A 20. Férf Kézilabda VB Németországban kerül megrendezésre, 2007. Január 19. és Február 4. között. A magyar válogatott Dániával, Norvégiával és Angolával került egy csoportba.
A 2006-os németországi foci vb után ismét egy teltházas, magas színvonalú rendezésben bízhatunk, ahol a több tízezres csarnokok is bevetésre állnak, Kölnön át Hamburgig!
Kapufák, kihagyott hetesek, a horvát kapus élete meccsét játsza, ellenben a mi bravúr kapusunk sérült, a bírók sem éppen minket támogatnak, a Barcelona sztárja enyhén szólva nincs formába (egy átlövő miért nem lő, ha felugrik?), és mellékesen a világ egyik legjobb csapata volt az ellenfél.
Nemtom, nem láttam az elejét, de amikor bekapcsolódtam a második félidő elején, hullafáradt, kapkodó, fáradt magyarokat láttam. Rohantunk az eredmény után?
Rohadt szopó bírók. Ennyi. Nem érdekel az sem ha nem ők fújták el teljesen, kritikus helyzeteknél szemét módon ítéltek. Csalódott vagyok.... Váááé meg ideges
Tudod, ha Puki védett volna az elején, akkor lehet, hogy nem ilyen lesz a meccs. De nem Ő védett, hanem Fazekas, aki nyon jó kapus, de nem tud annyira fanatizálni. Lásd előző meccseinket! 24:18, oda!