt akar tenni magában? miért is?
esetleg azért, hogy igy meg tudja gyanusitani a rend őreit, akkor mentelmi jog elvesz, pártállástól független pellengére állit, sőt! javaslom, hogy ha nem sikerült annyi kárt tennie magában mint amennyit szeretett volna, akkor a rend őrei esetleg segithetnek neki és mondjuk lerúghatják a veséit... aztán mindenhova kiplakátolni, hogy pontosan mi történt, meg hogy ki ez a csóka... csak hogy ne az történjen ami ilyenkor szokott: pontosan az: hogy hibázó politikust jövőhéttől majd lemond/atják, 3 hétig kussol, aztán majd egy másik közpénzen támogatott szakértői stb állásban már ül is ugyanott ahol eddig ült...
És te, a jóisten legjobb közgazdásza azt hiszed, hogy az ilyen lépések, mint osztogatás és stb. az azonnal és félreismerhetetlenül látszik egy akkora kalapban, mint az ország költségvetése. Szerinted. Ezek a dolgok olyan kettő-négy év múlva szoktak a felszínre kerülni. A fityisz olyan jól élt '98 és '01 között a Bokros-csomagból (persze valójában a mi pénzünkből), hogy Bokrosra azóta sem szólnak egy rossz szót sem. Persze rájöttek, hogy megágyazott nekik. Az a fosztogatás, amit fityisz mutatott be '98 és '02 között, messze fölülmúlt minden addigit. Persze tudták, hogy ez véget fog érni, de gondolták, majd csak megoldják valahogy... :-( Hát valahogy ők is úgy gondolhatták, ha már meglesz a tőke, akkor minden könnyebb lesz, ha már nem is lehet tovább rabolni. Erre nézve szeretném itt Rockefellert idézni: Minden üzletem törvényes, csak az első egymillió dollárról ne kérdezzenek...
Medgyessy meg Gyurcsány főképpen az előző éra féktelensége miatt ült 2003-tól nyakig a szarban, de némi mutogatáson kívül semmiképpen nem állt érdekükben leleplezni a tényeket, mert holló hollónak ugye nem vájja ki a szemét...
Ne gyere itt nekem különbségekkel, ugyanaz a rablóbanda mindkettő, csak a maszoposok jobban rejtik el a piszkos ügyeket.
Hogy leült ez a topik, mióta kiderült, hogy a rendőröknek videója van a cirkuszoló gatyásról! Valamelyik rendőr igazán feltehetné a youtube-ra. Vagy a jujj.hu-ra, hogy stílusos legyen. :-)
:-))))))) Csak a vállamat tudom erre vonogatni... :-))) Nem akarom tovább offolni a topikot, erre itt van vágyaktengere :-). De annyi azért kikívánkozik belőlem, hogy bár mindkét oldalt (mert most csak ez a kettő van) kellően utálom, azért nekem mindig az úgynevezett jobboldalról tűnt úgy hogy nagyobb ívben szarik az ún. demokráciára, és még a látszat sem igazán érdekli. összefoglalva: a jobboldalon lévő megélhatési politikusokat azért utálom egy árnyalattal jobban, mert náluk gyakrabban és átlátszóbban tettenérhető az, hogy hülyének nézik a választóikat. Egyébként meg mehetnének a búsba mindannyian...
"Az tény, hogy félmeztelenül nem lehet vezetni biztonsági okokból. Ha nagyobb sebességnél nekirepül pl egy darázs a sofőrnek, megijed és elrántja a kormányt stb."
A tárgyi hűség kedvéért, amikor ezek a nemzetvesztőszocik törvénybe akarták pikkelyezni, hogy a mentesség pl. a szondafújásra ne vonatkozzon, a fidesz elfűrészelte...:}}}