Minden, ami a jogtiszta iGO navigációs szoftverrel kapcsolatos. A warezolásnak, illetve a warez linkek közzétételének ebben a topikban tiltás a következménye.
MIELŐTT MEGKÉRDEZED:
- iGO Primo kizárólag eszközre telepítve került és kerül forgalomba, telepítős változatban nem.
- Az iGO8 által támogatott készülékek listáját a http://www.igomyway.com/hu/support oldalon találod.
- A térképfrissítések a http://www.naviextras.com oldalon érhetők el.
- A navigációs készülékekkel kapcsolatos kérdéseidet a szomszédos szaktopicokban tudod feltenni.
Kamionozni indulnák és szükségem lenne a teljes europa térképekere !
Van egy Wayteq x950bt navim ,rajta igo primo 2 ,van benne egy 4Gb os memoria kártya és arra raktam a teljes europa térképeket , mert a belsö memoria csak 1 Gb ,erre nem fér.
Milyen SYS beállításokkal tudom ezt megoldani ,egyáltalán hogyan tudom megoldani ,h a memoria kártyárol menjenek a térképek?
a winCE/mobile rég halott rendszer, ne várj rá semmit, az iGo 8 magasan a legjobb szerintem, amit használhatsz rajta. Ezért is warezolnak... Sokan meg is vennék, csak nincs rá lehetőség. Vagy veszel egy olcsóbb pna-t primoval, vagy egy filléres mobilt. Androidon van ingyenes alternatíva, WinPhone-ban szintén van ingyenes navi, én ezt használom, vagy a régi Symbianos Nokia navi, ez még jobb is, mint a WP-s, de a telefonok már nem fiatalok.
szia. Némely készülékre előretelepítve adnak igo primo-t most is, akár egyéb más néven is, mint pl régen volta a miomap.
Pl.: a Navonnál találsz Primo-val csomagolt verziót, vagy Wayteq-nél Sygic verziót. Vagy veszel iPadet, és marketről iGo letölt. De ez jó drága :) Mást nagyon nem tudsz csinálni, ha legális verziót szeretnél. Esetleg autóba épített gps-re tudsz vásárolni még igo-ra épülő egyedi navit, vagy sima igo-t.
Vagy írsz a cégnek, hogy mit ajánlanak, esetleg egy frissítés + pénzért... De szerintem új készülék lesz belőle.
Üdv! Van vkinek tippje hogyan kell beállítani,hogy navigáció közben a saját helyzet helyén ne az utcanevet hanem a nyilat mutassa,mert én nem találok semmi erre vonatkozó beállítást.
Nemá :DDD
én még omniához adott igo8.0 miatt kényszerültem térképezni. A kézi frissítés nem műkődött. Sose voltak gondok. Mai napig az igo nálam a best. De mivel android nem az én világom, így maradt a Nokia meg a here. Sajnos ezek a wince.s szutykok már lejárt lemezek. Nem is értem ezt a vonalat. Én biztos nem vennék ilyet, ha ingyé lenne hozzá igo global akkor se.
Egyes készülékekhez (hangsúlyozom nem mindegyikhez...) elérhető a Google Play-en Androidos NNG szoftver. Igen létezik... más kérdés, hogy pl. HU térképet csak utólag lehet hozzá, meglehetősen macerás megoldással licencelni. Mondjuk azt, hogy egy halandónak majdnem a lehetetlennel határos....
Na most... természetesen lehetne most azt mondani, hogy "háhháááá... mégis van Androidos? Akkor meg honnan veszitek, hogy lopott??..."
Egyrészt már a kérdező lebuktatja magát általában, mert aki tudja, hogy MIT TARTALMAZ és MIT NEM az eredeti szoftver, és aki tudja mely telefonokon és mely Android rendszereken fut, az már a kérdésnél kiszúrja a turpisságot.
Szóval ha már lop az ember, legalább ne legyen megsértődve, ha letolvajozzák... akkor lehet még akár érdemi választ is kaphat, mert ABBAN VISZONT EGYET ÉRTEK MINDENKIVEL, hogy az NNG supportja egy...
...és akkor a leb...-ás után következzék egy kis magyarázat neked és a többi "baszok fizetni a szoftverért, majd letőtöm a cuccot a netről" felhasználónak.
Az eredeti NNG iGO 8.3-as verziójával vezették be azt a megoldást, hogy a készülék tápellátásának megszűnése esetén (ez nem csak autós, hanem hálózati töltő esetén is így volt) a felhasználó egy általad is említett üzenetet kap, amit 10 másodperc után (alapértelmezésben) egy automatikus kikapcsolás követett.
Az akkori készülékeken egy viszonylag homogén rendszer a WinCE futott, amely amellett, hogy egységesen vezérelte a hardvereszközöket, rákényszerítette a gyártókat a normális driverek megírására, mivel anélkül a Windows nem volt hajlandó használni azokat. Ennek volt hátránya és előnye is... Fejlesztői szempontból mindenképpen előny volt, hogy nem kellett millió készülék másik millió paramétereihez igazítani a szoftvert, elég volt maximum a képernyő felbontásának detektálása, a legtöbb hardverelem utána már az oprendszeren keresztül vezérelhetőek voltak a FŐBB HARDVERELEMEK, viszonylag egyforma parancsokkal. (ki/be kapcsolás, halkítás, fényerő, stb.) Most értem itt a hivatalosnak mondható gyártókat, nem a kínai sufni-tuning manufaktúrákat, ahonnan egyes cégek anno elkezdtek PNA-kat behozni az országba.
Summa summárum, ha szoftveresen kiadta az ember a "power off" parancsot, akkor tudható volt, hogy azt a készülék hiba nélkül végre is fogja hajtani.
Aztán jött az Android, és a gyártók elkezdtek milliónyi hardverelemre milliónyi verzióban milliónyi variánst kitalálni. A mai napig tapasztalható, hogy ugyanazon a hardveren egy normálisabban összerakott Android rendszer nagyságrendekkel jobban teljesíthet. Viszont cserébe olyan csomagok kerültek az operációs rendszerekbe, mint a root jogosultság tiltása, a hardverelemek KORLÁTOZOTT használata (pl mert a teljesítmény a harmadrangú alkatrészek miatt visszaeshet), stb.
Ha az ember összehasonlítja X márka 1300 Mhz-es készülékét Y márkáéval, érdekes módon "ugyanaz" a hardver itt-ott rosszabbul teljesít.
Összefoglalva, egy hatalmas katyvasz alakult ki a hardver és op-rendszer piacon. Hogy ez kinek a hibája, abba ne menjünk bele, de az NNG nem véletlen nem folyt bele az Androidos fejlesztésbe az elején. Nem akarta a support kapacitásának 99%-át a hozzád hasonló kérdések megtippelésével tölteni... Igen MEGTIPPELÉSE, mivel a "teló" elég spongyola megfogalmazás. Fogalmunk nincs, milyen szoftver verziót, milyen vason futtatsz, és még egy halom dolgot nem tudunk.
Te és természetesen az esetleges vásárló viszont azt várnád, hogy választ adjanak a kérdésedre... ismered a viccet, hogy "hány éves a kapitány"?? Mert kb. ezt kérdezted. Plusz megfejeled a dolgot azzal, hogy a tudj isten milyen készülékről lopott szoftvered mellé, még esetleg egy skint is használsz (99,9%-ban biztos vagyok benne), ami pedig végképp lehetetlenné teszi a GYÁRI MŰKÖDÉS ismerete alapján a hiba okának megtalálását.
Kb. mintha egy sufnituning szervizben agyon gányolták volna a kocsidat, aztán bevinnéd a márkakereskedésbe, hogy mondják már meg miért van furcsa hangja, de a motorháztetőt nem nyithatják ki.... hogy is képzelik???? Hiszen ez egy márka kereskedés... mi az, hogy nem gyógyítanak kézrátétellel és nem tudnak hallás és elmondás alapján diagnosztizálni???
Remélem a továbbiakban érthető, ha ilyen kérdésekkel (itt legalább is) nem foglalkozunk. Ahogy szoktam írni: "ott kérdezz, ahol loptad..."
Te most sokadik "AZÉRT SEM OLVASOK, CSAK KÉRDEZEK" felhasználóként tényleg azt várod, hogy a tudj isten honnan lopott szoftvered lelkét átlássuk és kitaláljuk mi a gond???
sziasztok, olyanba tudna e nekem segíteni valaki, hogy telón használom a progit autóban szivargyújtóról egy idő után ki írja, hogy külső tápellátás megszűnt, leválasztja és aksiról megy a progi, gps és lemerül a telóm, miért választ le? nem töltötte fel a telómat se hogy esetleg utána választana le, ha esetleg valaki tudna segíteni, előre is köszönöm
Tipikus esete az agyatlan "letöltős" usernek.... fogalma nincs miről beszél. :D :D
...de már nincs is értelme leírnom, hogy az, ha valamihez odaírom: 2014 még, nem jelent 2014-es térképeket se itt, se ott. Igaz az agyatlan szoftverlopó azonnal le fogja tölteni, pár vírust bekapva és némi ingyen pénzt generálva nekem :D :D
sziasztok tegnap voltam Vácon és menet közben nem akart elindulni az aigó a telefonomon. ez egy régebbi készülék samsung i 780 .mindíg szarakodik hol el indul hol nem viszonylag ritkán hasznlom, de ha kéne akkor nagyon.én ezt annakidelyén a westwlnél vwttwm újonan.az a kényeg hogy kínombanmenet közben úgy nyomkodtam hogy közben az utat figyeletm.ki vettem a kártyát és mikor nyomtam be a körmömmel kipattant úgy el lőttem a micro sd-t hogy nem találom
.ma ki kell szerelnem az üléseket mert nem találom a kártyát.
kérdésem mi lesz ha nem találom meg?
van valakinek igo 8?
meg venném.gondolom nem sokan használják már csak akad a szemétben?
Legalább baromságokat ne írogass.. Zöpö testvér arra próbált utalni (és ez vonatkozik az utánad szóló térképes kuncsaftra is), hogy a lopott szoftveredhez ott kérj supportot, ahol loptad. ,-)
Sziasztok. Lenne pár kérdésem talán kapok rá választ.
2013 Q2 illetve Q4es térkép
sokban különbözik? A navteq here térképet
miről lehet felismerni? Ez pl. Navteq here?
Moldova_83_NQ_2013.Q2_130718.fbl