Válaszolva előző kérdésedre . “Túl sikeres elmúlt évek “ . Az elmúlt 6-8 évben döntős vagy elődöntős volt a csapat. Ebből háromszor Bajnok. Kétszer kupagyőztes . A BL-Ben évek óta tényező a Falco. Nem véletlen az automatikus csoportkör. A csapat körül rend van. Nincsenek botrányok. És mi vagyunk szánalmasak!? És ti mit tudtok felmutatni?
De most komolyan, erre futja nektek minden vita végén, hogy a szakmai előmenetelemet vegyétek elő, amikor már bármi értelmeset felbüfögni képtelenek vagytok? Ez egy érv? És még csak ahhoz sincs agyad, hogy felfogd, mennyire szánalmas?
Még egyetlen vereség után nem voltál képes leírni, hogy gratulálok az ellenfélnek. Ez pl olyan szegénységi bizonyítvány, amiből egyértelmű, hogy te minden egyéb siker helyett érzel szorongást, hogy legalább szerencsétlen csapatos nyerjen. És végtelenül képtelen vagy elviselni, ha nem, még az sem. Én nem tudom, mivel foglalkozol, de komolyan sajnálom, te mekkora csődtömeg lehetsz benne, ha emiatt ennyire görcsölsz. Még szerencse, hogy nem a nyilvánosság előtt zajlik!
Voltak beragadt jegyek, amiket lekattintottak, de végül nem vettek meg. Aztán a rendszer nem engedte utána egy darabig ezeket megvenni, de most negyed órája ismét ment, el is fogyott most már elvileg mindegyik hazai és vendég oldalon is. Hacsak nincsenek még beszorult jegyek... :)
29 zöld szabad hely van még a vendégben, most néztem meg, foglalhatóak ...eventime.hu beírjátok, hogy Falco-Alba, jegyár szerint, vendégjegy, rámentek a szektorra és ott vannak a szabad jegyek ....
Cinege, cinege, neked nem csak sárga a lábad, hanem mocskos is a szád ... hazafelé tegnap a részeg barátaid ordibáltak ki az autóból, Ti mind ilyenek vagytok? Nem is érdemeltek újabb bajnoki címet ... remélem elhozzuk a hálótokat!
Az elmúlt években túl sikeres volt a Falco itthon is és a BL-ben is ezért jönnek elő az olyan irigy patkányok mint te vagy. Ez tipikus magyar hozzáállás !
Kicsit más lett volna a meccs menete,ha az elején adódott legalább tiszta triplákat,meg végig a büntetőket bedobáltuk volna. 10 pontnál is megléphettünk volna,de ott megint nem használtuk ki.
Én úgy gondolom lesz esélyünk vasárnap is,eddig mindkét ottani meccsen volt esélyünk nyerni.
Bejött abból a jóslatból nagyjából minden. Görcsösek voltunk nagyon. Az első negyedben nem tudtunk mit kezdeni a védekezésükkel sem.
Ők az esélyesebbek vasárnap, de nem sokkal és ha Pot akkor sem játszik, akkor a teher és a szűkebb rotáció miatti fáradtság a malmunkra hajthatja a vizet.
Máskülönben meg miért ne nyerhetnénk egyet Szombathelyen?
Pot nem játszik. Így alighanem ez lesz a a meccs, amikor Perl mindent is el fog vállalni, és alighanem csapágyasra lesz játszatva. Nem kétlem, hogy jó lesz, de mezőnyposzton ezt a meccset tényleg illene hoznunk, más kérdés, hogy nyomás lesz rendesen. Ők lehetnek nyugodtabbak, kicsit tartok tőle, hogy görcsösen leszünk.
Ezek az átigazolások hazai csapatból hazai csapatba eddigre ígéret szintjén már nagyjából megvannak. Van olyan is,hogy nem zárkózok el,várjuk meg a végét. Aztán a bajnoki cím is számít. A jövő évi játékostársak,edző szintén. Aki külföld felé is kacsintgat, ő valszeg kivár.