Fiatal, még gyerkmektelen házaspár vagyunk (egy barátságos kis termetű kutyussal), és a 2. kerületben a Rózsadomb center közelében lévő 2 szintes lakásunkba keresünk bejárónőt heti 1, esetleg 2 alkalomra hétköznapokra, munkaidőben.
Ezeken felül időnként fogom kérni 1-1 ablak megpucolását, a terasz felsöprését, a hűtőszekrény kitakarítását vagy a konyhaszekrény belső takarítását vagy hasonló alkalmilag adódó dolgokat, amiket próbálok majd úgy időzíteni, hogy egyenként és ne egyszerre kelljen megcsinálni.
Ha heti rendszerességgel el vannak végezve ezek a feladatok, a takarítás része tapasztalataim szerint kb 2 óra alatt elvégezhető, könnyen kezelhető laminált padló van az egész lakásban és kevés bútor. Vasalnivaló sincs vészesen sok hetente, hiszen csak ketten vagyunk. Szerintem kb 5 óra alatt el lehet mindent végezni.
Nem órabért fizetnénk, hanem megállapodás szerint fix bért, hiszen nekem nem az a fontos, hogy azt lássam, hogy a bejárónőm sok órát tölt itt, hanem ha mindennel végez, amit megbeszéltünk, mindegy mikor megy el. :)
A kiskutya a takarítás során a kertben lesz, ő nem zavar, csak akkor van bent a lakásban, amikor itthon vagyunk. Pakolni, rendet rakni nem kell, azt hiszem, viszonylag rendesek vagyunk. :)
A helyszín könnyen megközelíthető a Széll Kálmán térről induló busszal, ami pont a ház előtt áll
meg.
Elvárásaink:
- megbízhatóság
- alaposság, önállóság
- hosszú távú együttműködés
- referencia
Kérem, bemutatkozó levelét (lehetőleg fényképpel) telefonszámmal és bérigény feltüntetésével szíveskedjen elküldeni a 2kertakarito@gmail.com e-mail címre.
Ha Ön 2018 február 28.-ig választ bármelyik csomagunk közül otthonába, és elküldi hozzánk megrendelését, akkor mi az alábbi extrák közül egyet ajándékba elvégzünk Önnek!
Ajtó tisztítás
Szekrény belső tisztítás
Vasalás
Mosás, teregetés
Függöny tisztítás
Sütő belső tisztítás
Hűtő belső tisztítás
Mosogatás
Konyhai kisgép belső tisztítás
Legyen Ön is az ügyfelünk, hogy megismerkedhessen a ragyogó tisztaság élményével, amit a Gyémánt Takarító Szolgálat nyújthat Önnek! Látogasson el a weboldalunkra és küldje el megrendelését online, vagy hìvja a 30/558-1541 telefonszámot! Szeretettel várjuk hívását!
Ha Ön 2018 február 28.-ig választ bármelyik csomagunk közül otthonába, és elküldi hozzánk megrendelését, akkor mi az alábbi extrák közül egyet ajándékba elvégzünk Önnek!
Ajtó tisztítás
Szekrény belső tisztítás
Vasalás
Mosás, teregetés
Függöny tisztítás
Sütő belső tisztítás
Hűtő belső tisztítás
Mosogatás
Konyhai kisgép belső tisztítás
Legyen Ön is az ügyfelünk, hogy megismerkedhessen a ragyogó tisztaság élményével, amit a Gyémánt Takarító Szolgálat nyújthat Önnek! Látogasson el weboldalunkra és rendeljen takarítást online, vagy hívja a 30/558-1541 telefonszámot! Szeretettel várjuk hívását!
Megbízható takarító cég több éves szakmai tapasztalattal vállal: -Alkalmi és rendszeres takarítás -Rendezvény utáni takarítás -Étterem és kávézó takarítás -Szőnyeg és kárpit tisztítás -Iroda takarítást -Nagytakarítást -Nyaralók takarítást -Telephelyek takarítását -Családi házak takarítását -Társasházak takarítását Minden munkánkra GARANCIÁT adunk. Megbízható, precíz, pontos, gyors munkavégzést garantálunk. Budapest és vonzáskörzetében, illetve Nyaralók esetében az ország területén. Számunkra fontos a megbízó elégedettsége. Ha felkeltettük az érdeklődését kérjen árajánlatot a weboldalunkon : www.ironclean.hu vagy írjon nekünk e-mailt: hello@ironclean.hu Kedvelj minket Facebookon : IronClean - a professzionális takarítószolgálat
A Gyémánt Takarító Szolgálat vállalja magánszemélyek és vállalkozások megbízásait egyaránt.Irodák, áruházak, iskolák és akár óvodák egyszeri takarítását és rendszeres tisztán tartását is. Áraink tartalmazzák a tisztítószerek költségét!
Akár magánszemély akár vállalkozásának keres takarító szolgálatot, tőlünk minőségi szolgáltatást fog kapni!
Legyen az ügyfelünk, hogy megismerkedhessen a ragyogó tisztaság élményével, amit a Gyémánt Takarító Szolgálat nyújthat Önnek!
35 és vagyok és évekig külföldön éltem és magánlakások takarításával foglalkoztam,lehet bután hangzik de én szerettem csinálni...változatos volt hiszen minden család és lakás más és más de az eredmény ami az én munkám eredménye az ösztönzöt hogy napról napra hétről hétre még precizebb figyelmesebb legyek és a vissza jelzések alapján jó úton haladtam...de családi okok miatt haza költöztem Budapestre.
Arra kellett rá jönnöm hogy hiányzik ez a munkakör,soha nem tanultam egyszerűen szeretek takarítani így szeretnék újra bele vágni.
Olvastam itt sok hozzászólást és látom hogy a megrendelőknek talán rossz tapasztalatok miatt a referencia elengedhetetlen,sajnos nekem az még nincs de remélem azért legalább próbamunkára így is kaphatok lehetőséget és bizonyíthatok.
Pesten és Budán is szívesen vállalok munkát csak bkv val megközelíthető legyen.
Email címem :krisztinatakaritas82@gmail.com
Természetesen emailben akár önéletrajzot,fényképet és telefonszámot is megtudok adni.
Több éves gyakorlattal, referenciával keresek a megüresedett napomra lakásokat, házakat, heti takarításra, alkalmi nagytakarításra, vasalásra.
Jogosítvánnyal és kisgyermekgondozó végzettséggel rendelkezem, szivesen besegítenék kisgyermekes családoknál a babával kapcsolatos teendőkbe.
Ecseren élek, így optimális lenne a számomra a közelbe, Maglód,Üllő, Budapest több kerülete is, igazából megbeszélés kérdése minden.
Ha úgy gondolod, hogy a leírtak alapján rám van szükséged kérlek, keress bizalommal.
Személyes találkozót mindenképp javasolnék, a kölcsönös szimpátia elengedhetetlen,mert nem mindegy kit engedünk be az életünkbe,és nekem sem, ez egy bizalmi állás.
A Gyémánt Takarító Szolgálat vállalja magánszemélyek és vállalkozások megbízásait egyaránt.Irodák, áruházak, iskolák és akár óvodák egyszeri takarítását és rendszeres tisztán tartását is. Áraink tartalmazzák a tisztítószerek költségét!
Akár magánszemély akár vállalkozásának keres takarító szolgálatot, tőlünk minőségi szolgáltatást fog kapni!
Legyen az ügyfelünk, hogy megismerkedhessen a ragyogó tisztaság élményével, amit a Gyémánt Takarító Szolgálat nyújthat Önnek!
Budaörsi 60 nm-es lakásunkba keresünk hosszú távra megbízható takarítót. Munkarend megegyezés szerint, de az elképzelésünk heti 1, vagy 2heti 1 alkalom. Feladat: általános takarítás + alkalmanként nagytakarítás.
Jelentkezéseket a gixanda@gmail.com email címre várjuk.
A Gyémánt Takarító Szolgálat vállalja magánszemélyek és vállalkozások megbízásait egyaránt.Irodák, áruházak, iskolák és akár óvodák egyszeri takarítását és rendszeres tisztán tartását is.
A Gyémánt Takarító Szolgálat vállalja magánszemélyek és vállalkozások megbízásait egyaránt.Irodák, áruházak, iskolák és akár óvodák egyszeri takarítását és rendszeres tisztán tartását is.