Keresés

Részletes keresés

sipric_ Creative Commons License 2007.07.06 0 0 51
Írom a statisztikát: eddig 2 hústól undorodó olvtárs közül 2-nek lett lánya. Ez barátok közt is 100 %-os arány, viszont még nem reprezentatív minta. Többiek?

A hús akkor a legkillerebb, amikor ténylegesen hús alakja van. Nekem 3 hete már a vega koszakomban lecsúszott egy cheeseburger, de kb. úgy mentem a McDonaldsba, mintha egy mágnes vonzana :) azóta viszont semmi, rá se bírok gondolni.

A vércsoportnak van köze az evési szokásokhoz?
Előzmény: mizseiszilvi (45)
mizseiszilvi Creative Commons License 2007.07.06 0 0 50
nem szeretném egyenlőre, de köszi a felajánlást :))
Előzmény: Caitlin (43)
Titanilla_202 Creative Commons License 2007.07.06 0 0 48
Én csak azt tudom, hogy bármitől is undorodtam a terhesség alatt, főleg az elején, az már elmúlt. Sajnos... ;))
mizseiszilvi Creative Commons License 2007.07.06 0 0 49
tudom :))

Van egy 10 hónapos kislányunk, Boglárka. Ő az:

(kép címe: kukuuucs!)
Előzmény: sipric_ (42)
mizseiszilvi Creative Commons License 2007.07.06 0 0 47
Ööö... arról tudnék... :DD
Én majd pár év múlva szeretnék újból ekkora csávába kerülni :))
Előzmény: Caitlin (41)
mizseiszilvi Creative Commons License 2007.07.06 0 0 45
Na, ha már babatéma:
Én mint 0-ás vércsoportú és abszolut ragadozó-vadász típus, a terhességem alatt alig bírtam húst enni. Az első és a második trimesztert szinte teljesen húsmentesen, a harmadikat minimális húsevéssel csináltam végig. A csirkétől viszont azóta is szinte undorodom... A terhesség alatt még a látványát is kerültem, a szagától meg öklendeztem rendesen.
Ki hogy viszonyul(t) a gyorséttermi kajákhoz a terhesség alatt?
Tudom, hogy szemétkaja, de azt ettem volna állandóan (nem ettem sokszor, mert tőlünk elég messze van gyorsétterem és mert tudom, hogy nem egészséges).

(ööö... és jobbra fordultam 'utána'... :)) lány lett, de lányt is szerettünk volna)
sipric_ Creative Commons License 2007.07.06 0 0 44
most ez komoly? :) Én a veszprémi programok közül az Utcazene-fesztivált hiányolom, nem látom sehol a műsorok között. Behalt volna ez a próbálkozás?
Előzmény: Caitlin (37)
Titanilla_202 Creative Commons License 2007.07.06 0 0 46

Amúgy te végig olvastál minket, vagy csak most tértél vissza? :)

Nekem már a 12. hetin mondta az orvos, hogy mintha lenne valami a lába között... bár aztán visszaszívta, hogy ez még nem biztos ám, mert nagyon kicsi még. :)

András sétál:

Előzmény: sipric_ (40)
Caitlin Creative Commons License 2007.07.06 0 0 43
bocs :) de ha szeretned gratulalok neked is... csak addig talald ki mihez! :)
Előzmény: mizseiszilvi (39)
sipric_ Creative Commons License 2007.07.06 0 0 42
nyugi, nyugi, szerintem nekem válaszolt :))

egyébként szia, welcome. Nálatok már van egy kislány, ugye?
Caitlin Creative Commons License 2007.07.06 0 0 41
az akkor mar 12+ heti alberlohoz :)
sipric_ Creative Commons License 2007.07.06 0 0 40
szia :) gratz a megérzéshez és az "eredményéhez" is! egy képet felteszel a szépnevűről?
Előzmény: Titanilla_202 (36)
mizseiszilvi Creative Commons License 2007.07.06 0 0 39
tejóég! mihez??? :))
Előzmény: Caitlin (38)
Caitlin Creative Commons License 2007.07.06 0 0 38
akkor en jo szokasomhoz hiven majd jovo heten gratualok neked hangosan :)
Előzmény: mizseiszilvi (34)
Caitlin Creative Commons License 2007.07.06 0 0 37
ha mar veszprem: 2007. június 15-17. Anyósfesztivál
Szívesen látná anyósát egy hétpróbán? Esetleg egy sodrófahajító versenyen? Netán Önnek van a legszebb anyósa? Küldje el hozzánk, itt minden kiderül! Jöjjenek menyek és vejek kíséretében a harmadik Országos Anyósfesztiválra, melynek ez alkalommal a veszprémi Betekints-völgy ad helyet. A többnapos programon a család minden tagja megtalálja a kedvére való elfoglaltságot.
www.szeporszag-fesztival.hu
.
gonosz vagyok ha hianyolom az anyosvicc-mondo versenyt?
Titanilla_202 Creative Commons License 2007.07.06 0 0 36
Sziasztok. :) Nos, én fiút éreztem, és az is lett. :))
Caitlin Creative Commons License 2007.07.06 0 0 35
programajanlanek, ha nem baj: http://www.veszpremfest.hu/prog_musor.htm
.
lesz New York Voices (swing). nekem orok kedvenc! :) szerintem az egyik legprofibb csapat akiket ismerek. (es karpotlom majd magam veluk, mert a miles davis koncertet kihagytam :( ujra. remelem jon meg a kozelbe.....)
mizseiszilvi Creative Commons License 2007.07.06 0 0 34
Sziasztok!! :))) Beadnám a csatlakozási kérelmemet... :))

Ismerős egy-két név nekem más topicokból, de azokban csak RO vagyok.
sipric_ Creative Commons License 2007.07.06 0 0 33
az az új már nem is annyira új ;) de igen. most 11+1.
Előzmény: Caitlin (32)
Caitlin Creative Commons License 2007.07.06 0 0 32
olvastam, de nem mindenkinel volt osszefoglalo....
.
ketteske majd jon, csak elobb a hullamvolgyon kell atkelnunk. de a prototipus annyira jo lett, h kar lenne ennyiben hagyni :)) es en eleve -ha mar ketteskerol egyaltalan szo van :)- a 3-4+ ev korkulonbsegben hiszek.
.
volna csomo kerdesem de ugy latom nem nagyon akasz orszag vilag ele tarni mindent :) pl., h akkor most ez uj ferjtol van ez a baba? es pontosna hol is tartasz? :) meg ilyenek... tudod: csak a reszletek erdekelnek :)
Előzmény: sipric_ (29)
sipric_ Creative Commons License 2007.07.06 0 0 31
Megrögzött baloldali (alvó) vagyok :)
Összefoglalva: balrafordulás, húsnemkívánás azt jelenti a népi hiedelem alapján, hogy fiút képzelsz, de lányod lesz. :)
Előzmény: stunc (28)
ecsv Creative Commons License 2007.07.06 0 0 30
Én Dénesnél egészen biztos voltam benne, hogy fiú lesz és az is :) Kornélnál viszont abban voltam biztos végig, hogy lány, aztán mégsem :))))
Előzmény: stunc (28)
sipric_ Creative Commons License 2007.07.06 0 0 29
Caitlin, a Régóta várom elmúlt 2-3 napi termésében a fontos infokat megtalálod, ha marad vmi, kérdezz nyugodtan!
és ti? Ketteske? Bár, ha jól emlékszem, te egy gyereket szerettél volna. Nem kaptatok kedvet a jól sikerült kezdet után a folytatásra? ;)
Előzmény: Caitlin (23)
stunc Creative Commons License 2007.07.06 0 0 28
Akkor lányod lesz! Legalábbis ismeretségi körömben minden mama megérzése csalt mostanában. De lehet, hogy te leszel a kivétel:) És te melyik oldaladra fordultál? Csak, hogy dokumentálva legyen az utókornak;)
Előzmény: sipric_ (27)
sipric_ Creative Commons License 2007.07.06 0 0 27
:)) erre a népi babona azt mondja, hogy: ööö...

én egyébként abszolút fiút érzek, ennek ellenére nem kívánom a húst, sőt, kifejezetten undorodom tőle. Milyen fiúgyerek lesz az ilyen? (vö: az igazi férfiember egy oldal szalonnával kezdi napot, ebédre csülökpörkölt stb.) :)
Előzmény: stunc (25)
stunc Creative Commons License 2007.07.06 0 0 26

Haha, fejben én is sok mindent csinálok. A legjobban azonban azt bírom, amikor a drágám azt mondja, hogy akart nekem valamit venni, csak nem volt benne biztos, hogy tetszeni fog. Ez a majdnemkaptam ajit esete:)

A beledobálósomból azt hiszem, a babot kihagyom...

Előzmény: sipric_ (16)
stunc Creative Commons License 2007.07.06 0 0 25
Ó, én pontosan tudom, mit csináltam, amikor készült a baba. Nos, kérem, a hátamon feküdtem a Kaáli pihenőjében:DDDDDDD
Előzmény: Törölt nick (17)
ecsv Creative Commons License 2007.07.06 0 0 24
Zsizzsik, de jó, hogy Te is jelentkeztél :)))))

Stunc, ez a csapat még a felkészülősből ismeri egymást :) Én kb. 3,5 éve csatlakoztam másodszor, akkor kezdtem a csajok többségével együtt topikolni. :)
Valamint, nekem Kornéllal nagyon sok számmal nőtt a mellem, Dénessel nem annyira, de azért jelentősen és fiúk :D
Előzmény: stunc (15)
Caitlin Creative Commons License 2007.07.06 0 0 23
nem lehetne vmi gyors osszefoglalot irni mindekinek, h kivel mi van? bevallom eleg feluletesen tudom megjegyezni a dolgokat, pedig probalom kovetni a regiek sorsait....
Caitlin Creative Commons License 2007.07.06 0 0 22
ooooooo! ha kovetkezo latnal minket gyere mar oda :) bar most aug. kozepeig tutira nem fogsz, mert megyunk le balcsira. full extras a nyaralo: van net :) de a lenyeg: koszi a bokot! csak velem egyutt mennek (anyu egyedul nem) szoval ott figyeltem a kozelben en is....
Előzmény: Törölt nick (21)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!