Azért ne roskadj magadba... :( Én szedek fogamzásgátlót (most azonnal valószínűleg nehezen bírna el a varrott méhem még egy terhességet), de mégis van néha pár csepp vérezgetés... A régi endometriózisom miatt ennek nem örülök, jó lett volna még pár hónap szünet... Azt mondják a dokik, teljesen egyéni, ki menstruál a szoptatás alatt.
Egy ideje már ilyen rövid a hajam, nekem jobban tetszik a hosszú, de az arcomhoz egyszerűen nem áll jól... Szóval ha ilyen szép hosszú a hajad, ne bántsd szerintem! :)
Szisszi: hú, nem semmi lehetett. Örülök, hogy megúsztátok a vihart, kár, hogy a házatok nem annyira:((
Jasbal: olvastam, hogy ti meg autóban ültetek a vihar alatt. Még jó, hogy nem zuhant rátok semmi!!! Egyénként a vihar neve Emma volt ;)
Nanchy: altatás:)))) Nagyon rafkós a kis Marcipán:)))
Aug. 20: mi a 2 évvel ezelőtti tüzijátékon kint voltunk, és a Margit hídon ácsorogtunk a budai részen. Amikor kitört a vihar, elkezdtünk futni, majd egymásba kapaszkodtunk, mert engem majdnem lesodort a hídról a szél, bele a Dunába. Egyszerűen kfújta a lábamat alólam a vihar. Iszonyatosan megijedtem.
Mezítláb rohantam végig a hídon, mert egy kis nyári szandálban voltam, amiben iszonyat csúszott a lábam.
Tavaly már nem mentünk ki, mert fáradt voltam. Hát örülök neki, mert ha nagy pocakkal kell rohannom az életemért megint.......... nagyon nem örültem volna.
senkinek nem alszik el a gyerköc magától mostanában? Akkor nálunk meg fordított a helyzet ugyanis eddig nem aludt napközben csak félórákat arra is alig lehetett letenni, most egy pár napja meg órákat alszik napközben. Leteszem a kiságyba és utánna már nemsoká alszik is. H
át nálunk meg megfordult ez a dolog vagy most mi van nem értem ????
Köszi :) Hát megoldódni még nem oldódott meg, ugyanis még csak ma este tudjuk meg az ácstól, milyen megoldást lát arra, hogy a szél által megemelt tetőszerkezetet vissza lehessen rakni a helyére. Nagyon bízunk abban, hogy nem szorulunk teljes tetőcserére, mert az nagyon gáz lesz anyagilag is és lakhatásilag is.
Én meg örülök, hogy meggyógyultatok :) Sajnálom, hogy lányok nem alszanak el maguktól, nálunk is ez a helyzet: Lizzi szépen el tudott aludni napközben és este is magától, de mostanában napközben rajtam alszik csak el, és utána tudom letenni a kiságyba.
Hú Szisszi, nagyon rémisztő, ami veletek történt, de nagyon örülök, hogy végül minden megoldódott!!! (biztos kellemetlen volt, hogy anyósékhoz kellett menni, úgy általában elhagyni az otthont a picivel)
Jázmin: sajnálom, hogy megjött, anno nekem se hiányzott:(
Móni: megint jókat írtál az elkapatásról! mi is pont ezekre gondolunk mostanában:)
Mi most nyűglődünk a gép előtt Lolával, Adél meg alszik a babkocsiban. Mostanában megint kevesebbet alszanak, és maguktól nem akarnak, pedig már volt idő, amikor simán le tudtam őket tenni kétszer egy nap.
Babakocsi aljába lehet esetleg pakolni, múltkor így láttam egy Anyukát :) Én ezért kenguzok kisboltba, máshova meg Apával megyünk. Nem nyúltál bele semmibe :).
Azt elfelejtettem mondani, hogy természetesen megkérdezném a gyerekorvost is, hogy mi a véleménye, csak hogy megnyugodjon anyuka szíve, hogy nincs baj, és nem azért van a sírás.
Eltűnt hsz: én már gyakran észrevettem, visszaolvasáskor oldalváltáskor lehet kiszúrni, ahogy nézi az ember a hsz-ek számát. Lehet, hogy kimoderálnak néhány dolgot?
Nanchy nem szeretnénk. Nekünk is cummancstúra szokott éjszaka lenni. Gondolkozom a megvonáson, de ahhoz még nem vagyok elég bátor :) Pedig érdekes, nem cumival alszik el, elvileg nem kellene hiányolnia :S
Gaspi nekem is hullik még, de már legalább nem annyira, mint az elején...
Jasbal :) Meglátjuk, szerintem az, mert sz.rabul is vagyok és Nóri is fura volt szopinál két napja. Elvileg többen mondták, hogy az éjszakai szopi elhagyása is közrejátszhat - bár az is már két hónapja nincs legalább. Na mindegy, csak azért jobb nélküle :) Ez a befértetek a Plusba jól hangzott :)))
Nem csoda! Én nem voltam ott, de nagyon brutális volt, ahogy a tv-ben láttuk!
Én is nagyon megijedtem most, de muszáj volt nyugodtnak és vidámnak mutatkoznom: Lizzi ott volt a karomban. És nem is ijedt meg akkor, de később azért kijött rajta a trauma, mert amikor már lenyugodott minden, akkor fakadt többször sírva minden ok nélkül, és akkor egyből a karunkba vettük apa vagy én. Ma már hála az égnek semmi baj, kezdünk visszatérni a régi kerékvágásba :)
Szisszi! Jasbal! Vihar:( Azt hiszem tudom mit érezhettetek. Én azt a bizonyos 2006-os, augusztus 20-i nagy vihart a budai vár tövében vészeltem át, brrrr. Azóta gyűlölöm a szelet. Nem félek vagy ilyesmi, de nagyon utálom. Akkor halálfélelmem volt.