Keresés

Részletes keresés

Timna Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2189
Bahahahah röhögőgörcs, kész....
Előzmény: koggy (2185)
kopaszmercis Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2188
Majd pont a te tiszted eldonteni, hogy selejtember az, aki valami ellen szavaz...
Ezek szerint az osszes 56-os forradalmar selejtember volt.. meg petofi is selejt ember
Hat nem tom.. nekem azert sokan szimpatikusak azok kozul, akiket te selejtembereknek tartasz.
Ha mar itt tartunk kivancsi vagyok Viktor es tarsai hanyszor szavaztak eddig nemmel valamire a parlamentben.. hehe
selejtember...
Te aztan nem tolakodtal, amikor eszet osztottak teso...=)
Előzmény: koggy (2153)
mazzlee Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2187

Üdv!

Előre leszögezem, a két "nagyfőnök" számomra undorító "vitája" , saját maguk öntömjénezése nem érdekel...

Az autópálya építésre viszont szeretnék reagálni.

abban igaza volt Orbánnak, h több idő egy autópálya létesítése (terv, kisajátítás, engedélyezés....stb), mint egy kormányzati ciklus.De abban nagyon téved, h Ők megtervezték, elkezdték, és Gyurcsányék befejezték. Gyurcsány meg tetszeleg ,hogy mennyit építettek, nevetséges...

A leendő sopron-győr autópálya tervezési stb munkái, 2001-ben kezdődtek el, az átadás tervezett időpontja 2009! (ez minden építésnél más-más, hiszen sehol sem azonosak a körülmények)

szóval azért lassabban Gyurcsány úr, és Orbán úr, saját terméknek beállítani valamit, úgy ,h lehet közük sem volt hozzá...

A biztos pártkatonákat nem kellett megszólítaniuk, mivel vakon hisznek vezérükben, de olyat mint én, (aki lényegében gyűlölöm mindkét pártot) egy gőgös, arrogáns, lekezelő Gyurcsány, és egy félrebeszélő ,szürke Orbán sohasem fog maga mellé állítani!

Előzmény: Heartbreaker (2128)
Timna Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2186
"3. Halat adjunk a népnek vagy tanítsuk meg halászni? Osztogató állam helyett a hasznos és tartalmas létezés kereteit kellene megteremteni ebben az elb...ott országban."

Arról nem beszélve, hogy osztogatni csak abból lehet amit valakik (mi) beadunk a közösbe. Úgyhogy a sok maroktartó jó lenne, ha néha erre is gondolna.
Előzmény: Szépmező Szárnya (2174)
koggy Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2185
"akik 4 évvel ezelőtt csúnya agresszív, arrogáns diktatórikus hajlamú embernek titulálták Orbánt azok most a nyiltan támadó és fröcsögő Gyurcsányt dicsőítik."

Na látod! Nem az a lényeg, hogy mit mond (csinál), hanem az, hogy ki mondja. A mi kutyánk kölyke, vagy valaki más. Igazi kommunista kettősmércés hozzáállás. Ez vitte csődbe a proletárdiktaturát, és ez viheti csődbe gyenge lábakon álló demokráciánkat.
Előzmény: Íj (2134)
pikdáma Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2184
Az jó volt tényleg ahogy Orbán panelprolinak álcázva magát, töpörödötten olvasgatott fel a jegyzetfüzetéből.
Előzmény: writter (2164)
macmester Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2183
akkor minek mész el? miért nem protestálsz :)
Előzmény: csörgősipka (2163)
Triumphator Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2182

"Mint mondta, körülbelül a második témánál rájött, hogy mivel érdemi reagálás nem lehetséges, egyetlen dolgot tehet, elmondja a jövőre vonatkozó elképzeléseit. "Ezt a taktikát is választottam,(...) belenéztem így kamerába, néha ránéztem a miniszterelnök úrra, és elmondtam, amit az adott témában gondolok" - idézte fel a szerdai vitát." - orbán

a vitáról a mokkában.
 http://www.mti.hu/cikk/129716/

és olvassátok a gyurcsány-blog beírásait, ahol "hódolnak" a vezér előtt.

http://blog.amoba.hu/blog-3.php?oid=T919404e25283d769e48495aa9e064fd

zséna Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2181
Savanyú a szőlő
Előzmény: bagoly1 (2170)
saetta26 Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2180

"Viktorka is kivette a reszet a szocializmusbol"

Igen, O az egyik megdontoje, fujj, tehat benne volt nyakig...

(raadasul komolyan is gondolta, hogy annak a vezetoi (felelosei?) ne johessenek vissza.)

Amugy szerintem komolyatalan a vitarol vitaznunk. (en vegig se olvastam itt mindent - elnezest), mert ez nem vita volt.

Nekem nem tetszett foleg az, hogy pszichologusok dontik el, mit csinaljanak/ ne csinaljanak a resztvevok, hogy meg tobb bizonytalan embert lehessen megnyerni.

Gyurcsanyrol eddig is tudtam, hogy nem buta, de pojaca, onimado, es onzo ember (sorry maskent hivok), Orbanrol meg azt tudtam, hogy nem enervalt, visszafogott ember.

Ez a vita NEM NEKEM szolt, szerintem nem is a legtobbunknek, akik itt billentyut utogetunk.

Sot, ha az MSZP monjuk nyer, akkor se tudom megmondani, hogy amugy aFIDESZ nyert volna (csak itt vesztette el), vagy jobban nyert volna az MSZP, ha Gyurcsany pont nem ilyen.

3 eszrevetel:

1. TGM-nek igaza volt (szamomra) a reggeli musorban, hogy nem kellenek ILYEN vitak, mert nincsen erdemi dolgokrol erdemben szo.

2. Kupa Mihalynak igaza van (szerintem) abban, hogy nem 2 part es nem 4 part versenyez, hanem tobb, es milyen verseny az, ahol max. parlamenti partok (?) vitazhatnak a parlament megvalasztasa elott (?).

Azaz szerintem is mindenkinek erdemben szohoz kellene jutnia aki pl. legalabb orszagos listat allitott. Ez - azaz a valasztas joga - ilyen formaban is jar nekunk. 1990-ben lehetett igy, most miert nem?

3. Szomoru, hogy a kereskedelmi TV-k minosegehez sullyednek le a politikusok.

Akkor tenyleg mutassak inkabb pl. Fresh Wiki es Ripli Zsuzsi meztelen fenykepeit kis piros es narancs festekkel leontve, aztan mindenki valaszthat.

Mert a nep felemelesehez nem az az ut, meg nem is a (elsosorban) a segely blablabla...

Na udv Mindenkinek es szep napsutest, jo kedvet vasarnapra is.

Előzmény: madrapur (2117)
csörgősipka Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2179
Hát, figyelembe véve a hazai hálapénzes tarifákat, az orvosok jókora részét nem kell félteni az éhenhalástól :((((
Előzmény: Törölt nick (2168)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2178
Ez nagyon helyes, már ha így érez valaki. Ha nem mész el szavazni, akkor még az is megeshet, hogy valaki más ír alá a nevedben. Erre konkrét példát tudok 2002-ből.
Előzmény: csörgősipka (2163)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2177
Ezt másképp látom, taktikailag Orbán a válaszával(annak akár pofátlan tartalmával akár) képes volt Gyurcsányt rávenni, hogy felfokozott hangulatban a következő blokkot is annak szentelje a közben tárgyalt témacsoportra adott érdemi válasz helyett.

Ez volt az egyetlen pont ahol Orbán láthatólag a vitával foglalkozott és nem azzal, hogy kihasználja a 4 milla nézőt vonzó másfél órás ingyen kampánymédiát arra, hogy a célcsoportoknak eljuttassa választási üzeneteit és ígéreteit.
Előzmény: macmester (2150)
Timna Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2176
"Gyurcsány pénzérmés poénja egy bunkó dolog volt"

Miértis? A Fidesz FOLYAMATOSAN csak az egyik oldalát nézi az érméknek! Nagyon-nagyon telibetált megjegyzés volt!
Előzmény: writter (2164)
Íj Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2175

"addig meg mardsz duzzogo puffogo idiota"

Ez a középút biztos... hát jó lesz nektek a Gyurcsány, ez kell nektek.

Nobel-díjas provokátor.

Szépmező Szárnya Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2174
Viktor vezérnek (és kancellárnak) nem ez az első és valószínű, hogy nem is ez lesz az utolsó ordas hazugsága és csúsztatása. Megérne egy őszinte, kőkemény cikket az Indexen - bár még Worluk eszmefuttatását nem olvastam e témában...

A két jeles vitapartnert az alábbi, néhány kiragadott témában szólaltatnám meg, és ütköztetném nézeteiket:

1. Egészségügy. Hálapénz és vidéke. Fizetjük a TB-t és csúsztatjuk az orvosoknak a borítékot, minek ide privatizáció? Ha nagyon sarkítani akarok, az egészségügy duplán finanszírozott! Uraim! Várom véleményüket!
2. Meggazdagodás kétes körülmények között. Ne a csicskáikat (Rogán, Szíjjártó, Nyakó, Vadai et al.) uszítsák egymásra, hanem a nagy nyilvánosság előtt szemtől szembe, minden büntetőjogi következmény terhe mellett vádolják meg egymást ezzel-azzal.
3. Halat adjunk a népnek vagy tanítsuk meg halászni? Osztogató állam helyett a hasznos és tartalmas létezés kereteit kellene megteremteni ebben az elb...ott országban.

Még lenne néhány téma, amiről szerintem érdemi vitát lehetne folytatni...
Előzmény: KisFafi (2114)
Amerigo61 Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2173

Évekig ez ment: egészpályás letámadás, a parlament ellenzék nélkül is működik, csak az a magyar, aki a határon túl él, meg OV-ra szavaz (mindenki más hazaáruló), kacsintgatás a korona felé, közben meg óriási köpönyegforgatás minden szinten (mindenkinek azt mondunk, amit hallani szeretne, igaz, tegnap még más volt az irányvonal, nem baj, a hülye nép úgyis felejt)

Ezzel szemben állt egy eléggé tehetetlen baloldal, aki 4 évvel ezelőtt csak egy szerencsétlen Megyót tudott felmutatni. Most meg fordult a világ, OV olyan ellenfelet kapott, aki tkp. hozzá hasonlóan egy minden hájjal megkent címeres gazember: a saját fegyverét fordítja OV-val szemben, és ezzel a szituval a Jel és csapata már 2 éve nem tud mit kezdeni ... 

Előzmény: Törölt nick (2133)
marja petrovna Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2172
a szenvedélyes tenniakarással csak az a baj, hogy ha biztonságos, kényelmes bársonypárnát éreznek a seggük alatt - ahogy az várható lesz, ha újra megválasztják őket -, az bizony lelohad. míg a fidesznek bizonyítania kell. ők nem ülhetnek tétlenül, nekik aztán tenniük kell majd. és gondoljon bárki, amit akar, tartsa őket a legnagyobb gazembereknek, abban biztos lehet, hogy - mégha gaz intrikától hajtva is - de tenni fognak.
Előzmény: zséna (2162)
writter Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2171
Nem tudom hogy feltűnt-e neked, de tegnap este a Fridinél a Tölgyessy szerint inkább a Gyurcsány volt nyerő a "vitában".
Előzmény: ghud (2158)
bagoly1 Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2170
A hülyéskeés stimmel -mármint ami az adatokkal való manipulációt illeti-, de a "szenvedélyes tenniakarás" egy kicsit erős volt én ezt szimpla agresszivitásnak láttam, ami társult az előre megállapított szabályok állandó áthágásával.... Okos sem volt csak nagyképű.
Előzmény: zséna (2162)
pikdáma Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2169
Persze mert Tölgyessy betelefonált, hogy félreértették....:-)
Előzmény: ghud (2158)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2168
Édesanyám nekem is tanárnő, a haverom szülei mindketten orvosok, az egyik unokatestvérem is frissen végzett sebész, úgyhogy van fogalmam a fizetésekről.Hát majd kérdezd meg a tesódat úgy egy év múlva, hogy mennyi pénzért mennyit kell dolgozni, és akkor majd megérted, hogy mire elég!!!!
Előzmény: zegar (2148)
Heartbreaker Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2167

Teljesen értelmes válaszokat adtam, az más kérdés, hogy neked mind magas. A hiba a te készülékedben van.

Továbbá olyan kifejezés, hogy "ledegradálni" nem létezik. Tudniillik a "de" előtag maga a "le" jelentéssel bír. Szerintem ne erőltesd az idegen szavakat, mert még a magyar szavak sem mennek (lessz).

Ebből is látszik, hogy mélyen ostoba vagy.

Előzmény: Törölt nick (2156)
Timna Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2166
Selejtemberkék módszere valami ELLEN szavazni

Mindig ezzel próbáljátok diszkreditálni a protestszavazókat. Ezt undorító, primitív bunkóságnak tartom. De a kedvedért. A protestszavazó az az ember, akinek az áll közelebb az elképzeléseihez, hogy valaki NE nyerjen :) így már jó? :)) Én még az általam nem kedvelt SZDSZre is szavazok, csak a Fideszt távoltartsam a kormánykeréktől... Mert az én elképzeléseimhez egy csalódott Orbánviktor és rajongótábora áll a legközelebb.
Edmea Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2165

Rossz a hasonlatod!

Ha úgy látná, hogy a FIDESZ magasabbat ugrik, akkor rájuk szavazna!

Talán inkább azt mondhatnán, ő úgy látja, mindkettő megugorja ezt a magasságot, csak az MSZP a szabályok betartásával.

writter Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2164

Miféle vita? Miféle győzelem?

Két ember oneman showja volt és nem vita.

Gyurcsány szövege éppen úgy szövegpanelekből összerakott (hadonászással kísért, számpárokkal megspékelt fikázó/önfényező panel áradat) volt, mint ahogy Orbán is egyfajta szerényke szónokként lényegében egyszerűen csak kiollózta 7 darabját a kampányelőadásának, és még a "hölgyeim és uraim" kezdő felütést is elfelejette kihagyni.

Ami nekem szemet szúrt, az a Gyurcsány lidérceket kergető hadonászásai, illetve az Orbán bal kezének kényszermozgása, aki - szinte mint egy fuldokló a mentőövbe - elkeseredetten próbált belekapaszkodni az előtte fekvő jegyzetébe.

Érdemes megnézni a műsort hang nélkül, és csak a gesztusokra, és főleg a kezekre figyelni. Aztán újra megnézni hanggal, és azonnal kiugrik, hogy ki mikor beszél mellé.

Gyurcsány pénzérmés poénja egy bunkó dolog volt, akárcsak az Orbán panelprolis riposztja.

Összességében én két - elég zavart, sebtiben egy újfajta szerepre feltuningolt -  ember előadását láttam, akik elsősorban a szurkolói elvárásoknak megfelelően próbáltak megfelelni valaminek, de érdemi vita, választókat meggyőzni képes vita az nem volt. 

csörgősipka Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2163
Ez jókora baromság.

Egyetlen olyan párt vagy politikus sincs, aki kellő mértékben képviselné azt, ami nekem fontos. Részben mindegyiknél vannak jó pontok, de ugyanúgy mindehol vannak kizáró okok is.
De egyiknek se lehet elhinni még a negyedét sem, amit igér.
Nincs egyetlenegy olyan hiteles, megbízható személy és párt, akire nyugodt lelkiismerettel voskolhatnék úgy, hogy aztán ne kelljen megbánnom később.
Elegem van belőlük, az egész képmutató, hataloméhes bagázsból a rajongóikkal együtt.

Érvénytelenül fogok szavazni, hogy mindegyiktől elvegyek egy szavazatot.
zséna Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2162

A tények makacs dolgok. Aki ezt arrogainciának hiszi, az menekül előlük. A szenvedélyes tenniakarás nem arrogancia. Az ok nélküli hazug vádaskodás az igen.

Egyébként GyF-nek még az arroganciára is lett volna oka. Szerintem okos volt, és egy okos embernek még hülyéskedni is szabad.

Törölt nick Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2161
Szerintem arra válaszoltam. Én azt mondom, hogy az mszp-t nem érdekli, hogy mennyi lenne a mandulaműtét. Egyrészt sosem voltak híresek az előrelátó politizálásról, (kivéve persze, ha a szebb jövőt kellett ecsetelni,) másrészt olyan átkozottul jól magyarázzák a bizonyítványt, hogy szerintem még azt is le tudnák nyeletni a néppel, hogy a mandulaműtét ára 300000 Ft.

A lényeg az, hogy az elvtársak megvehessék a kórházi szolgáltatások jogát, aztán majd a profit egy részét visszaforgatják a pártimázs foltozgatására. Ez megy évek óta, most is. Ezzel mindenki jól jár. Az elvtárs meggazdagodik, az mszp hatalmon marad, a jónép egyik része örül, hogy milyen igazságos ez az új Magyarország, a többiek meg... Kit érdekel.
Előzmény: zegar (2110)
sz Creative Commons License 2006.04.06 0 0 2160
a bokros csomag hánytorgatása persze okés, mi? lol.
Előzmény: Íj (2134)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!