Szia teszek fel neked pár képet az én tavalyi babosaimról a 2. képen a te kakasod van:))) komolyan:) ha több a fejükön vagy a hasukon a fekete akkor azok feketére fognak a végén vedleni
Szia Ükapa! Ezen a honlapon vannak csibék is meg felnőttek is.Bár babost nem találtam benne.De ha keresgélsz lehet te rátalálsz valami csatlakozó honlapon. www.cacklehatchery.com/cochinbantam.html
Szia Arthur1! A kis legény egész jól bírta.Kérdezd csak meg Zolit.Ő is ott volt az ebéden is.:))):)):):) Nálam még nem nagyon tojnak a cochinok.:(:((. De majd ez a szép idő meghozza a kedvüket.
üdv próbáld meg a nekik szánt takarmány keveréket akkorára darálni mint a táp és keverd össze a valamennyi táppal. egyik napról a másikra nem szabad elvonni tőlük a tápot, csak szépen fokozatosan
szia Miért ne adnék? Azért írtam fel, hogy van és szivesen adok. Monorra elég, vagy küldjek levélben? Ha levélben kell akkor a zefyr@szarvasnet.hu címre küld el a címet.
Hali!:) Sajnálom is hidd el,hogy nem voltam Monoron! Hogy bírta a kis legény a megpróbáltatást?:) Igen volt vele kakas,három is,aranybúza,kék és egy keverék színű. Ki szoktuk engedni az udvara a fekete csapatot és mondhatom,hogy gyönyörűek! Már tojogatnak is!:))
Valakinek nem kell futó lila akác mag? Szívesen adok, nagyon sok mag lett a tavalyi virágzásból. Áprilisi börzére is tudok vinni. Nagyon jó lugasnak, először virágzik tavasszal és csak utána hajt lombot, majd egész évben virágzik a lombja kinőtte után is, de nem olyan tömeges virágzattal.
Sziasztok! Igen tojt már hazafelé a dobozban volt egy tojás.:))):): Kakas volt vele nálatok?Hát sajnálhatod,hogy nem voltál Monoron.Ott volt a kis tyúktartó is.):):):):)
Szép jó napot Marika! Hát nálam bizony még egy tojás sem volt. Bár nem is bánom ráérnek még tojni. Cochínból a kései is benő még. Nem tudom tetszet-e látni amiket Anikó vitt el, ők olyan későn keltek hogy csak azért maradtak a tojások a kotló alatt hogy már egy hete ült a tojásokon a kotló és sajnáltam kidobni már alóla a tojást. Viszont mostanra már elég szépek lettek a jövő hónapba biztos elkezdenek ők is tojni. Azért gondoltam hogy a fehérek nem a tőlem valók mert mikor küldtem kb. ekkorák voltak.
Hello! Hát remélem rosszul látom de a tojó fején búb van? mert akkor nem biztos hogy fajtatiszta! És majd tojnak olyan április környékén nekem se tojnak még!nekem tavaly májusiak!http://kovicochin.gportal.hu itt a honlapom címe!ezen vannak az enyéim is!
Sziasztok. Remélem tudtok nekem segiteni. Tavaly ősszel kaptam egy cochin párt, ők a kedvencek. Meg tudnátok mondani, hogy kb. mikor fog tojni, kb. 8-9 hónapos.
Ezek másik családból valók ( nyár végiek) A kis baboska mint aki itt nőtt föl, olyan magabiztosan jár kél, a "csípés" rangsorba hamarosan az első lesz. Még 1 x köszönöm őket. Majd elfelejtettem az fehér tegnap meglepett 1 tojáskával, hosszas neki készülődés után.
Szia Arthur ! Hiányoltalak a börzén, remélem a következőre jössz. Addigra a kis tyúkocska is összekapja magát, aztán ha lesz visz magával néhány tojáskát is.